Τελευταίες οντισιόν του MasterChef με μια λευκή ποδιά, μια αγάπη για τον Κοντιζά και τον σωσία του Βασιλάκου!

10:59 6/2/2021 - Πηγή: iPop

Ολοκληρώθηκαν και οι τελευταίες οντισιόν του MasterChef με μόλις έναν παίκτη να καταφέρνει να πάρει το “εισιτήριο” για το σπίτι. Κάποιες άλλες προσπάθειες ξεχώρισαν και θα δούμε τους επίδοξους σεφ στη δεύτερη φάση του bootcamp, η οποία ξεκινάει τη Δευτέρα.

Η τελευταία audition κλείνει με πέντε εισιτήρια για το bootcamp και μία λευκή ποδιά! Ο Δημήτρης, η Παναγιώτα, ο Αντώνης, ο Ιωάννης και ο Μάριος

θα έχουν ακόμα μία ευκαιρία για να κερδίσουν την ποδιά, ενώ ο Τζιοβάνι φοράει ήδη τη δική του! @StarChannelGr #StarChannelTv pic.twitter.com/N55T3yAFYK

— masterchefgr (@masterchefgr) February 5, 2021

Δύο ακόμα παίκτες ξεχώρισαν, αλλά όχι για τις μαγειρικές τους ικανότητες! Ο Πέτρος με την αγάπη του για τον Σωτήρη Κοντιζά και ο Μανώλης που μοιάζει με τον… Παναγιώτη Βασιλάκο!

Δες όσα έγιναν στις τελευταίες οντισιόν του MasterChef:

Ο Ιταλός Τζιοβάνι ξεχώρισε από την πρώτη οντισιόν και κέρδισε τις εντυπώσεις των κριτών, μπαίνοντας στο σπίτι με 3 “ναι”.

Τελευταία απευθείας είσοδος στο σπίτι του #MasterChefGR! Ο Ιταλός Τζιοβάνι ήρθε από τη Ρόδο και με το πιάτο του κατέκτησε τη λευκή ποδιά! @StarChannelGr #StarChannelTv pic.twitter.com/xCl2kJkZkZ

— masterchefgr (@masterchefgr) February 5, 2021

Ο Πέτρος έκλεψε τις εντυπώσεις με μια ατάκα του καθώς είπε στον Σωτήρη Κοντιζά ότι τον… αγαπάει! Ο σεφ του απάντησε “ορίστε;” και ο ίδιος είπε: «Σας αγαπάω που μου το θυμίσατε», με τον κριτή να του λέει: «Παρακαλώ Πέτρο μου…». 

Μετά από λίγο δήλωσε ότι οι κριτές είναι πιο ωραίοι από κοντά, χαρακτηρίζοντάς τους «καλά τυπάκια». 

Ο κύριος Κοντιζάς μου αρέσει λίγο παραπάνω… είναι πιστεύω ο ήρωάς μου

Δυστυχώς, το πιάτο του είχε πολλά λάθη και το γνώριζε και ο ίδιος, επομένως περίμενε τα 3 “όχι” που του είπαν οι κριτές.

Ο Μανώλης μοιάζει με τον… Παναγιώτη Βασιλάκο, σύμφωνα με την άποψη του Λεωνίδα Κουτσόπουλου (και τη δική μας), και έκανε μια πολύ τίμια προσπάθεια, όμως, δεν πρόλαβε να βάλει 2 απ΄τις 5 παρασκευές στο πιάτο του, επομένως δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση.

Η Παναγιώτα παρουσίασε στους κριτές σούπα βελουτέ, με κατσικίσιο τυρί και προσούτο, με δύο ναι και τον ενθουσιασμό από Κοντιζά και Κουτσόπουλο πέρασε στη δεύτερη φάση του bootcamp.

Ο δίμετρος Μάριος θα μαγειρέψει στη δεύτερη φάση του bootcamp, παίρνοντας άνετα 2 “ναι” απ’ τους κριτές.

Ο Δημήτρης, ο οποίος πήγε στον διαγωνισμό με τις ευχές της γιαγιάς του, μαγείρεψε ένα γλυκό ραβιόλι και πήρε 2 “ναι”.

Ο Ιωάννης με το ριζότο του άφησε ικανοποιημένους τους 2 απ’ τους 3 κριτές, με τον Πάνο Ιωαννίδη να του λέει “όχι” καθώς έκρινε και την παραμικρή λεπτομέρεια.

Ο Αντώνης θα έχει επίσης μια ακόμα ευκαιρία να διεκδικήσει μια θέση στο σπίτι του MasterChef.

Ο Θέμης, αν και πίστευε ότι μπορεί να περάσει, το άψητο flatbread του του στοίχισε μια δεύτερη ευκαιρία.

Ο Αλέξανδρος, ο οποίος παρουσίασε ένα αρκετά spicy πιάτο, “έκαψε” τους 2 απ’ τους 3 κριτές και δεν πέρασε σην επόμενη φάση.

Η γλυκιά Καλλιόπη έλαβε μέρος καθώς αγαπάει πολύ τη μαγειρική, όμως, δεν πήγαν όλα τόσο καλά και δεν θα την δούμε στη δεύτερη φάση του bootcamp.

Δες το trailer του επεισοδίου της Δευτέρας:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Τελευταίες οντισιόν του MasterChef με μια λευκή ποδιά, μια αγάπη για τον Κοντιζά και τον σωσία του Βασιλάκου! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τελευταίες, MasterChef, Κοντιζά, Βασιλάκου,teleftaies, MasterChef, kontiza, vasilakou