Τι κατέθεσε η 14χρονη για τον βιασμό απ’ τον αστυνομικό

15:27 30/7/2022 - Πηγή: iPop

Βιασμός ανήλικης από αστυνομικό: Έρχονται στη δημοσιότητα οι πρώτες πληροφορίες απ’ την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του αστυνομικού.

Ο 53χρονος, ο οποίος υπηρετεί στη Λέσβο, κατηγορείται, σύμφωνα με την δικογραφία για «γενετήσιες πράξεις με ανήλικους ή ενώπιον τους που συμπλήρωσαν τα 12 και όχι τα 15 έτη, κατάχρηση ανηλίκων σε γενετήσιες πράξεις και προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους». 

Τι είναι οι πράξεις γενετήσιου χαρακτήρα και τι ορίζει ο νόμος;

Βιασμός ανήλικης από αστυνομικό: Οι πληροφορίες απ’ τη δικογραφία κι όσα κατέθεσε η 14χρονη

Ο 53χρονος αστυνομικός και προπονητής ομάδας βόλεϊ υπηρετεί στο Προαναχωρησιακό Κέντρο Κράτησης Αλλοδαπών Λέσβου.

Όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ του protothema.gr για τη δικογραφία, «σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε η μαθήτρια της Β’ Γυμνασίου, από το καλοκαίρι του 2021, ξεκίνησε προπονήσεις βόλεϊ στην ομάδα με προπονητή τον αστυνομικό και από το Δεκέμβριο του 2021, οι γονείς της όπως και γονείς άλλων κοριτσιών αντίστοιχης ηλικίας, είχαν εμπιστευθεί τον αστυνομικό, ώστε να μεταφέρει με το αυτοκίνητό του τα κορίτσια στις οικίες τους μετά το πέρας των προπονήσεων».

Από τον Ιανουάριο του 2022 και έπειτα, ο αστυνομικός, άρχισε να θωπεύει τη μαθήτρια στο μηρό, μέσα στο ιδιωτικό του αυτοκίνητο, τόσο κατά τη διαδρομή από τον χώρο των προπονήσεων προς την οικία της, όσο και σε δασώδη ερημική τοποθεσία, ενώ φρόντιζε να κρατάει τελευταία την ανωτέρω ανήλικη μέσα στο αυτοκίνητό του. Από το Φεβρουάριο του 2022, ο 53χρονος προπονητής, θώπευε σχεδόν μετά από κάθε προπόνηση, δηλαδή τρεις φορές την εβδομάδα το χειμώνα και τέσσερεις φορές την εβδομάδα το καλοκαίρι, τη μαθήτρια στο στήθος και στα γεννητικά όργανα

Ο αστυνομικός είχε ζητήσει τους τελευταίους περίπου δύο μήνες από τη μαθήτρια, τέσσερις ή πέντε φορές, με τελευταία στις 21 Ιουλίου «να προβεί σε στοματικό σεξ εντός του αυτοκινήτου του».

Πριν από περίπου είκοσι μέρες, ο προπονητής την οδήγησε σε απομονωμένη και σκοτεινή τοποθεσία, της ζήτησε να κατέβει από το αυτοκίνητο και με απότομη κίνηση, την έστρεψε με τρόπο ώστε η τελευταία να έχει στην πλάτη της σε αυτόν. Στη συνέχεια, της κατέβασε το σορτσάκι και το εσώρουχό και τη βίασε

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, από τον Φεβρουάριο ο αστυνομικός φέρεται να είχε σχεδόν καθημερινή επικοινωνία, με σεξουαλικό περιεχόμενο, με την ανήλικη μέσω του Messenger, ενώ «παράλληλα την πίεζε διαρκώς να του αποστείλει βίντεο και φωτογραφίες με σεξουαλικό περιεχόμενο που να απεικονίζεται η τελευταία». 

Στις 26 Ιουλίου η μητέρα φέρεται να αντιλήφθηκε στο κινητό της ανήλικης τη συνομιλία στην εφαρμογή «και διέκρινε πίεση από πλευράς του χρήστη του ανωτέρω λογαριασμού περί αποστολής άσεμνου υλικού». 

Η μητέρα είπε ότι η κόρη της, της εκμυστηρεύθηκε ότι ο αστυνομικός «την θώπευε επανειλημμένα στους μηρούς της, ενώ δεν γνώριζε εάν είχε προβεί σε περαιτέρω ασελγείς ή βίαιες πράξεις». Η μητέρα ζήτησε την ιατροδικαστική εξέταση της ανήλικης. 

Την ίδια στιγμή, υπάρχουν πληροφορίες ότι εξετάστηκε και μια δεύτερη ανήλικη από πραγματογνώμονα- ψυχολόγο, η οποία «ανέφερε ότι η μαθήτρια της είχε εκμυστηρευτεί ότι, αφενός αστυνομικός, προπονητής βόλεϊ αμφότερων των κοριτσιών, όταν την επέστρεφε σπίτι από την προπόνηση, την είχε θωπεύσει αρκετές φορές τους μηρούς, εντός του αυτοκινήτου του και αφετέρου, ο τελευταίος διατηρούσε λογαριασμό στο Facebook προκειμένου να επικοινωνεί μαζί της». 

Όπως είπε, περίπου πριν από ένα μήνα, ενώ βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο του αστυνομικού μόνοι τους, εκείνος της έσφιξε τον μηρό, συμβάν το οποίο την έκανε να αισθανθεί άβολα. Ωστόσο, δεν έδωσε περισσότερη έκταση επειδή συχνά ο αστυνομικός όταν μιλούσε στα κορίτσια της ομάδας και ήθελε να τα παρηγορήσει, τα «χάιδευε στα μπράτσα ή στους μηρούς».

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Τι κατέθεσε η 14χρονη για τον βιασμό απ’ τον αστυνομικό εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα