Θέλεις λόγους για να κάνεις σεξ; Σου δίνουμε τρεις πολύ καλούς!

10:14 29/12/2016 - Πηγή: iPop

Κανονικά δεν θα έπρεπε να αναζητάς λόγους για να κάνεις σεξ, αλλά επειδή οι ρυθμοί ζωής είναι έντονοι και οι υποχρεώσεις πολλές, ίσως χρειάζεσαι ένα κίνητρο για να βάλεις και το σεξ στο πρόγραμμά σου!

Εμείς δεν θα σου δώσουμε ούτε έναν, ούτε δύο αλλά τρεις λόγους για να κάνεις σεξ σήμερα!

Θα νιώσεις αμέσως καλύτερα

Ακόμα κι είσαι πιεσμένη, στεναχωρημένη ή αγχωμένη, το σεξ με τον σύντροφό σου θα σε κάνει να νιώσεις αμέσως καλύτερα! Θα σε απαλλάξει απ’ το άγχος και θα σε κάνει να ηρεμήσεις, ενώ εάν έχεις πέσει ψυχολογικά θα ανεβάσει την αυτοπεποίθησή σου!

Θα νιώσεις ξανά δεμένη με τον σύντροφό σου

Όσα πράγματα και να κάνετε μαζί, όση συζήτηση και να πέφτει, εάν δεν κάνεις σεξ με τον σύντροφό σου, σίγουρα απομακρύνεστε ο ένας απ’ τον άλλον! Και τι καλύτερο από ένα ωραίο σεξ για να δεθείς ξανά με το ταίρι σου; Μην τον παραμελείς και δώσε σημασία στην ερωτική σας ζωή.

Θα θέλεις κι άλλο!

Ο τρόπος για να φτιάξεις την σεξουαλική σου ζωή δεν είναι άλλος απ’ το να κάνεις σεξ! Αν κάνεις μια φορά σεξ, θα θέλεις κι άλλο! Οπότε μην προβληματίζεσαι που σου έχει χαθεί η όρεξη.Φυσικά και δεν έχεις όρεξη για σεξ όταν έχεις σταματήσει να κάνεις και να το αναζητάς. Η όρεξη θα σου έρθει μόλις ξεκινήσεις και πάλι να βάζεις το σεξ στη ζωή σου!

Διαβάστε επίσης:

Είναι το σεξ το μυστικό για την αιώνια ζωή; Μια διαφήμιση θα σε κάνει να καταλάβεις!

The post Θέλεις λόγους για να κάνεις σεξ; Σου δίνουμε τρεις πολύ καλούς! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα