Τα μέρη του σώματός σου που ο σύντροφός σου έχει ξεχάσει πως υπάρχουν

18:48 12/10/2016 - Πηγή: iPop

Οι άντρες ως γνωστόν πολλές φορές στο σεξ αμελούν να αφιερώσουν τον απαραίτητο χρόνο σε πολλά σημεία του σώματός σου, τα οποία, όμως, εξακολουθούν να υπάρχουν ακόμα κι αν ο σύντροφός σου τα έχει παραμελήσει!

Ποια είναι, όμως, τα σημεία στο γυναικείο σώμα που θέλουν λίγη παραπάνω προσοχή;

Το πίσω μέρος του γόνατου

Το πίσω μέρος του γόνατου είναι γεμάτο νευρικές απολήξεις, συνεπώς το άγγιγμά του με το χέρι ή με τη γλώσσα ερεθίζει τη γυναίκα. Ένα παγάκι, ένα απρόσμενο άγγιγμα θα σε ανάψει χωρίς να το περιμένεις!

Το εσωτερικό του αγκώνα

Ίσως ανήκεις στις γυναίκες που απλά θα γαργαληθούν,

εάν, όμως, δεν ανήκεις σ’ αυτή την κατηγορία των γυναικών, τότε σίγουρα ένα φιλί ή ένα χάδι σ’ αυτό το σημείο θα σε διεγείρει λόγω του λεπτού δέρματος που καλύπτει την περιοχή.

Τα χείλη

Μπορεί να το θεωρείς αυτονόητο, όμως, υπάρχουν άντρες που αμελούν α δώσουν την απαραίτητη προσοχή σ’ αυτή την περιοχή. Ορισμένες γυναίκες μπορούν να διεγερθούν απλά και μόνο μ’ ένα φιλί, πόσο μάλλον εάν αυτό συνοδεύεται κι από άλλα προκαταρκτικά χάδια.

Ο σβέρκος

Αυτό είναι ένα ιδιαίτερα σέξι σημείο του γυναικείου σώματος, στο οποίο ο καλός σου μπορεί να έχει μάλιστα πρόσβαση χωρίς καν να σου βγάλει τα ρούχα. Τι καλύτερο από ένα φιλί στην περιοχή στα ξαφνικά; Εάν βλέπεις πως ο σύντροφός σου δεν παίρνει την πρωτοβουλία, πάρε την κατάσταση στα χέρια σου κάνοντας στην άκρη τα μαλλιά σου και ζητώντας του να σε φιλήσει εκεί.

The post Τα μέρη του σώματός σου που ο σύντροφός σου έχει ξεχάσει πως υπάρχουν appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα