Τι άλλο μπορείς να «ζεστάνεις» στο φούρνο μικροκυμάτων εκτός από φαγητό;

08:30 13/10/2014 - Πηγή: iPop

Νομίζεις ότι το μοναδικό που μπορείς να κάνεις στο φούρνο μικροκυμάτων είναι το να ζεστάνεις φαγητό, άντε και το να ξεπαγώσεις επίσης το φαγητό σου; Κάνεις λάθος! Υπάρχουν και άλλα πράγματα τα οποία μπορείς να κάνεις με τη βοήθειά του και δε σου περνάνε καν από το μυαλό. Έτσι, τα συγκεντρώσαμε και σου τα παρουσιάζουμε.

Τι μπορείς να κάνεις με το φούρνο μικροκυμάτων;Παγωμένο μέλι: Πολλές φορές ειδικά τους χειμερινούς μήνες το μέλι παγώνει και κρυσταλλώνει. Η λύση, λοιπόν, για να καταφέρεις να το φας
είναι να το ξεπαγώσεις. Βάλε το, λοιπόν, στο φούρνο μικροκυμάτων για 30 δευτερόλεπτα και είναι έτοιμο.Θες να κάνεις ζεστές κομπρέσες: Αν σε πονάει η κοιλιά σου και θες να βάλεις μια ζεστή κομπρέσα για να ανακουφιστείς, δε χρειάζεται να σιδερώνεις την πετσέτα για ένα τέταρτο μέχρι να ζεσταθεί καλά. Μόνο με λίγα δευτερόλεπτα ζέσταμα στο φούρνο μικροκυμάτων θα έχεις τα αποτελέσματα που επιθυμείς και θα χαρείς τη ζέστη της.Τέλος στο μούσκεμα των οσπρίων: Για να μαγειρέψεις τα περισσότερα όσπρια και να είναι μαλακά πρέπει πρώτα να τα μουσκέψεις. Αν έχεις, όμως, φούρνο μικροκυμάτων δε χρειάζεται πια να το κάνεις. Μπορείς να τα βάλεις σε ένα μπολ, να προσθέσεις μαγειρική σόδα και νερό και απλά να τα ζεστάνεις για 2 με 3 λεπτά.Μπαχαρικά που χάνουν τη μυρωδιά τους; Επειδή ξέχασες το βαζάκι με την τριμμένη κανέλα ανοιχτό αυτή έχασε το πλούσιο άρωμά της. Βάλε, λοιπόν, το βαζάκι της κανέλας στο φούρνο των μικροκυμάτων για 30 δευτερόλεπτα και η κανέλα θα ξαναβρεί το άρωμα της. Μπορείς να κάνεις το ίδιο με όλα τα μπαχαρικά τα οποία έχασαν το έντονο άρωμά τους.

The post Τι άλλο μπορείς να «ζεστάνεις» στο φούρνο μικροκυμάτων εκτός από φαγητό; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα