Θα υπάρξει τελικά επανάληψη στην δίκη Johnny Depp – Amber Heard; Η ομάδα του ηθοποιού παίρνει θέση και απαντά

11:47 12/7/2022 - Πηγή: iPop

Οι δικηγόροι του Johnny Depp προέτρεψαν τον δικαστή στην υπόθεση συκοφαντικής δυσφήμισης της Amber Heard να αφήσει την απόφαση των 10 εκατομμυρίων δολαρίων ως έχει, καθώς οι δικηγόροι της ηθοποιού ζήτησαν να ακυρωθεί η ετυμηγορία, με την δικαιολογία ότι ένας ένορκος είχε δώσει ψευδή στοιχεία.

Στα δικαστικά έγγραφα που κατατέθηκαν τη Δευτέρα, 11/7, οι δικηγόροι του Depp αμφισβητούν τα επιχειρήματα της ομάδας της Heard ότι η ετυμηγορία

των ενόρκων ήταν αβάσιμη. Υποστηρίζουν, επίσης, ότι τα παράπονα της ομάδας της Heard σχετικά με την ταυτότητα του ενόρκου είναι άσχετα.

Τον περασμένο μήνα, μια πολιτική επιτροπή στο Fairfax έδωσε 10,35 εκατομμύρια δολάρια στον Depp αφού διαπίστωσαν ότι δυσφημίστηκε από τη Heard όταν έγραψε ένα άρθρο το 2018 στην Washington Post, υποστηρίζοντας πως είναι θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

Johnny Depp – Επανάληψη δίκης: Τι απαντά η ομάδα του ηθοποιού;

Το δικαστήριο επιδίκασε επίσης 2 εκατομμύρια δολάρια στην Heard για την ανταγωγή της ότι δυσφημίστηκε από έναν από τους δικηγόρους του Depp, αφού χαρακτήρισε τους ισχυρισμούς της ψευδείς.

Οι δικηγόροι της Heard κατέθεσαν προτάσεις αυτόν τον μήνα ζητώντας από τον δικαστή να απορρίψει τις ετυμηγορίες.

«Δεν πιστέψαμε τα κροκοδείλια δάκρυά της»: Ένορκος από την δίκη Johnny DeppAmber Heard αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο που η ηθοποιός έχασε

Οι δικηγόροι του Depp, όμως, κατέθεσαν την απάντησή τους. Υποστηρίζουν ότι δεν υπήρχε τίποτα ασυνεπές στο γεγονός ότι η επιτροπή των ενόρκων εξέδωσε αποφάσεις υπέρ τόσο του Depp όσο και της Heard. Ισχυρίζονται ότι το έντυπο ετυμηγορίας των ενόρκων τους επέτρεπε να είναι πολύ συγκεκριμένοι σχετικά με το ποιες δηλώσεις ήταν συκοφαντικές και ότι η ετυμηγορία έχει βάση.

Οι δικηγόροι του Depp είπαν επίσης ότι είναι πολύ αργά για την ομάδα της Heard να αντιταχθεί στην ετυμηγορία σχετικά με την ταυτότητα του ενόρκου 15. Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, κλήτευση έγινε σε έναν 77χρονο άνδρα. Όμως ο άνδρας που απάντησε στη θέση του ήταν ο 52χρονος γιος του, ο οποίος έχει το ίδιο όνομα και μένει στην ίδια διεύθυνση.

Οι δικηγόροι του Depp υποστηρίζουν ότι εάν η ομάδα της Heard είχε αμφιβολίες, θα έπρεπε να είχε μιλήσει εκείνη τη στιγμή, επειδή ήταν προφανές ότι ο άνδρας που εμφανίστηκε στην δικαστική αίθουσα δεν ήταν 77 ετών, παρόλο που τα δικαστικά έγγραφα τον περιέγραφαν ως τέτοιο.

Στην πρόταση της Heard να αποχωρήσει, οι δικηγόροι της υποστήριξαν ότι «η ασυμφωνία εγείρει το ερώτημα εάν ο Ένορκος 15 έλαβε όντως κλήση για καθήκοντα ενόρκων και ελέγχθηκε δεόντως από το δικαστήριο για να υπηρετήσει στην επιτροπή».

Tristan Fewings / Getty Images file

Το γραφείο του δικαστηρίου υποχρεούται να επαληθεύσει την ταυτότητα των ενόρκων, αλλά σε αυτή την περίπτωση, «φαίνεται ότι η ταυτότητά του δεν μπορούσε να επαληθευτεί», προστίθεται στην πρόταση.

Η δικαστής Penney Azcarate δεν έχει ακόμη υποδείξει εάν σκοπεύει να διεξαγάγει ακρόαση για τις προτάσεις για την ακύρωση της ετυμηγορίας.

Johnny Depp: Η δωρεά ύψους 800.000 δολαρίων σε νοσοκομεία που είχε υποσχεθεί ότι θα βοηθήσει η Amber Heard

Ξεχωριστά τη Δευτέρα, οι δικηγόροι ενός άντρα που μήνυσε τον Depp, ισχυριζόμενος ότι ο ηθοποιός τον γρονθοκόπησε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων για το City of Lies το 2017, κατέθεσαν έγγραφα σε δικαστήριο του Los Angeles λέγοντας ότι είχε επιτευχθεί συμφωνία «υπό όρους».

Συγκεκριμένα, ο Gregg “Rocky” Brooks ισχυρίστηκε ότι ο Depp τον γρονθοκόπησε δύο φορές και στη συνέχεια είπε ότι θα πλήρωνε στον ενάγοντα 100.000 δολάρια.

Τέλος, ισχυρίστηκε ότι του ζητήθηκε να υπογράψει μια συμφωνία παραιτούμενη από το δικαίωμά του να μηνύσει την παραγωγή για τον καβγά, και όταν αρνήθηκε να το κάνει, απολύθηκε. Οι δικηγόροι του Depp αρνήθηκαν όλους τους ισχυρισμούς του Brooks.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Θα υπάρξει τελικά επανάληψη στην δίκη Johnny DeppAmber Heard; Η ομάδα του ηθοποιού παίρνει θέση και απαντά εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Johnny Depp – Amber Heard,