Θες ένα μοντέρνο πίνακα από ανακυκλώσιμα υλικά; Φτιάξε τον!

18:00 17/10/2014 - Πηγή: iPop

Δεν πετάμε τίποτα! Αυτό είναι το πνεύμα της ανακύκλωσης! Εμείς, όπως έχεις καταλάβει το έχουμε αν δεν το έχεις, όμως, εσύ κοίτα να το αποκτήσεις γιατί αλλιώς δεν σε ξανακάνουμε παρέα και θα ζηλεύεις! Αυτή τη φορά, λοιπόν, θα κάνουμε ανασκαφή στο σπίτι, ό,τι βρούμε θα το χρησιμοποιήσουμε και θα φτιάξουμε έναν πανέμορφο πίνακα από ανακυκλώσιμα υλικά.

Τι θα χρειαστείς για να τον πίνακα από ανακυκλώσιμα υλικά;Λευκό καμβάΧρώμα της επιλογής σουΚόλλαΚαπάκια από αναψυκτικάΚαπάκια τσίγκινα από μπύρεςΠαλιά λαστιχάκιαΥφάσματαΤσίγκινα κομμάτια από κουτιά αναψυκτικούΚονσέρβεςΟύπα τοίχουΠώς θα φτιάξεις
τον πίνακα από ανακυκλώσιμα υλικά;Βάψε τον καμβά σου στο χρώμα που επέλεξες. Μπορείς αν θες να το κάνεις ακόμα πιο funky να μην το βάψεις μόνο σε ένα χρώμα αλλά να πετάξεις πολλά χρώματα επάνω του. Ναι, καλά άκουσες να πετάξεις!Περίμενε να στεγνώσει ο πίνακας και ξεκίνα να κολλάς αντικείμενα.
Θα τα κολλάς σε κοντινές μεταξύ τους αποστάσεις για να μην υπάρχουν κενά. Τα αντικείμενα που θα κολλάς θα πρέπει να είναι σωστά διασκορπισμένα γι” αυτό μη βάλεις όλα τα καπάκια σε μία μεριά αλλά κόλλα τα καλά σε διάφορα σημεία που εσύ επιθυμείς.Με τα ούπα κρέμασε τον πίνακα στον τοίχο σου και ο ανακυκλώσιμος τοίχος σου είναι έτοιμος!Συμβουλή!

Επειδή ο πίνακας από ανακυκλώσιμα υλικά μπορεί να περιέχει στην κυριολεξία τα πάντα μη διστάσεις να βάλεις τα πάντα ό, τι βρεις και ό, τι δε θες να πετάξεις.

photos:rowhousenest.com

The post Θες ένα μοντέρνο πίνακα από ανακυκλώσιμα υλικά; Φτιάξε τον! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα