Τα look εκδίκησης των celebrities μετά τον χωρισμό τους που φωνάζουν “Κοίτα τι έχασες”

17:34 13/11/2021 - Πηγή: iPop

Η πριγκίπισσα Diana σχεδόν ποτέ δεν είχε φορέσει το φόρεμα που θεωρείται πλέον ο προγονός των look εκδίκησης των celebrities. Φτιαγμένο για εκείνη από την Ελληνίδα σχεδιάστρια Χριστίνα Σταμπολιάν, καθόταν στην γκαρνταρόμπα της πάνω από τρία χρόνια, με την Diana να ανησυχεί ότι ήταν πολύ τολμηρό. Η απόφασή της να το φορέσει στο καλοκαιρινό πάρτι της Serpentine Gallery, τον Ιούνιο του 1994, ήταν της τελευταίας στιγμής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, επρόκειτο να φορέσει κάτι από τον Valentino,

αλλά άλλαξε γνώμη: ήταν το βράδυ που προβλήθηκε ένα αμφιλεγόμενο τηλεοπτικό πρόγραμμα, που περιγράφει λεπτομερώς τη μοιχική σχέση του πρίγκιπα Κάρολου με την Camilla Parker-Bowles, τώρα Δούκισσα της Κορνουάλης. Έκτοτε, αρκετές celebrities έχουν κάνει τις πρώτες δημόσιες εμφανίσεις μετά τους χωρισμούς τους πιο λαμπερές και εκδικητικές από ποτέ με τα ρούχα τους να φωνάζουν “Κοίτα τι έχασες”!

Τα εμβληματικά look εκδίκησης των Celebrities

Bella Hadid, 2017

Για την Bella Hadid, το Met Gala 2017 ήταν μια ευκαιρία να επιδείξει το εξαιρετικό σώμα της μπροστά στον πρώην φίλο της The Weeknd, ο οποίος ήταν παρών με τη νέα του κοπέλα Selena Gomez, φορώντας μια ολόσωμη κάλτσα με δαντέλα με χάντρες.

Getty Images

Jennifer Lopez, 2004

Έχοντας ματαιώσει τον αρραβώνα της με τον Ben Affleck, η Jennifer Loprz εμφανίστηκε το κόκκινο χαλί των Χρυσών Σφαίρων με ένα φόρεμα Michael Kors αρχαιοελληνικού στιλ και πιο λαμπερή από ποτέ.

Getty Images

Πριγκίπισσα Diana, 1994

Καθώς ο πρώην σύζυγός της πρίγκιπας Κάρολος παραδέχτηκε τη μοιχεία σε ένα ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε στην εθνική τηλεόραση, η Diana εμφανίστηκε στο Serpentine με ένα φόρεμα Christina Stambolian σπάζοντας κάθε βασιλικό πρωτόκολλο.

Getty Images

Ariana Grande, 2018

Έχοντας διαλύσει τον αρραβώνα της με τον Pete Davidson μετά από ένα ρομαντικό τρενάκι, η Ariana Grande όχι μόνο κυκλοφόρησε το Burn Book ενός επιτυχημένου single, το “Thank U, Next” αλλά φρόντισε να δώσει σάρκα και οστά στον τίτλο με αυτήν την επιλογή συνόλου.

Getty Images

Elizabeth Hurley, 2000

Η Elizabeth Hurley εμφανίστηκε πιο αποκαλυπτική από ποτέ στο πάρτι για τον Valentino Garavani. Η βαθιά λαιμόκοψη και η στενή σιλουέτα της τουαλέτας της σε ασημί απόχρωση τράβηξαν μια ξεκάθαρη γραμμή στη σχέση της με τον Hugh Grant, με τον οποίο είχε χωρίσει πρόσφατα μετά από ένα σκάνδαλο απιστίας.

Getty Images

Jennifer Aniston, 2005

Παρακολουθώντας την πρεμιέρα της ταινίας “Εκτροχιασμένος”, στη Νέα Υόρκη, η Aniston έδειχνε ακριβώς το αντίθετο, με ένα φόρεμα Chanel με χάντρες που αγκάλιαζε το σώμα της, δείχνοντας ότι δεν θα μπλεκόταν σε κουτσομπολιά για την κατάρρευση του γάμου της με τον Brad Pitt.

Getty Images

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Τα look εκδίκησης των celebrities μετά τον χωρισμό τους που φωνάζουν “Κοίτα τι έχασες” εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα