Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (15/08/2022)

09:01 15/8/2022 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (15/08/2022) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (15/08/2022):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (15/08/2022),

η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και θα  έχετε τη δυνατότητα  να περάσετε όμορφα με συνεργάτες ή να διασκεδάσετε ωστόσο κάποιοι αργά προς το βράδυ  μπορεί να έχετε βοήθεια από φίλους σε θέματα οικονομικά.

Ταύρος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και τον 12ο σας οίκο και ίσως να θελήσετε να μείνετε μόνοι σας και να ασχοληθείτε με το σπίτι σας ωστόσο προς το βράδυ ίσως να έχετε κάποια ένταση με συνεργάτες.

Δίδυμοι

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον κριό και τον 11ο σας οίκο και θα έχετε επικοινωνία με φίλους και θα χαρείτε αρκετά ωστόσο αργά προς το βράδυ ίσως να μάθετε κάποιο νέο που θα ίσως σας στεναχωρήσει.

Καρκίνος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και τον 10ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε αρκετά με την καριέρα σας και παρόλο που μπορεί να πιεστείτε συναισθηματικά θα έχετε ενίσχυση στο οικονομικό σας .

Λέων

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό μια θετική θέση για εσάς και θα θελήσετε σήμερα να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και την ομορφιά σας αλλά θα ευνοηθείτε αν θέλετε να κάνετε ένα σεμινάριο που θα αυξήσει τις γνώσεις σας και προς το βράδυ ίσως κάποιοι να έχετε βοήθεια σε θέματα επαγγελματικά ή με συνεργάτες που αντιμετωπίζετε.

Παρθένος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και τον 8ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε θα χειριστείτε καλύτερα θέματα οικονομικά ωστόσο μπορεί να μπερδευτείτε με στόχους που μπορεί να έχετε και τις εσωτερικές σας ανάγκες.

Ζυγός

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και τον 7ο σας οίκο και θα έχετε επαφές ή μια νέα αρχή με συνεργάτες ωστόσο θα έχετε τη δυνατότητα να συναντήσετε φίλους και να περάσετε όμορφα.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (15/08/2022), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και τον 6ο σας οίκο και θα έχετε εύνοια σήμερα σε μια επαγγελματική συμφωνία ωστόσο κάποιοι από εσάς προς το βράδυ αποφύγετε να κάνετε ξαφνικά ξεσπάσματα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον.

Τοξότης

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και τον 5ο σας οίκο και πολλοί από εσάς ίσως να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα σε κάποιο χόμπι ,σε κάποια εργασία που μπορεί να βρίσκεται σε απόσταση αλλά και κάποιοι ίσως ξεκινήσετε διακοπές. Ωστόσο του 2ου δεκαημέρου προσέχετε μικροατυχηματάκια ή καθυστερήσεις.

Αιγόκερως

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και τον 4ο σας οίκο και θα δυσκολευτείτε σε επαφές με συνεργάτες ωστόσο θα έχετε θετική κατάληξη σε κάποια οικονομική συμφωνία. Κάποιοι από εσάς ωστόσο προς το βράδυ μπορεί να πιεστείτε αρκετά με οικονομικά θέματα .

Υδροχόος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον κριό και τον 3ο σας οίκο και θα είστε πιο δυναμικοί αλλά και πιο αποτελεσματικοί σε θέματα με συνεργάτες. Ωστόσο κάποιοι από εσάς θα έχετε εντάσεις αλλά και επαγγελματικές πιέσεις.

Ιχθύς

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και τον 2ο σας οίκο και ίσως να κάνετε κάποια έξοδα για τα χόμπι σας ή για να περάσετε όμορφα ωστόσο κάποιοι αποφύγετε υπερβολές.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (15/08/2022) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα