Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (1/9/2017)

07:33 1/9/2017 - Πηγή: iPop
Kριός

Αγαπητέ Κριέ, σήμερα με τον Ήλιο να πραγματοποιεί θετική όψη με την Σελήνη από τον Αιγόκερω είναι μια μέρα πιο διαφωτιστική από τις άλλες, γιατί θα είσαι σε θέση να σχηματίσεις την πλήρη εικόνα που αφορά στη ζωή σου. Κάποια δεδομένα που έρχονται στο φως ξεκαθαρίζουν το τοπίο και ξεδιαλύνουν τις καταστάσεις. Είναι πιο εύκολο τώρα να σου λυθούν απορίες και να βάλεις σε μια θέση ζητήματα και πρόσωπα που μέχρι τώρα ένιωθες πως δεν είχαν ξεκάθαρο ρόλο. Η αξία των εμπειριών σου είναι ουσιαστική και σε βοηθάει να κατανοήσεις πολλά.

Ταύρος

Αγαπητέ

Ταύρε, η συμβουλή για εσένα σήμερα είναι να ακολουθήσεις μια πιο δημιουργική πορεία. Διώξε από πάνω σου ό,τι θεωρείται καθιερωμένο και συντηρητικό. Η ημέρα με τον Ήλιο να πραγματοποιεί θετική όψη με την Σελήνη από τον Αιγόκερω ευνοεί τις καινοτόμες ιδέες και τα τολμηρά βήματα. Δείξε αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία και μην αφήσεις τον φόβο να σε καθηλώσει και να εμποδίσει την πρόοδό σου. Ίσως ακόμη, είναι μια καλή ευκαιρία για να βγάλεις από το συρτάρι εκείνα τα σχέδια που έχεις από καιρό.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, η εμπειρία της ζωής σου έχει προσφέρει σημαντικά οφέλη και το ύψιστο αυτών είναι η σοφία που κουβαλάς πια. Χάρη σε αυτήν μπορείς να προβλέπεις τις εξελίξεις και είσαι σε θέση να ανταποκρίνεσαι με τον κατάλληλο τρόπο. Σύντομα, θα δεις θετικά αποτελέσματα από τη στάση σου αυτή. Κάποια σχέδια που έχεις φαίνεται να εξελίσσονται με μεγάλη επιτυχία. Μην διστάσεις να πάρεις αποφάσεις που θα σε βοηθήσουν να αναπτύξεις τις δεξιότητές σου ακόμη περισσότερο. Στο μέλλον θα καταλάβεις την αξία τους.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, η συμβουλή της ημέρας για το ζώδιό σου είναι να προσηλωθείς περισσότερο στις δικές σου υποθέσεις και να αναλώνεσαι λιγότερο με τα ζητήματα των γύρω. Φαίνεται πως απασχολείς το μυαλό σου με προβλήματα που αφορούν στους άλλους με αποτέλεσμα να αφήνεις στην άκρη τα δικά σου και αυτό να σου προκαλεί άγχος. Βάλε προτεραιότητες και μην αφήνεις τίποτα και κανέναν να σε αποσπά από τους δικούς σου στόχους.

Λέων

Αγαπητέ Λέων, κάποιες υποθέσεις που είναι σε εξέλιξη ή συνέβησαν στο πρόσφατο παρελθόν σε έχουν καθηλώσει. Η σκέψη σου περιστρέφεται γύρω από αυτά και το άγχος που νιώθεις σε κάνει ανίκανο να αντιδράσεις. Βάλε φρένο στην κατάσταση αυτή και προσπάθησε να θέσεις προτεραιότητες σε ό,τι σε απασχολεί. Τα πράγματα θα αρχίσουν σιγά σιγά να αποκλιμακώνονται και εσύ να νιώθεις καλύτερα.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, μια νέα αρχή είναι προ των πυλών. Αυτό μπορείς να το μεταφράσεις ποικιλοτρόπως. Ίσως σχετίζεται με μια νέα κατάσταση που είσαι έτοιμος να βιώσεις. Ίσως πάλι να αφορά ένα νέο ξεκίνημα που πηγάζει από εσένα και τον τρόπο που βλέπεις τον κόσμο γύρω σου. Ό,τι και αν είναι φρόντισε να κάνεις δυναμικά βήματα, έτσι ώστε να χτίσεις πάνω σε αυτά ένα γερό οικοδόμημα.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, βρίσκεσαι σε οίστρο και μάλιστα οι ιδέες είναι τόσες πολλές στο μυαλό σου που σε κάνουν να γίνεσαι αναποφάσιστος. Δεν ξέρεις ακόμη πως να δώσεις σάρκα και οστά στα σχέδιά σου. Για αυτό είναι ,πλέον, επιτακτική ανάγκη να τα βάλεις όλα σε μια σειρά και να τα ιεραρχήσεις. Έτσι, θα είσαι σε θέση να κάνεις ένα-ένα βήμα με σταθερότητα και αυτογνωσία.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, φαίνεται πως διανύεις μια περίοδο που σου δημιουργεί κόπωση και πόνο σε διάφορα επίπεδα. Οι καταστάσεις δεν σου επιτρέπουν να κοιτάξεις ακόμη το μέλλον με αισιοδοξία ή τουλάχιστον να το ονειρευτείς με τον τρόπο που θέλεις. Μην το βάζεις κάτω και προχώρα. Μπόρα είναι και θα περάσει. Ο χαρακτήρας όλων αυτών που βιώνεις είναι προσωρινός και σύντομα θα έρθει το ουράνιο τόξο. Τότε θα έχεις το χρόνο να πάρεις ανάσες και να απολαύσεις την ηρεμία που ζητάς.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, δες με αισιοδοξία την σημερινή ημέρα, καθώς με τον Ήλιο να πραγματοποιεί θετική όψη με την Σελήνη και να σε ευνοεί θα έχεις την ευκαιρία να δρομολογήσεις τα σχέδιά σου και μάλιστα με τους καλύτερους συμμάχους. Πρόσωπα από το στενό οικογενειακό ή φιλικό κύκλο θα σε στηρίξουν ουσιαστικά. Φρόντισε να μην επωμιστείς, όμως, περισσότερα από αυτά που σου αναλογούν. Σκέψου καθαρά και κινήσου με αργά βήματα.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, φαίνεται πως σήμερα με τον Ήλιο να πραγματοποιεί θετική όψη με την Σελήνη και να σε ευνοεί θα παρουσιαστεί μια σημαντική ευκαιρία σε έναν τομέα της ζωής σου που σε απασχολεί αρκετά τελευταία. Οι αποφάσεις που θα πάρεις φρόντισε να είναι συνετές και να είναι επακόλουθο σοβαρής σκέψης. Αν νιώσεις ότι χρειάζεσαι χρόνο μην πιεστείς. Θέσε τους κανόνες σου και παίξε δίκαια.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, έχεις σκεφτεί ότι πηγή των προβλημάτων σου μπορεί να είναι η έλλειψη αυτοπεποίθησης και εμπιστοσύνης στον εαυτό σου; Ίσως το παρελθόν να σε κάνει να νιώθεις έτσι, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι μια τέτοια στάση δεν μπορεί να σε βοηθήσει για το μέλλον. Άλλαξε ρότα και μάθε να φροντίζεις και να αγαπάς τον εαυτό σου περισσότερο. Έτσι, θα μπορέσεις να είσαι σίγουρος για τις επιλογές σου και να θέσεις τα όριά σου με περισσότερη πυγμή στους γύρω σου.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα θα πρέπει να δείξεις υπομονή και ψυχραιμία σε ό,τι και αν συμβεί. Είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν εμπόδια και αναποδιές που θα δοκιμάσουν τα όριά σου, αλλά κυρίως το νευρικό σου σύστημα! Να ξέρεις, όμως, ότι τίποτα δεν γίνεται τυχαία και όλο αυτό θα σου δώσει ,αφ’ ενός, ένα σημαντικό μάθημα, ενώ από την άλλη θα φέρει στην επιφάνεια ικανότητες που δεν ήξερες ότι έχεις.

Διάβασε περισσότερα στο myastro.gr …

The post Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (1/9/2017) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα