Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (22/6/2021)

08:33 22/6/2021 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (22/6/2021) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (22/6/2021):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (22/6/2021), η Σελήνη το πρωί θα βρίσκεται στον Σκορπιό

και τον 8ο σας οίκο και θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε οικονομικά ζητήματα και να πραγματοποιήσετε κάποια σχέδιά σας. Από το μεσημέρι και μετά η Σελήνη θα περάσει στον Τοξότη και ίσως κάνετε κάποιο ταξίδι ή θα καταφέρετε να ασχοληθείτε με τα χόμπι σας ή τη διασκέδασή σας.

Ταύρος

Η Σελήνη το πρωί θα βρίσκεται στον Σκορπιό και τον 7ο σας οίκο και κάποιοι ίσως έχετε βοήθεια από τα αδέλφια σας ή το κοντινό σας περιβάλλον σε κάποιες συμφωνίες που θέλετε να κάνετε. Από το μεσημέρι και μετά η Σελήνη θα περάσει στον Τοξότη και τον 8ο σας οίκο και ίσως καταφέρετε να επιλύσετε κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες με το σπίτι σας.

Δίδυμοι

Η Σελήνη από το πρωί θα βρίσκεται στον Σκορπιό και τον 6ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε με θέματα καθημερινότητας ή κάποια θέματα υγείας σας με επιτυχία. Στη συνέχεια από το μεσημέρι και μετά η Σελήνη θα περάσει στον Τοξότη και τον 7ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε περισσότερο με συνεργάτες σας αλλά και κάποιες νομικές συμφωνίες που θα πρέπει να κάνετε.

Καρκίνος

Η Σελήνη από το πρωί θα βρίσκεται στον Σκορπιό και τον 5ο σας οίκο και θα έχετε εύνοια σε ότι κι αν επιχειρήσετε ή δημιουργήσετε. Από το μεσημέρι και μετά η Σελήνη θα περάσει στον Τοξότη και τον 6ο σας οίκο και μπορεί να έχετε κάποια οικονομική εύνοια από την εργασία σας.

Λέων

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται από το πρωί στον Σκορπιό και τον 4ο σας οίκο και παρόλο που θα σας απασχολήσουν οικογενειακά προβλήματα θα καταφέρετε να τα διαχειριστείτε με θετικότητα. Από το μεσημέρι και μετά η Σελήνη θα περάσει στον Τοξότη και τον 5ο σας οίκο και θα έχετε αρκετή εύνοια σε θέματα δημιουργικότητας αλλά ίσως κάνετε και ένα ταξίδι.

Παρθένος

Η Σελήνη από το πρωί θα βρίσκεται στο Σκορπιό και τον 3ο σας οίκο και θα έχετε εύνοια σε επαφές με ομάδες αλλά και θέματα δημιουργικότητας. Στη συνέχεια η Σελήνη θα περάσει στον Τοξότη και τον 4ο σας οίκο και ίσως σας απασχολήσει μια επικοινωνία με ένα γνωστό σας.

Ζυγός

Η Σελήνη από το πρωί θα βρίσκεται στον Σκορπιό και τον 2ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε με οικονομικά και οφειλές που θα έχετε εύνοια να τακτοποιήσετε. Στη συνέχεια η Σελήνη θα περάσει στον Τοξότη και τον 3ο σας οίκο και θα βρείτε χρόνο να συναντήσετε φίλους και να διασκεδάσετε.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (22/6/2021), η Σελήνη από το πρωί θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και θα έχετε εύνοια στην επικοινωνία με αγαπημένα σας πρόσωπα αλλά και ένα ταξίδι. Στη συνέχεια η Σελήνη θα περάσει στον Τοξότη και τον 2ο σας οίκο και ίσως ένα κοντινό σας πρόσωπο να σας προτείνει μια εργασία.

Τοξότης

Η Σελήνη από το πρωί θα βρίσκεται στον Σκορπιό και τον 12ο σας οίκο και ίσως να είστε πιο απομονωμένοι με τις σκέψεις σας και ίσως βρείτε λύσεις για οικονομικά θέματα. Από το μεσημέρι και μετά η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιό σας και ίσως κάνετε ένα ταξίδι αλλά ίσως να βρείτε τρόπους να διασκεδάσετε.

Αιγόκερως

Η Σελήνη το πρωί θα βρίσκεται στον Σκορπιό και τον 11ο σας οίκο και θα έχετε εύνοια από φίλους αλλά και σε επαφές με συνεργάτες αλλά θα χειριστείτε και καλύτερα τις απόλυτες απόψεις σας. Στη συνέχεια η Σελήνη θα περάσει στον Τοξότη και τον 12ο σας οίκο και θα θελήσετε να απομονωθείτε ώστε να βρείτε λύσεις σε θέματα οικονομικά και οικογενειακά.

Υδροχόος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Σκορπιό και τον 10ο σας οίκο και ίσως καταφέρετε σήμερα να χειριστείτε καλύτερα θέματα οικονομικά της εργασίας σας. Στη συνέχεια η Σελήνη θα περάσει στον Τοξότη και τον 11ο σας οίκο και ίσως καταφέρετε να βρείτε λύσεις με έναν συνεργάτη σας.

Ιχθύς

Η Σελήνη από το πρωί θα βρίσκεται στον Σκορπιό και τον 9ο σας οίκο και θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε θέματα νομικά και οφειλές ενώ κάποιοι ίσως ασχοληθείτε και με τα χόμπι σας. Από το μεσημέρι και μετά η Σελήνη θα περάσει στον Τοξότη και τον 10ο σας οίκο και ίσως πάρετε κάποια χρήματα από την εργασία σας.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (22/6/2021) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα