Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (7/7/2020)

09:27 7/7/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (7/7/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα ζώδια (7/7/2020):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (7/7/2020), με περισσότερο δυναμισμό και αποφασιστικότητα

θα κινηθείτε από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες. Η περίοδος αυτή θα σας δώσει περίσσια ενέργεια, γρήγορες εγκεφαλικές ταχύτητες και τη θέληση να κυνηγήσετε τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας. Το μόνο που χρειάζεται, είναι να ελέγξετε την παρορμητική σας έκφρασή και ελαφρώς την ανυπομονησία σας, όταν διαπιστώνετε, ότι κάποιες υποθέσεις αργούν να εξελιχθούν. Για να αργούν, κάποιος λόγος υπάρχει, ανακαλύψτε τον.

Ταύρος

Με τρόπο προσεκτικό, κεντημένο στη λεπτομέρεια, θα εξετάσετε τις μέρες αυτές, μία πολύ καλή ιδέα, μία εξαιρετική πρόταση, σχετική με τα επαγγελματικά σας, ή την ενίσχυση των οικονομικών σας.  Θετικές προοπτικές εξέλιξης, θα έχει μία νέα συνεργασία εάν έχετε κάνει τελευταία αλλά υπάρχει και η περίπτωση αν ασχοληθείτε με μία παλιά ενασχόληση που κάποτε σταμάτησε γιατί τότε, λόγω των συνθηκών και καταστάσεων δεν είχε ευδοκιμήσει. Οι ημέρες αυτές έχουν αρκετές επαφές και κινητικότητα.

Δίδυμοι

Κρατήστε και προβάλετε τα θετικά σας ταλέντα, όπως της εξωστρέφειας και της ευκολίες που έχετε  στο να επικοινωνείτε με τους άλλους και αποφύγετε τις ημέρες αυτές, να βγάζετε προς τα έξω τον εκνευρισμό που θα νιώθετε όταν τα πράγματα δε θα γίνονται όπως τα θέλετε, ή την ασυνεννοησία που μπορεί να υπάρχει στους χώρους που εργάζεστε ή δραστηριοποιείστε. Μπορεί η περίοδος αυτή να στερείται εμπνεύσεως, εσείς όμως τις ημέρες αυτέ θα έχετε εξαιρετική διάθεση.

Καρκίνος

Μπορεί να είστε αποφασισμένοι να προωθήσετε την καριέρα και κάποιες φιλοδοξίες που είχατε από παλιά και που τώρα, υπάρχει το έδαφος και οι προοπτικές στο να το πετύχετε αλλά οι τρόποι που θα το επιχειρήσετε θα είναι άκομψοι και προκλητικοί. Παρ ότι δεν είναι ίδιον του χαρακτήρα σας να μοιάζετε με πνεύμα αντιλογίας, τις ημέρες αυτές, γενικά δύσκολα θα μπορέσουν να σας συνεννοούνται οι άλλοι. Χειριστείτε το λόγο με λιγότερη παρόρμηση και μην προκαλείτε την αντίδραση των άλλων. Θα επιτύχετε τα αντίθετα αποτελέσματα και είναι κρίμα γιατί έχετε προσπαθήσει αρκετά.

Λέων

Το μυαλό σας σε εγρήγορση θα βρίσκεται τις ημέρες αυτές και για το λόγο αυτό, προσπαθήστε να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν, στο να προωθήσετε τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας, να αναδειχτείτε στους χώρους που εργάζεστε και δραστηριοποιείστε και να αποκτήσετε νέους σύμμαχους. Άλλωστε εμπνέετε αμέσως την εμπιστοσύνη στους άλλους. Προσπαθήστε όμως να μην εμπλακείτε σε παρασκήνια ή κουτσομπολιά.

Παρθένος

Εκμεταλλευτείτε το διάστημα αυτό, για να ρυθμίσετε οικονομικά κληρονομικά θέματα ή εκκρεμότητες εάν τυχών έχετε, ή να επαναξιολογήσετε ορισμένες σχέσεις και συνεργασίες σας. Διάγετε ένα άκρως δημιουργικό διάστημα, όπου η έμπνευση η θέληση ακόμα και ο έρωτας σε ότι κάνετε δε θα λείπει. Η αξία σας αναγνωρίζεται στους χώρους που εργάζεστε ή δραστηριοποιείστε, ο κοινωνικό και φιλικός σας κύκλος διευρύνεται και νέοι άνθρωποι έρχονται τώρα στη ζωή σας για να μείνουν.

Ζυγός

Τις ημέρες αυτές ύστερα από πολλές σκέψεις, θα αλλάξει η στάση σας, απέναντι σε ανθρώπους που συνεργάζεστε, συμβιώνετε ή συναναστρέφεστε καθημερινά. Αναθεωρείτε λοιπόν φιλίες και συνεργασίες, σχέσεις ζωής, ιδίως όταν πλέον έχετε τη βεβαιότητα ότι δεν εξελίσσονται ή δεν ενισχύουν τις προσπάθειές σας να εξελιχτείτε. Με κριτήρια πιο αυστηρά, ίσως τώρα να θέσετε τους όρους σας καθώς και τα όρια της συγκατάβασής σας, αφού διαπιστώνετε ότι κάποια κακώς κείμενα διαιωνίζονται.

Σκορπιός

Προσπαθήστε να γίνετε περισσότερο διπλωματικοί στον τρόπο που εκφράζετε τα «θέλω» και τις επιθυμίες σας τις ημέρες αυτές, γιατί χίλια δίκια να έχετε, εάν τα επικοινωνήσετε με λεκτική ένταση, μπορεί να τα χάσετε και να βγείτε στο τέλος ζημιωμένοι. Άλλωστε σε μία τόσο δραστήρια περίοδο και εξαιρετικά εποικοδομητική, θα έρθουν οι επιτυχίες στα πεδία που επιχειρείτε, αρκεί η πολιτική που ακολουθείτε να έχει συνέπεια, σταθερότητα και λιγότερο παρορμητικό συναίσθημα, που κάνει εμπλοκές στη λογική σας.

Τοξότης

Τις ημέρες αυτές μπορείτε να ρυθμίσετε υποχρεώσεις οικονομικές, να κάνετε διακανονισμούς και να πάρετε πίσω χρήματα που σας χρωστούν, κάνοντας την υπενθύμιση, στον εργοδότη σας, στο φίλο ή το δικό σας άνθρωπο που σας οφείλει μια εξυπηρέτηση. Δεν μπορείτε να απευθύνεστε στους άλλους με νευρικότητα, λεκτικές επιθέσεις, ή ένταση στη φωνή σας, αφού τώρα μπορούν να συμβούν διαπροσωπικές ρίξεις και να χαλάσουν σημαντικές για τη ζωή σας σχέσεις.

Αιγόκερως

Σε μια περίοδο που επανεξετάζετε διάφορες για τη ζωή σας προοπτικές, επαγγελματικές, οικονομικές ή εναλλακτικές ως λύσεις, προτάσεις και ιδέες, έρχεστε σε επαφή με άτομα που μπορούν να σας δώσουν σημαντικές πληροφορίες. Όποιες όμως κι αν είναι οι σκέψεις σας, καλό θα ήταν να τις κρατήσετε για τον εαυτό σας και να μην τις κοινοποιείτε πουθενά, ακόμα και σε δικούς σας ανθρώπους. Κι αυτό, γιατί ακόμα και με τις λεκτικές τους παρεμβάσεις, μπορεί να σας επηρεάσουν ή να σας αποπροσανατολίσουν από τον αρχικό σας σκοπό.

Υδροχόος

Σύμφωνα με τα ζώδια (7/7/2020), σε μία περίοδο που θέλετε να απαλλαγείτε από δυσλειτουργικές καταστάσεις, θα προσπαθήσετε να διορθώσετε τα κακώς κείμενα της ζωής σας κυρίως σε επίπεδο διαπροσωπικών σχέσεων. Συνεργασίες που δεν εξελίσσονται, φιλίες που δεν κρατούν την ουσία της παρουσίας τους στην καθημερινότητά σας, ακόμα και έρωτες που δεν ανανεώνονται, τώρα μπαίνουν κάτω από το μικροσκόπιο της κρίσης σας και επανεξετάζονται. Θα χρειαστεί να δώσετε τέλος σε τοξικές καταστάσεις.

Ιχθείς

Ή του ύψους ή του βάθους θα έρχονται την περίοδο αυτή τα πράγματα στην καθημερινότητά σας, αφού για κάποια θέματα που πασχίσατε και κουραστήκατε θα πάρετε αναβολή και για κάποια άλλα που δεν ήσασταν υπεύθυνοι, μπορεί να πληρώσετε λάθη ή παραλήψεις άλλων. Στο τέλος βέβαια της περιόδου αυτή, όλα συνηγορούν ότι εκ του αποτελέσματος δικαιώνεστε, αλλά μέχρι τότε θα περάσετε από πολλές πιέσεις και συναισθηματικές διακυμάνσεις.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Αισθηματικές προβλέψεις Ιουλίου 2020 | Αναλυτικά για κάθε ζώδιο

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tvPhoto: Freepik

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (7/7/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα