Θα δούμε ή όχι το τροχαίο δυστύχημα της πριγκίπισσας Diana στο The Crown; Οι δημιουργοί απαντούν

20:02 21/10/2022 - Πηγή: iPop

Είναι επίσημο! Το The Crown του Netflix δεν θα δείξει το τραγικό θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα της πριγκίπισσας Diana. Είναι δεδομένο, όμως, ότι θα μας αποκαλύψουν λεπτομέρειες οι οποίες δεν έχουν δει μέχρι στιγμής τα φώτα της δημοσιότητας.

Η στιγμή της πρόσκρουσης στο Παρίσι θα εξαιρεθεί από τη σειρά, σύμφωνα με πηγές που μίλησαν στο PEOPLE,

με το καστ να έχει ξεκινήσει τα γυρίσματα για την 6η σεζόν.

«Η ακριβής στιγμή της πρόσκρουσης δεν θα εμφανιστεί στη σειρά», ανέφερε η παραγωγή σε δήλωσή της στη Sun, η οποία ήταν η πρώτη που μετέδωσε την είδηση.

Η πριγκίπισσα Diana υπόσχεται: «Θα παλέψω μέχρι το τέλος» – Το trailer της 5ης σεζόν του The Crown μόλις κυκλοφόρησε και είναι κάτι παραπάνω από καθηλωτικό

The Crown – Tροχαίο Diana: Πώς θα προβληθεί στη σειρά;

Μια πηγή αποκάλυψε στο Deadline ότι η 6η σεζόν της σειράς θα περιλαμβάνει όλα τα στιγμιότυπα πριν και μετά το τροχαίο, αλλά δε θα αναπαραστήσει λεπτομέρειες από την συγκεκριμένη στιγμή.

«Το αυτοκίνητο φεύγει από το Ritz μετά τα μεσάνυχτα με τους παπαράτσι να το καταδιώκουν και μετά εμφανίζεται ο Βρετανός πρέσβης της Γαλλίας μαζί με τον Υπουργό Εξωτερικών», τόνισε η πηγή στο Μέσο.

Στις 31 Αυγούστου 1997, η Diana και ο φίλος της, Dodi Al Fayed ταξίδευαν με ένα αυτοκίνητο στο Παρίσι —με οδηγό και σωματοφύλακα— τους οποίους καταδίωκαν οι παπαράτσι όταν το όχημά τους χτύπησε σε ένα τούνελ, αναποδογύρισε και η πριγκίπισσα άφησε την τελευταία της πνοή.

The Crown VS Βασιλική Οικογένεια: Ο δημιουργός του απαντάει σ’ όσους ενοχλήθηκαν απ’ το πώς παρουσιάζεται ο Κάρολος στη σειρά

Ο Jerome Laumonier, ο οποίος βρισκόταν κοντά στο σημείο της συντριβής, δήλωσε στο PEOPLE πως «υπήρξε αυτή η έντονη, βίαιη, τρομακτική σύγκρουση που ακολουθήθηκε από τον ήχο της κόρνας αυτοκινήτου».

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, το Netflix δημοσίευσε φωτογραφίες από την 5η σεζόν του The Crown με την Elizabeth Debicki ως Diana και τον Dominic West ως Πρίγκιπα Κάρολο. Η προτελευταία σεζόν θα καλύψει τη δεκαετία του 1990, μια ταραχώδη εποχή που ξεκίνησε με τη δραματική διάλυση του γάμου του Καρόλου και της Diana.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Θα δούμε ή όχι το τροχαίο δυστύχημα της πριγκίπισσας Diana στο The Crown; Οι δημιουργοί απαντούν εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Diana,Crown