Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (28/6/2019)

07:41 28/6/2019 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Κριός

Η σημερινή ημέρα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι πολύ ευχάριστη για εσάς τους Κριούς. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας κάνει ιδιαίτερα προστατευτικούς απέναντι στα αποκτήματα σας (υλικά και μη).  Επίσης, κατά τη διάρκεια της ημέρας θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί με την διαχείριση των οικονομικών

σας, γιατί στην προσπάθεια σας να κάνετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα να χαμογελούν, είναι πιθανό να παρασυρθείτε σε σπατάλες.

Ταύρος

Ο ρόλος του πρωταγωνιστή, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, σήμερα θα είναι αποκλειστικά και μόνο δικός σας. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο σας, θα σας γεμίσει με ενέργεια και θα σας ωθήσει να κλείσετε υποθέσεις τις οποίες αναβάλατε για αρκετό καιρό. Ωστόσο,  καλό θα είναι στην επαφή σας με τους άλλους, και στην προσπάθεια σας  να γίνουν οι δουλειές σας γρήγορα, να μην ξεχάσετε τους καλούς σας τρόπους.

Δίδυμοι

Αρκετά κουρασμένοι, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι νιώθετε σήμερα εσείς οι Δίδυμοι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας θυμίσει ότι, για να μπορείτε να είστε συνεχώς σε κίνηση, θα πρέπει να δίνετε το χρόνο και την ευκαιρία στον εαυτό σας να χαλαρώνει και να ξεκουράζεται. Και επειδή δεν μπορείτε να είστε άπραγοι, ασχοληθείτε με δραστηριότητες που δεν χρειάζονται μεγάλα αποθέματα ενέργειας.

Καρκίνος

Ημέρα έντονης εξωστρέφειας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η σημερινή για εσάς τους Καρκίνους. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα αφυπνίσει την κοινωνική σας ζωή και θα σας βοηθήσει να πρωταγωνιστήσετε στον κοινωνικό και φιλικό σας κύκλο. Εσείς, αυτό που μένει να κάνετε είναι απλά να αποδεχτείτε την πρόσκληση ενός ατόμου από το φιλικό σας κύκλο να βρεθείτε σε μια κοινωνική εκδήλωση, και όλα τα άλλα αφήστε τα στην γοητεία σας.

Λέων

Με την δημόσια εικόνα σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Λέοντες. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με την εικόνα σας και τον τρόπο που προβάλετε τον εαυτό σας στους άλλους. Αυτό που πρέπει να έχετε στο νου σας είναι, ότι δεν μπορείτε να αρέσετε σε όλους, ωστόσο, ακούστε συμβουλές των ανθρώπων που ξέρετε ότι σας αγαπούν και να είστε σίγουροι ότι δεν θα χάσετε.

Παρθένος

Χαρούμενοι και ευδιάθετοι, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Παρθένοι. Η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με μια υπόθεση γραφειοκρατικής φύσεως την οποία αφήνατε στην άκρη. Από την άλλη πλευρά, επειδή έχουν αρχίσει και γίνονται πολύ έντονες οι τάσεις φυγής σας, η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για να αρχίσετε την οργάνωση των καλοκαιρινών σας διακοπών.

Ζυγός

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Ζυγοί.  Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με τις οικονομικές σας εκκρεμότητες απέναντι σε Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Εφορία) και να ζητήσετε, αν χρειαστεί, τις γνώσεις και την καθοδήγηση ενός ειδικού. Ενώ, σε προσωπικό επίπεδο, νιώθετε ιδιαίτερα ελκυστικοί και έτοιμοι να ζήσετε έντονες στιγμές με τον/την ερωτικό/η σας σύντροφο.

Σκορπιός

Με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Σκορπιοί. Η παρουσία της Σελήνης στο απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Ταύρου στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες και να συζητήσετε τα ζητήματα που σας απασχολούν στις προσωπικές σας σχέσεις και συνεργασίες, αλλά παράλληλα, να τους πείτε και τις σας ενοχλεί στην συμπεριφορά τους, όχι μόνο απέναντι σας, αλλά και ως απλός παρατηρητής.

Τοξότης

Ιδιαίτερα φορτωμένο, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι το πρόγραμμα σήμερα των περισσότερων εκπροσώπων του ζωδίου σας. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, απαιτεί από εσάς να οργανώσετε με προσοχή το πρόγραμμα σας και να βάλετε προτεραιότητες. Αρχικά προσπαθήστε να ασχοληθείτε με τα πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας, ενώ αν χρειαστεί, μην διστάσετε να ζητήσετε την βοήθεια των συναδέλφων σας.

Αιγόκερως

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Αιγόκερους.  Η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας θυμίσει ότι πρέπει να αφήσετε στην άκρη τους δισταγμούς και να μάθετε να απολαμβάνετε τις χαρές της ζωής χωρίς ενοχές. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι, να επικοινωνήσετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να κανονίσετε μια έξοδο ή να βρείτε λίγο χρόνο για εσάς ώστε να ασχοληθείτε με την  αγαπημένη σας αθλητική δραστηριότητα.

Υδροχόος

Βασική σας προτεραιότητα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, είναι οι οικογένεια σας. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με τα ζητήματα που απασχολούν ένα οικείο σας πρόσωπο και να τον βοηθήσετε να βρει τις καλύτερες γι’ αυτόν απαντήσεις. Επίσης, η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για να ασχοληθείτε με τον χώρο του σπιτιού σας, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε σε αυτόν την ηρεμία και την θαλπωρή που τόσο έχετε ανάγκη.

Ιχθείς

Σε έντονους ρυθμούς, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα κινηθείτε σήμερα εσείς οι Ιχθύες. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται μια ημέρα γεμάτη πολλές συζητήσεις, τόσο σε φιλικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, όπου η γλυκύτητα σας και ο εκφραστικός σας λόγος θα είναι οι πρωταγωνιστές. Επίσης,  αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να χρειαστεί να κάνετε και ένα ταξίδι σε ένα κοντινό προορισμό για επαγγελματικούς λόγους.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv…

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (28/6/2019) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα