Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (27/8/2017)

09:06 27/8/2017 - Πηγή: iPop
Kριός

Η πειθαρχία και η ευθύτητά σου θα σε βοηθήσουν να φέρεις εις πέρας πολλές αρμοδιότητες, φίλε Κριέ. Σήμερα, δεν χρειάζονται υπερβολές , ούτε σε λόγια, ούτε σε πράξεις. Μην αφήσεις να σε εκνευρίσουν κάποιες καταστάσεις που φαίνονται να έχουν πέσει σε τέλμα. Σύντομα, πολλά πράγματα θα διευκολυνθούν και πολλά θα διευθετηθούν όπως πρέπει.

Ταύρος

Φίλε Ταύρε, νιώθεις να ανακτάς την πίστη σου σε πολλά θέματα που μέχρι σήμερα την είχες χάσει εξαιτίας πολλών γεγονότων. Αυτό θα σε κάνει να προχωρήσεις σε μεγάλες και καθοριστικές αλλαγές, διατηρώντας μια ματιά πιο αισιόδοξη και μακροπρόθεσμη.

Η ανησυχία που σου δημιουργείται είναι απολύτως φυσιολογική, καθώς ο,τιδήποτε αλλάζει τις συνήθειές μας, μάς τρομάζει. Ετοιμάσου για μια νέα τάξη πραγμάτων που εσύ ο ίδιος θα έχεις καταφέρει να δημιουργήσεις.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα για κάποιο λόγο νιώθεις πιο δεκτικός σε νέες ιδέες ή σε κάποιες προσεγγίσεις που λίγο πριν θα σου φαίνονταν αδιανόητες. Εκμεταλλεύσου την σημερινή ημέρα για να εξετάσεις νέα ενδεχόμενα που μπορούν να σε οδηγήσουν σε νέα μονοπάτια. Απόβαλε κάθε αμφιβολία ή φόβο και χρησιμοποίηση την καθαρή λογική για να πάρεις αποφάσεις αν αυτό κριθεί απαραίτητο.

Καρκίνος

Η μονοτονία σε έχει κουράσει, φίλε Καρκίνε. Για αυτό πάρε το χρόνο σου σήμερα και ξεκίνα να σχεδιάζεις τα επόμενα βήματά σου. Αυτό θα σε κρατήσει σε εγρήγορση, θα σου δώσει προοπτική και πολύ σύντομα θα δημιουργήσει νέα δεδομένα. Φρόντισε να μην παραιτηθείς από την προσπάθεια και να ακολουθήσεις με αυτοπεποίθηση τις επιλογές σου.

Λέων

Φίλε Λέων, η αισιοδοξία σε χαρακτηρίζει και σήμερα είναι μια ευκαιρία να δείξεις και στους γύρω πόσο σε ωφελεί. Η φήμη που θα δημιουργηθεί γύρω από το πρόσωπό σου θα είναι ενισχυτική των προσπαθειών σου, καθώς θα κερδίσεις εκτίμηση και θαυμασμό. Έτσι πολύ εύκολα πια να καταφέρεις αυτό που προσπαθείς καιρό. Πολλές κοινωνικές σου σχέσεις σήμερα βελτιώνονται.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα έχεις μια εσωτερική τάση να λειτουργείς σαν πεισματάρικο παιδί. Αν και η λογική σου αναγνωρίζει το λάθος αυτό στην συμπεριφορά σου, εσύ συνεχίζεις να κινείσαι ευθεία και μόνο. Δεν είσαι διατεθειμένος να κάνεις κανέναν ελιγμό. Βέβαια, μια τέτοια ριψοκίνδυνη στάση ίσως βγει σε καλό, αφού με τη σαρωτική ορμή που έχεις μάλλον τίποτα δεν θα σου αντισταθεί.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα θα είσαι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος για τον περίγυρό σου. Αυτό θα σε κάνει να αναδείξεις πολλές ικανότητές σου , αλλά και να εκθέσεις πολλά στοιχεία της καθημερινής σου ζωής. Δεδομένου ότι κάτι τέτοιο λειτουργεί ως δίκοπο μαχαίρι, φρόντισε να συμπεριφερθείς με τον σωστό τρόπο.

Σκορπιός

Κομβικής σημασίας η περίοδος αυτή και ιδιαίτερα η σημερινή ημέρα. Βρίσκεσαι σε κατάσταση αλλαγών , φίλε Σκορπιέ, και κυρίως εσωτερικής νοοτροπίας και σκέψης. Υπάρχουν πολλά γεγονότα που σε έχουν οδηγήσει εδώ και έχουν κρίνει απαραίτητες τις μεταβάσεις αυτές. Ξέρεις πια ότι οι αποφάσεις είναι μονόδρομος. Δεν θέλεις και δεν υπάρχει περιθώριο αναθεώρησης.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα φαίνεται πως θα κάνεις μια νέα επαφή με ένα πρόσωπο που θα σου φτιάξει πολύ τη διάθεση. Δες το σαν ευκαιρία να μάθεις και να εμπνευστείς από τους συνανθρώπους σου. Ίσως εκπλαγείς από το βάθος του ατόμου αυτού και από όλα εκείνα που μπορεί να σου μεταφέρει ως γνώση. Είναι πιθανό η επαφή αυτή να γίνει αφορμή για αλλαγές και νέες αποφάσεις.

Αιγόκερως

Η ημέρα, αγαπητέ Αιγόκερε, σου δημιουργεί μια τάση εσωτερικής αναζήτησης και το ενδιαφέρον σου στρέφεται στην πνευματικότητά σου. Θα θελήσεις να έχεις χρόνο με τον εαυτό σου για να σκεφτείς και να βάλεις σε μια σειρά τις σκέψεις σου. Νέες ανησυχίες γεννιούνται, ενώ γενικότερα νιώθεις ότι συμβαίνουν πολλά που δεν έχει προλάβεις να τα συνειδητοποιήσεις. Κράτα τις ισορροπίες και μην αφήσεις την ευαισθησία σου να σε κατευθύνει.

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, πάψε να πιστεύεις ότι μπορείς να πνιγείς σε μια κουταλιά νερό. Γιγαντώνεις τις διαστάσεις των προβλημάτων σου με αποτέλεσμα να χάνεσαι στη δίνη που δημιουργούν. Δες την πραγματικότητα με μια άλλη ματιά, με λιγότερη απαισιοδοξία. Πολλά πράγματα έχουν πάρει το δρόμο τους και αυτό θα πρέπει να σε ευχαριστεί. Μπορείς σήμερα να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σου.

Ιχθείς

Η ενέργειά σου σήμερα βρίσκεται στα ύψη και έχεις διάθεση να δουλέψεις σκληρά , είτε αυτό αφορά την εργασία σου, είτε κάποια προσωπική σου υπόθεση, φίλε Ιχθύ. Η θετική σου στάση επηρεάζει και τους γύρω σου δημιουργώντας κύμα θετικής ενέργειας. Στο σπίτι θα κάνεις τους δικούς σου ανθρώπους να νιώσουν καλύτερα, αναλαμβάνοντας περισσότερες υποχρεώσεις. Σου δίνει χαρά να τους βλέπεις να χαμογελούν.

Διάβασε περισσότερα στο myastro.gr …

The post Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (27/8/2017) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα