Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (29/9/2021)

11:08 29/9/2021 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (29/9/2021) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (29/9/2021):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (29/9/2021),

η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Καρκίνο και τον 4ο σας οίκο και ίσως να έχετε ξαφνική  βοήθεια από την οικογένειά σας σε ένα σχέδιο ή ένα ταξίδι που ετοιμάζετε.

Ταύρος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Καρκίνο και τον 3ο σας οίκο και ίσως να έχετε επικοινωνία με το κοντινό σας περιβάλλον, ξαφνικά νέα και συναντήσεις  αλλά και βοήθεια από κάποιον φίλο σας .

Δίδυμοι

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Καρκίνο και τον 2ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε με οικονομικά θέματα και ίσως να έχετε και ξαφνική  εύνοια μέσα από την καριέρα σας ή  ένα ξαφνικό δώρο ή έσοδο.

Καρκίνος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και θα έχετε μια ευνοϊκή ημέρα σήμερα για τα σχέδιά σας αλλά ίσως κάνετε και ένα ταξίδι.

Λέων

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Καρκίνο και τον 12ο σας οίκο και ίσως έχετε περισσότερο την ανάγκη να ξεκουραστείτε  ωστόσο ίσως να έχετε μια ευχάριστη έκπληξη από φίλους και να περάσετε όμορφα σήμερα.

Παρθένος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Καρκίνο και τον 11ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε με φίλους που είστε αρκετά κοντά συναισθηματικά και ίσως να έχετε μια ξαφνική πρόταση   αλλά και τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε μια συνεργασία που τη θέλατε αρκετά.

Ζυγός

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Καρκίνο και τον 10ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε αρκετά με την εργασία σας  και την καριέρα σας και ίσως να πάρετε ηθική ικανοποίηση αλλά και αναγνώριση από ένα προϊστάμενό σας.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (29/9/2021), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Καρκίνο και τον 9ο σας οίκο και ίσως ασχοληθείτε με νομικά της οικογένειας αλλά ίσως να έχετε και μια ξαφνική ευχάριστη εξέλιξη σε θέματα με το σπίτι ή κάποια βοήθεια από ένα συνεργάτη σας στα οικονομικά σας.

Τοξότης

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Καρκίνο και τον 8ο σας οίκο και ίσως έχετε εύνοια σε οικονομικά ζητήματα σήμερα και θα έχετε εύνοια να ρυθμίσετε οικονομικά θέματα του σπιτιού.

Αιγόκερως

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Καρκίνο και τον 7ο σας οίκο και θα έχετε σήμερα επικοινωνία με συνεργάτες, ξαφνικές προτάσεις και ευχάριστη επικοινωνία.

Υδροχόος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Καρκίνο και τον 6ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε με οικογενειακές υποθέσεις της καθημερινότητας , θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε οικονομικά θέματα και να χειριστείτε καλύτερα οικογενειακά και επαγγελματικά που σας δυσκολεύουν. Κάποιοι ίσως να έχετε μια ξαφνική πρόταση για εργασία.

Ιχθύς

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Καρκίνο και τον 5ο σας οίκο και θα έχετε εύνοια στη δημιουργικότητά σας ,ξαφνικές ιδέες και συναντήσεις  και θα έχετε εύνοια σήμερα να κάνετε κάποια πράγματα που σας αρέσουν και ονειρεύεστε.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (29/9/2021) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα