Τα προϊόντα ομορφιάς που χρησιμοποιεί η Alicia Keys ακόμα κι αν είπε «όχι» στο make up

15:25 16/10/2016 - Πηγή: iPop

Μπορεί η Alicia Keys να είπε όχι στο make up και πλέον ακόμα και οι πιο επίσημες εμφανίσεις της να γίνονται χωρίς να έχει τοποθετήσει στο πρόσωπό της απολύτως τίποτα, όμως, σίγουρα συνεχίζει να φροντίζει το δέρμα της.

Εμείς μάθαμε τι προϊόντα ομορφιάς χρησιμοποιεί και διατηρεί το πρόσωπό της σε άψογη κατάσταση πραγματοποιώντας εντυπωσιακές εμφανίσεις και σου τα αποκαλύπτουμε.

Αρχικά πρέπει να σου πούμε το τρίπτυχο της επιτυχίας της: βελονισμός,

υγιεινή διατροφή και άσκηση.

Πάμε τώρα να δούμε με τι περιποιείται το δέρμα της!

Ρολό από ορυκτό νεφρίτη

Πρόκειται για ένα ρολό που θα βρεις στο εμπόριο και χρησιμοποιείται για μασάζ στο πρόσωπο. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να το «ρολάρεις» πάνω στο δέρμα σου προκειμένου να τονωθεί και να κυκλοφορήσει καλύτερα το αίμα.

Καθαριστικό προσώπου

Ακόμα κι αν δεν φοράει make up, ο καθαρισμός του δέρματος συνεχίζει να την απασχολεί κι όχι άδικα καθώς καθημερινά το δέρμα μας έρχεται σε επαφή με δεκάδες μικρόβια. Έτσι, επιλέγει ένα καθαριστικό προσώπου με βάση κάποιο έλαιο, προκειμένου να είναι όσο το δυνατό πιο φυσικό.

Μάσκες προσώπου

Φυσικά απ’ την περιποίηση του δέρματος της Alicia Keys δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι μάσκες προσώπου. Μάσκες που κυκλοφορούν στο εμπόριο για κάθε τύπο δέρματος ή diy μάσκες είναι τα αγαπημένα της!

Photo: Getty

The post Τα προϊόντα ομορφιάς που χρησιμοποιεί η Alicia Keys ακόμα κι αν είπε «όχι» στο make up appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα