Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (11/6/2019)

07:43 11/6/2019 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Κριός

Με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Κριοί. Η είσοδος της Σελήνης απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Ζυγού στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να σκύψετε πάνω από τα ζητήματα που απασχολούν τόσο τα αγαπημένα σας πρόσωπα όσο και τους συνεργάτες σας. Ακούστε με προσοχή αυτά που έχουν να σας

πουν, ωστόσο, μην πάρετε πρωτοβουλίες και προσπαθήσετε να δώσετε λύσεις εάν δεν σας το ζητήσουν.

Ταύρος

Με τα πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Ταύροι. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να οργανώσετε με αποτελεσματικό τρόπο τις υποχρεώσεις σας στο χώρο της εργασίας σας. Ενώ, παράλληλα, θα είστε δίπλα στους συναδέλφους σας για να τους βοηθήσετε. Ωστόσο, καλό θα ήταν να μην προσπαθήσετε να τους επιβάλετε τον δικό σας τρόπο δουλειάς.

Δίδυμοι

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Διδύμους. Η είσοδος της Σελήνης στο φιλικό για εσάς  ζώδιο του Ζυγού στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ενισχύσει την δημιουργικότητα σας, ενώ παράλληλα θα σας θυμίσει ότι πρέπει να αφιερώνετε χρόνο στους φίλους και στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αφήστε στην άκρη τους δισταγμούς και οργανώστε σήμερα μια έξοδο για εσάς και τους φίλους σας.

Καρκίνος

Με τα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Καρκίνοι.  Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με τα θέματα που απασχολούν ένα μέλος της οικογένειας σας. Πριν ανοίξετε τις φτερούγες σας να τον/την προστατεύσετε, ακούστε με προσοχή τους προβληματισμούς του/της, ενώ αν χρειαστεί, θα πρέπει να τον /την βοηθήσετε να καταλάβει ότι πρέπει να αναλαμβάνει τις ευθύνες του/της.

Λέων

Σε έντονους ρυθμούς, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα κινηθείτε σήμερα εσείς οι Λέοντες. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες, γι’ αυτό και η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για φιλικές και επαγγελματικές συζητήσεις. Τα δυνατά σας όπλα θα είναι, το κοφτερό σας μυαλό και το έξυπνο χιούμορ σας, τα οποία θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από τις παγίδες που θα προσπαθήσουν ορισμένα πρόσωπα να σας βάλουν.

Παρθένος

Η σημερινή ημέρα θα είναι, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ιδιαίτερα ευχάριστη για εσάς τους Παρθένους. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε τις συζητήσεις που αφορούν μια νέα επαγγελματική συνεργασία και οι οποίες για εξωγενείς λόγους είχαν σταματήσει. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, η σημερινή ημέρα είναι ιδανική να κάνετε μια βόλτα στα μαγαζιά και να κάνετε αγορές για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Ζυγός

Ο ρόλος του πρωταγωνιστή, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι σήμερα αποκλειστικά και μόνο δικός σας. Και γι’ αυτό, βασική αιτία είναι η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο σας. Κατά τη διάρκεια της παραμονής της, θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε τις προσωπικές και επαγγελματικές σας υποθέσεις, ενώ, η επιθυμία σας να γίνουν όλα γρήγορα θα έχει ως αποτέλεσμα να φαίνεστε στους άλλους βιαστικοί και ανυπόμονοι. Η συμβουλή της ημέρας για εσάς, δεν είναι άλλη από, ψυχραιμία.

Σκορπιός

Αρκετά κουρασμένοι, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι νιώθετε σήμερα εσείς οι Σκορπιοί. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα βγάλει στην επιφάνεια την κόπωση των τελευταίων ημερών, και θα σας θυμίσει ότι πρέπει να δίνετε που και που στον εαυτό σας την πολυτέλεια της χαλάρωσης και της ξεκούρασης. Επειδή όμως από την φύση σας, δεν μπορείτε να μένετε άπραγοι, αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να αναβάλετε τις εργασίες που απαιτούν πολύ ενέργεια και να ασχοληθείτε με λιγότερο απαιτητικές δραστηριότητες.

Τοξότης

Ιδιαίτερα εξωστρεφείς, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Τοξότες. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα δώσει νέα πνοή στην κοινωνική σας ζωή. Αυτό που μένει να κάνετε είναι να αποδεχτείτε την πρόσκληση από ένα φιλικό σας πρόσωπο για μια κοινωνική εκδήλωση, και να είστε σίγουροι ότι όχι μόνο θα περάσετε όμορφα, αλλά πολύ γρήγορα με το χιούμορ και την πληθωρική προσωπικότητα σας θα γίνετε ο πρωταγωνιστής της παρέας.

Αιγόκερως

Με την εξέλιξη της καριέρας σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Αιγόκεροι. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, είναι ιδανική για να προχωρήσετε σε μια σημαντική συζήτηση. Ενώ, όσοι από εσάς είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας, η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για να στείλετε το βιογραφικό σας ή για να πάτε σε μια συνέντευξη την οποία θα κερδίσετε με την σοβαρότητα και την συνέπεια σας.

Υδροχόος

Χαρούμενοι και ευδιάθετοι, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Υδροχόους. Η είσοδος της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε τις γραφειοκρατικές σας υποθέσεις, ενώ για τους νεότερους εκπροσώπους του ζωδίου σας, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή τόσο για αυτούς που παίρνουν μέρος στις Εισαγωγικές Εξετάσεις για την εισαγωγή τους στο Πανεπιστήμιο όσο και για τους φοιτητές.

Ιχθείς

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Ιχθύες. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να έρθετε σε επαφή με έναν ειδικό ο οποίος θα σας βοηθήσει να ρυθμίσετε τις οικονομικές σας υποθέσεις απέναντι σε Τρίτους (π.χ. Εφορία, Δάνεια, Ασφαλιστικά Ταμεία), με τον καλύτερο για εσάς τρόπο. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, η σημερινή ημέρα είναι ιδανική και για έρθετε πιο κοντά με τον ερωτικό σας σύντροφο.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv…

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (11/6/2019) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα