Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (15/9/2019)

08:00 15/9/2019 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (15/9/2019) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (15/9/2019):Κριός

Ανανεωμένοι , λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι είστε σήμερα εσείς οι Κριοί. Η είσοδος της

Σελήνης στο ζώδιο σας, θα σας γεμίσει με ενέργεια και θα ενισχύσει την ανάγκη σας για δράση. Γι’ αυτό και οι περισσότεροι από εσάς θα ασχοληθείτε με δραστηριότητες που αναβάλατε τις προηγούμενες ημέρες, είτε εξαιτίας του φορτωμένου προγράμματος σας είτε γιατί νιώθατε πολύ κουρασμένοι. Προσπαθήστε μόνο να μην πιέσετε τους δικούς σας ανθρώπους να ακολουθήσουν τους ρυθμούς σας καθώς δεν έχουν όλοι τα δικά σας ενεργειακά αποθέματα.

Ταύρος

Αρκετά κουρασμένοι, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας ότι νιώθετε σήμερα εσείς οι Ταύροι. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας για να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να εκμεταλλευτείτε την σημερινή ημέρα, για να δείξετε λίγη παραπάνω αγάπη στον εαυτό σας και να κάνετε οτιδήποτε κάνει εσάς και μόνο εσάς χαρούμενους.

Δίδυμοι

Ημέρα έντονης εξωστρέφειας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Διδύμους. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας φέρει μια ευχάριστη πρόσκληση από ένα φιλικό σας πρόσωπο. Εσείς αυτό που έχετε να κάνετε είναι να φορέσετε το ωραίο σας χαμόγελο και να την αποδεχτείτε, μέσα από τον φιλικό σας κύκλο θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε ευχάριστες γνωριμίες οι οποίες θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην ζωή σας σύντομα.

Καρκίνος

Με την δημόσια εικόνα σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Καρκίνοι. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε  ουσιαστικά με την εικόνα σας και την γνώμη που έχουν οι άλλοι για εσάς, γιατί το πιθανότερο είναι αυτό που βλέπουν οι άλλοι σε εσάς να είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό που εσείς νομίζετε. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να ζητήσετε την γνώμη των ανθρώπων που εμπιστεύεστε και ακούστε με προσοχή τις παρατηρήσεις τους.

Λέων

Χαρούμενοι και ευδιάθετοι, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Λέοντες. Η είσοδος της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα ενισχύσει την επιθυμία σας να φύγετε μακριά από την ρουτίνα της καθημερινότητας και να κάνετε ένα ταξίδι. Μια καλή λύση είναι να πάρετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να επισκεφτείτε ένα μουσείο όπου μπορείτε να συνδυάσετε την γνώση με το ταξίδι στο χρόνο.

Παρθένος

Με τις οικονομικές υποθέσεις του/ της συντρόφους σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Παρθένοι. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να προσφέρετε την βοήθεια σας στον/στην σύντροφο σας να βάλει σε μια σειρά τις οικονομικές του/της υποθέσεις μιας και έχει πελαγώσει. Αυτό που πρέπει να ξέρετε είναι ότι η βοήθεια σας είναι πολύτιμη και ευπρόσδεκτη, με την προϋπόθεση ότι θα αφήσετε στην άκρη το γνωστό επικριτικό σας ύφος.

Ζυγός

Εσείς και οι άλλοι, αυτό είναι το ερώτημα, που λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα σας απασχολήσει σήμερα εσάς τους Ζυγούς. Η είσοδος της Σελήνης απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Κριού στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα στρέψει την προσοχή σας στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να πάρετε πρωτοβουλίες και να πείτε στους αγαπημένους σας τους προβληματισμούς σας γύρω από τη σχέση σας.

Σκορπιός

Με τα πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Σκορπιοί. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με την οργάνωση των προσωπικών και επαγγελματικών υποχρεώσεων της εβδομάδας, ώστε να είστε σίγουροι ότι θα προλάβετε να ανταπεξέλθετε σε όλες με επιτυχία. Επίσης, η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για να ασχοληθείτε και με την διατροφή της οικογένειας σας.

Τοξότης

Την Κυριακή η είσοδος της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα επαναφέρει το χαμόγελο στο πρόσωπο σας και την διάθεση για διασκέδαση. Εκμεταλλευτείτε την σημερινή ημέρα για να βγείτε έξω, να δείτε φίλους και να περάσετε μαζί τους όμορφες στιγμές. Ιδιαίτερα για τους αδέσμευτους εκπροσώπους του ζωδίου σας, η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για να κάνετε νέες γνωριμίες και να φλερτάρετε.

Αιγόκερως

Με το χώρο του σπιτιού σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Αιγόκεροι. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να εκμεταλλευτείτε την σημερινή ημέρα και να ασχοληθείτε με την καθαριότητα και την τακτοποίηση του χώρου του σπιτιού σας και στην αλλαγή της εσωτερικής του διακόσμησης. Ενώ το απόγευμα, είναι ιδανικό για να καλέσετε φίλους στο σπίτι με τους οποίους θα περάσετε μερικές όμορφες και χαλαρές στιγμές.

ΥδροχόοςΕυχάριστες συναντήσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα έχετε σήμερα εσείς οι Υδροχόοι. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, υπόσχεται ότι θα σας φέρει ευχάριστες συναντήσεις με φίλους που έχετε να δείτε καιρό. Επίσης, η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για να πάρετε το αυτοκίνητο και να κάνετε μια μικρή απόδραση σε ένα κοντινό προορισμό μαζί με τους αγαπημένους σας. Οι στιγμές που θα περάσετε μαζί τους θα είναι η δύναμη σας για να ανταπεξέλθετε στις απαιτήσεις της εβδομάδας.Ιχθείς

Ιδιαίτερα προστατευτικοί με τους αγαπημένους σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Ιχθύες. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας κάνει μια ομπρέλα προστασίας για όποιον και ότι θεωρείτε δικό σας. Ωστόσο, θα χρειαστεί να βάλετε ένα όριο σε όλο αυτό, γιατί στην προσπάθεια σας να τους δείξετε την αγάπη σας και πόσο πολύ τους νοιάζεστε είναι πιθανό να νιώσουν ότι τους πνίγετε.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (15/9/2019) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα