Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (25/7/2020)

10:55 25/7/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (25/7/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα ζώδια (25/7/2020):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (25/7/2020), σήμερα και αύριο είναι δύο εξαιρετικές ημέρες,

για να περάσετε ήρεμες στιγμές, να σκεφτείτε, να μιλήσετε με ανθρώπους που η γνώμη τους μετράει και συνήθως λειτουργεί βοηθητικά, να βρεθείτε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Επιδιώξετε επαφές με άτομα που έχουν κάτι να σας πουν, με θετικά σκεπτόμενα πλάσματα και αποφύγετε τους μίζερους χαρακτήρες και τους τοξικούς που σας χαλάνε τη διάθεση και σας εκνευρίζουν. Κανονίστε μάλιστα μια απόδραση αν μπορείτε έστω και κοντινή βρίσκοντας χαρούμενους “συνένοχους”.

Ταύρος

Να μην πιέσετε πρόσωπα ή καταστάσεις, προκειμένου να προχωρήσει μία υπόθεσή σας. Ούτε να απογοητευτείτε εάν ένα θέμα νομικής φύσεως, ή οικονομικό που σχετίζεται με δάνεια τράπεζες κτλ, δείτε ότι στην παρούσα φάση, δεν διακανονίζεται, ή καθυστερεί για άλλους αστάθμητους παράγοντες. Σύντομα, ότι σημαντικό έχετε αποφασίσει να δρομολογήσετε, θα μπει σε μια καλύτερη ροή και θα τακτοποιηθούν οι τυχόν εκκρεμότητες που υπάρχουν ώστε να λυθούν τα χέρια σας. Προς το παρόν βρείτε χρόνο να αδειάσετε το μυαλό σας.

Δίδυμοι

Θα σας δοθούν το διάστημα αυτό οι ευκαιρίες, να ενισχύσετε το εισόδημά σας, είτε από μια έκτακτη οικονομική ενίσχυση που θα λάβετε υπό μορφή μπόνους από την εργασία σας, είτε από ένα πρόσωπο της οικογενείας σας, πιθανόν κάποιο γονέα σας, που θα σας δώσει ένα κεφάλαιο για να το χρησιμοποιήσετε όπως εσείς ξέρετε. Σε οποιαδήποτε περίπτωση, δεν είναι απαραίτητο να αποκαλύψετε την πηγή που θα σας βοηθήσει, γιατί αν είναι για παράδειγμα από τη δουλειά σας, θα έχετε μετά να αντιμετωπίσετε ανταγωνιστικές συμπεριφορές και ζήλιες.

Καρκίνος

Όσο και αν δεν το συνηθίζατε μέχρι σήμερα, θα ενδιαφερθείτε από δω και στο εξής, για την εικόνα που προβάλλετε στο περιβάλλον. Ως πλάσματα που καταφέρνετε να κερδίζετε με το χαρακτήρα και τη γλυκύτητά σας το περιβάλλον, τώρα ακόμα και η εικόνα σας, μπορεί να γίνει το εισιτήριο, για να μπείτε σε χώρους και κύκλους ανθρώπων, εξαιρετικά σημαντικούς. Το μέλλον σας θέλει πιο κοινωνικούς και σίγουρους για τον εαυτό σας, δείχνοντας με κάθε ευκαιρία που θα σας παρουσιάζεται, το δυναμισμό που έτσι κι αλλιώς διαθέτετε.

Λέων

Εάν αισθάνεστε τις ημέρες αυτές μικρές ενοχλήσεις στην υγεία σας, πάρτε τη γνώμη του ειδικού και θα διαπιστώσετε ότι τα περισσότερα προέρχονται από ψυχοσωματικές αιτίες. Έχετε άλλοτε πιεστεί κι άλλοτε καταπιεστεί, καταπιέσει τα “θέλω” και τις επιθυμίες σας, έναντι της καριέρας και της επαγγελματικής σας σταδιοδρομίας. Θέλετε πάντοτε να δίνετε αλλά και να δείχνετε τον καλύτερό σας εαυτό στο κοινωνικό επαγγελματικό και φιλικό σας επίπεδο. Προσπαθήστε όμως να θυμάστε, ότι είστε άνθρωποι που έχετε και δικές σας ανάγκες.

Παρθένος

Προσπαθήστε το σαββατοκύριακο αυτό να βρεθείτε με φίλους και ανθρώπους που έχετε χαθεί λόγω υποχρεώσεων και έχετε να δείτε καιρό. Κυρίως άτομα που έχετε μοιραστεί ένα φεγγάρι της ζωής σας πολύ σημαντικά πράγματα. Αν κάποιο αγαπητό πρόσωπο ζει μακριά από τον τόπο διαμονής σας, δε θα ήταν άσχημο να ταξιδέψετε για να το συναντήσετε. Μία πρόταση μία ιδέα που θα σας δώσει θα έχει κάθε προοπτική να μπει σε εφαρμογή και να αποδώσει όφελος οικονομικό και στους δύο. Συνεχίστε να είστε δημιουργικοί.

Ζυγός

Όσο και αν σας έχουν κουράσει κάποιοι άνθρωποι κάποιες συνθήκες και ορισμένες καταστάσεις που έχουν δημιουργηθεί, στον επαγγελματικό φιλικό αλλά και οικογενειακό σας χώρο, να θυμάστε, ότι μετά τον ανήφορο, έρχεται το ίσωμα. Ακόμα και τα δύσκολα δεν κρατούν για πάντα. Την εποχή αυτή θα χρειαστεί να αναδιπλωθείτε και να επανεξετάσετε, για τον αν υπάρχουν ή όχι καλές προοπτικές, εκεί που επιχειρείτε. Σε κάτι που δεν σας ανταποδίδει, ίσως χρειαστεί να το βγάλετε από τη ζωή σας, να αλλάξετε δουλειά, ή και συνεργάτες.

Σκορπιός

Μην κρατάτε αντιστάσεις απέναντι στις απόψεις των δικών σας ανθρώπων, ιδίως όταν σας λένε, ότι η τακτική που ακολουθείτε απέναντι σε ένα φίλο ή στενό συνεργάτη σας, μάλλον δεν είναι σωστή. Από την άλλη μεριά, πιθανόν να χρειαστεί να αναθεωρήσετε κάποια πράγματα που πιστεύατε περί έρωτος, ή τις σχέσεις δύο ανθρώπων του συγγενικού σας περιβάλλοντος, ιδίως εάν δε σας είχε ζητηθεί η άποψή σας. Σε πολύ προσωπικά ζητήματα τρίτων καλό θα ήταν να ακολουθείτε μια ουδέτερη στάση από το να εκφέρετε τη γνώμη σας.

Τοξότης

Μπορεί να μην έχετε την οικονομική δυνατότητα να πάτε διακοπές εκεί που ονειρεύεστε, σίγουρα όμως εάν το θελήσετε, θα βρεθεί ένας φίλος ή μια φίλη σας, να σας φιλοξενήσει στην εξοχική του κατοικία ή να σας προσφέρει βοήθεια ακόμα και οικονομικής φύσεως προκειμένου να καταφέρετε να πραγματοποιήσετε την απόδρασή σας. Σταματήστε λοιπόν να παραπονιέστε και κοιτάξτε να εκμεταλλευτείτε τις γνωριμίες σας, όχι μόνο για να πάτε διακοπές αλλά και για να βρείτε άκρη με τα οικονομικά σας.

Αιγόκερως

Αφήστε για λίγο κατά μέρους τις σοβαρές και οριστικές αποφάσεις που έχετε πάρει και θέλετε να δρομολογήσετε στη συνέχεια της ζωής σας και χαρίστε σήμερα στον εαυτό σας στιγμές ανάλαφρες, έτσι ώστε να ξεκουραστείτε και να καθαρίσετε το μυαλό σας. Οι καλύτερες αποφάσεις λένε ότι παίρνονται μέσα σε ένα πλοίο ή ένα αεροπλάνο. Μήπως αυτό εάν το κανονίζατε με μια μικρή απόδραση, να σας έκανε να σκεφτείτε ορθότερα; Φίλοι στέκονται στο πλευρό σας και υπάρχουν πρόθυμα αφτιά να σας ακούσουν να ανοίγετε την καρδιά σας.

Υδροχόος

Σύμφωνα με τα ζώδια (25/7/2020), και εκεί που νομίσατε ότι όλοι σας έχουν εγκαταλείψει και δε σας βοηθούν, ένα πρόσωπο από το οικογενειακό σας περιβάλλον ή ένας άνθρωπος από το στενό φιλικό σας κύκλο, έρχεται τώρα να σας προσφέρει χείρα βοηθείας εκεί που χρειάζεστε. Να θυμάστε όμως και να το καταχωρήσετε στη μνήμη σας, ότι δε σας το χρωστά, έτσι ώστε να του ανταποδώσετε το συντομότερο δυνατό. Μερικές φορές φέρεστε σαν να σας οφείλουν πράγματα οι άλλοι κι αυτό δεν είναι σωστό. Καλό είναι ότι παίρνετε να το αποδίδετε στο διπλάσιο και με γαλαντομία, για να κάνετε τη διαφορά.

Ιχθείς

Ένα πρόσωπο επανέρχεται στη ζωή σας, ένας φίλος σας καλός, ή ένα άτομο που στο παρελθόν υπήρξε μεταξύ σας κάτι ερωτικό. Μόνο που τώρα μέσα από μια τυχαία συνάντηση, θα μάθετε κάποια πράγματα που αγνοούσατε εκείνη την εποχή για τη ζωή του και που τώρα με αυτά που θα σας εξομολογηθεί, θα το νιώσετε σα δικό σας άνθρωπο. Δεν αποκλείεται μάλιστα να έχει μία πολύ καλή ιδέα, όπου θα μπορούσε εάν συνεργαστείτε μεταξύ σας να ευδοκιμήσει. Έχετε πολλά να συζητήσετε και να βγάλετε αρκετά συμπεράσματα.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Αισθηματικές προβλέψεις Ιουλίου 2020 | Αναλυτικά για κάθε ζώδιο

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tvPhoto: Freepik

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (25/7/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα