Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (27/4/2020)

08:00 27/4/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (27/4/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα ζώδια (27/4/2020):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (27/4/2020), πάρτε μολύβι και χαρτί και πρακτικά δείτε,

ποια είναι τα έσοδα και ποια τα έξοδα που κάνετε το διάστημα αυτό. Θα διαπιστώσετε ότι έχετε την τάση, να κάνετε άσκοπες δαπάνες πιο πολύ για ψυχολογικούς λόγους και αγοράζετε πράγματα που παίζει και να μην τα χρειάζεστε. Επειδή θα χρειαστεί να καλύψετε υποχρεώσεις που τρέχουν, προσπαθήστε να γίνετε πιο συντηρητικοί.

Ταύρος

Σίγουρα από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, η σκέψη σας θα γίνει πιο οργανωτική, αφού τα οικονομικά σας και οι δυνατότητες να τα εξελίξετε, χρειάζονται συντονισμένες και στοχευμένες προσπάθειες. Εάν υπάρχει κάποιος φίλος ή συνεργάτης σας με καλές επιχειρηματικές ιδέες, πριν προχωρήσετε σε συμφωνίες, ενημερωθείτε καλύτερα. Δεν είναι μια εποχή για μεγάλα ρίσκα αυτή.

Δίδυμοι

Με αποκαλύψεις θα έρθετε αντιμέτωποι την εβδομάδα αυτή ή παρασκηνιακές ενέργειες που γίνονταν ή συνέβαιναν για καιρό και τις αγνοούσατε, ή δε δώσατε την κατάλληλη σημασία. Ίσως να μάθετε κάποια πράγματα που θα σας δυσαρεστήσουν και προέρχονται από τον επαγγελματικό σας χώρο, αλλά δεν αποκλείεται να συνέβαιναν και στο ευρύτερο οικογενειακό σας περιβάλλον.

Καρκίνος

Από σήμερα και για ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, θα μπείτε στη διαδικασία να κάνετε κάποιες στοχευμένες επαφές, με σημαντικούς ανθρώπους που σχετίζονται και έχουν τη δύναμη να σας προωθήσουν τόσο επαγγελματικά όσο και κοινωνικά. Η περίοδος της εσωστρέφειας έχει περάσει. Τώρα θα πάρετε τη ζωή στα χέρια σας με έναν μεγάλο δυναμισμό γιατί έτσι επιβάλλεται.

Λέων

Την εβδομάδα αυτή, θα μπορέσετε να καταλάβετε εάν κάποιες διαπροσωπικές σας σχέσεις, σας κάνουν καλό ή ίσως χρειαστεί να τις βγάλετε από τη ζωή σας. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και σε επίπεδο συνεργασιών. Εάν υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που δε βοηθούν την εξέλιξή σας, αντίθετα μάλιστα λειτουργούν τοξικά για εσάς, εδώ θα πρέπει να πάρετε γενναίες αποφάσεις. Σκεφτείτε το.

Παρθένος

Μπορεί να συμβαίνουν πολλά θέματα και εργασιακές ανακατατάξεις στον τομέα που βιοπορίζεστε, η θέση σας όμως δεν κινδυνεύει. Σύντομα μάλιστα θα έχετε την αναγνώριση, αν και είναι πιθανόν να φορτωθείτε περισσότερα καθήκοντα από όσα σας αναλογούν. Τώρα όμως θα μπορέσετε να βρείτε συμμάχους, ανθρώπους πρόθυμους να προωθήσουν ιδέες τους στόχους & τις φιλοδοξίες σας.

Ζυγός

Ένας άνθρωπος από το παρελθόν, επισκέπτεται εκ νέου τη ζωή σας. Μπορεί να πρόκειται για μια παλιά φιλία ή συνεργασία, ακόμα και για έναν παλιό έρωτα. Τι σίγουρο είναι, ότι θα αφυπνίσει μέσα σας κάποια συναισθήματα που είχατε αφήσει πίσω σας, ή μπορεί η σχέση αυτή να αλλάξει και να μετατραπεί σε κάτι πιο ερωτικό. Το σενάριο λοιπόν αλλάζει στις διαπροσωπικές σας σχέσεις.

Σκορπιός

Μπορεί η ημέρα σήμερα να έχει για σας λίγο περισσότερη υπερένταση, αφού θα έχετε πολλά μέσα στο μυαλό σας που χρειάζονται να τακτοποιηθούν άμεσα και αφορούν πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας.  Μην ξεσπάτε όμως τον εκνευρισμό σας στα κοντινά του περιβάλλοντός σας  άτομα, είτε αυτοί είναι οι δικοί σας άνθρωποι, είτε οι συνεργάτες σας. Θα έχετε ίσως αντιδράσεις.

Τοξότης

Μία ευχάριστη είδηση από ένα συγγενικό σας πρόσωπο θα σας φτιάξει τη διάθεση σήμερα, αφού κατά πάσα πιθανότητα, κάτι που θα θέλατε να πραγματοποιήσετε, θα σας δείξει την προθυμία του να σας βοηθήσει. Ο εργασιακός και οικονομικός σας τομέας, ίσως να σας προβληματίσει τις μέρες αυτές, αφού έχουν ήδη δρομολογηθεί κάποιες ανακατατάξεις με απρόβλεπτες εξελίξεις. Όχι νεύρα.

Αιγόκερως

Μία θετική έκβαση σε κάτι που περιμένατε καιρό, θα σας φτιάξει τη διάθεση σήμερα ή αύριο. Αν αντιμετωπίζετε κάποια θέματα υγείας τα νέα που θα πάρετε θα είναι ευχάριστα και καθησυχαστικά. Τώρα θα κάνετε νέα όνειρα θα βάλετε νέους στόχους και θα κυνηγήσετε τις φιλοδοξίες σας, ενώ συνεργάτες σας, θα γίνουν σύμμαχοί σας και θα προωθήσουν το έργο σας. Σκεφτείτε το θετικά.

Υδροχόος

Αν υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι πολύ σημαντικοί στη ζωή σας και οι σχέσεις σας για κάποιους λόγους είχαν διαταραχτεί, τώρα θα μπορέσετε να ρίξετε γέφυρες εκ νέου και θα έρθετε σε επαφή, αρκεί να είστε εσείς  εκείνοι που θα πάρετε πρώτοι την πρωτοβουλία. Ξεπεράστε συναισθηματικά εμπόδια, ντροπές ή ότι σας αποθαρρύνει να το κάνετε και σίγουρα στο τέλος θα τα καταφέρετε.

Ιχθείς

Ημέρα ασυνεννοησίας η σημερινή και θα δυσκολευτείτε να εκφράσετε τα θέλω σας στους άλλους, είτε αυτοί μπορεί να είναι ο σύντροφός σας, είτε οι συνεργάτες σας. Στη δεύτερη μάλιστα περίπτωση, καλό θα ήταν να αποφύγετε παραλήψεις στη δουλειά σας, που μπορεί να έρθετε σε δύσκολη θέση, όταν κάποιος προϊστάμενός σας θα διαμαρτυρηθεί . Προσοχή στα μικρο ατυχήματα.

Δες ακόμα:

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (27/4/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα