Τέσσερα άτομα έχασαν τη ζωή τους από τον τυφώνα Νοκ-Τεν

15:41 26/12/2016 - Πηγή: iPop

Τη ζωή από τέσσερα άτομα στέρησε ο τυφώνας Νοκ-Τεν ο οποίος έπληξε την Κυριακή το ανατολικό τμήμα των Φιλιππίνων. Ο πανίσχυρος τυφώνας, να σημειώσουμε, πως συνοδεύεται από θυελλώδεις ανέμους και εξαιτίας του 350.000 άνθρωποι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους. Την ίδια στιγμή, οκτώ ακόμα άτομα αγνοούνται.

Σύμφωνα με πληροφορίες τις οποίες μεταδίδουν τα διεθνή Μέσα ο τυφώνας έπληξε την επαρχία Καταντουάνες και τώρα αναμένεται να συνεχίσει με βορειοδυτική κατεύθυνση. Μάλιστα, συνοδεύεται από ανέμους που έχουν ταχύτητα 235 χιλιομέτρων την ώρα.

Τέσσερα
άτομα νεκρά:

Ένα ζευγάρι πνίγηκε κατά τη διάρκεια του συγκλονιστικού τυφώνα, ενώ ένας ηλικιωμένος σκοτώθηκε, καθώς καταπλακώθηκε από έναν τοίχο στην επαρχία Αλμπάι και ένα ακόμα άτομο πέθανε από ηλεκτροπληξία στην επαρχία Κεζόν.

Βυθίστηκε πλοίο- 8 αγνοούμενοι:

Ένα πλοίο το οποίο ήταν αγκυροβολημένο στην επαρχία Μπατάνγκας βυθίστηκε και όπως έγινε γνωστό τα οκτώ μέλη του πληρώματός του αγνοούνται.

Οι επιστήμονες σημειώνεται πως εκτιμούν, πως η δριμύτητα των καταιγίδων τα τελευταία χρόνια οφείλεται στην κλιματική αλλαγή.

The post Τέσσερα άτομα έχασαν τη ζωή τους από τον τυφώνα Νοκ-Τεν appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα