Τα άστρα και τα ζώδια (14/9/2014)

13:17 14/9/2014 - Πηγή: iPop
Κριός

Με την δύσκολη όψη του κυβερνήτη σας με την Σελήνη σήμερα, καθώς θα βρεθούν σε αντίθεση, έχετε μια πολύ συναισθηματική και ίσως και λίγο νευρική ημέρα. Καλό είναι να χρησιμοποιήσετε την ενέργειά σας θετικά, ακόμα κι αν σας προκαλούν διάφοροι, γιατί μάλλον θα βρεθείτε στο κέντρο αντιπαραθέσεων ακόμα και με ανθρώπους που δεν τους γνωρίζετε πολύ καλά. Ψυχραιμία και αυτοέλεγχος θα σας είναι απαραίτητα σήμερα.

Ταύρος

Η Αφροδίτη με τις όψεις της με τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα σας έχει φέρει αρκετή αναστάτωση. Είναι πολύ πιθανόν να γίνετε σήμερα αποδέκτες κάποιων εξομολογήσεων ή αποκαλύψεων,

τόσο σε συναισθηματικά θέματα όσο και σε ζητήματα εργασίας. Αν κάποιοι φίλοι σας χρειαστούν την βοήθειά σας θα είναι καλό να προσέξετε να μην ανοιχτείτε οικονομικά, δεν είναι εύκολοι καιροί.

Δίδυμοι

Με μια πλειάδα ενεργειών τόσο από τον Ερμή όσο και από τον Ουρανό και την Αφροδίτη η καθημερινότητά σας γίνεται μια μάλλον παράξενη κούρσα. Έχετε ανεβασμένη δημοτικότητα και πολλή γοητεία που δεν ξέρετε όμως με ποιον τρόπο να την εξαργυρώσετε. Οι επιρροές που δέχεστε είναι τόσες πολλές, ώστε δεν μπορείτε να πάρετε αποφάσεις . Θα έχετε ένα πολύ όμορφο βράδυ πάντως με φίλους και με τους αγαπημένους σας.

Καρκίνος

Θα πρέπει να είστε πάρα πολύ προσεκτικοί σήμερα με την υγεία σας. Να εστιάσετε ιδιαίτερα στο αν έχετε κάποια παλιά ή χρόνια ευαισθησία στα μάτια, το στομάχι, τον θώρακα και το κεφάλι. Η Σελήνη πλήττεται από δύσκολες όψεις που σας προκαλούν ενοχλήσεις στο σώμα . Οικονομικά να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, αλλά και συναισθηματικά μην κυλήσετε σε υπερβολές. Τα πράγματα πάνε καλά, αλλά εσείς δεν θα είστε πολύ ήρεμοι. Χαλαρώστε και δείτε την ζωή αισιόδοξα.

Λέων

Οι πολύ καλές επιρροές από τον Ήλιο σας έχουν εγκαταστήσει ένα μόνιμο χαμόγελο . Πιθανόν να υπάρχουν κάποιες δυσκολίες στον τρόπο που έρχονται τα χρήματα και γενικά οι απολαβές σας, ωστόσο σε γενικές γραμμές είστε σε ανοδική πορεία και το χαίρεστε, έστω και συγκρατημένα. Στον ερωτικό τομέα η γοητεία σας είναι σε υψηλά επίπεδα και έχετε όλη τη διάθεση να φλερτάρετε. Ειδικά οι αδέσμευτοι μπορείτε να πετύχετε πολλά σήμερα.

Παρθένος

Είστε κάπως παράτολμοι σήμερα και δεν υπολογίζετε καλά τις συνέπειες πραγμάτων που θέλετε να κάνετε. Ίσως να σας έχουν κουράσει κάποια πράγματα που αναβάλλονται ή δεν πηγαίνουν με τον τρόπο που τα έχετε σχεδιάσει και θέλετε να βάλετε τους άλλους να κινηθούν στους δικούς σας ρυθμούς. Θα είναι λίγο δύσκολο και αυτό πιθανόν να σας φέρει μια αίσθηση ματαιότητας.

Ζυγός

Η ημέρα κυλάει σε χαλαρούς ρυθμούς, με τους φίλους σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα . Η Αφροδίτη σας δίνει την δυνατότητα να επικοινωνήσετε πολύ καλά με τον ερωτικό τομέα και αυτό σας γεμίζει χαρά. Πρέπει να προσέξετε να μην ξεφύγετε σε υπερβολές σε ό,τι αφορά το ποτό. Δεν είναι κακή ιδέα να μπείτε σε ένα πρόγραμμα διατροφής που θα ξεκουράσει και θα αποτοξινώσει τον οργανισμό σας.

Σκορπιός

Είστε σε μια πολύ καλή ημέρα, που θέλετε να την περάσετε με εξόδους και – γιατί όχι – με έντονο φλερτ. Είναι πολύ πιθανόν να έχουν εμφανιστεί κάποιοι άνθρωποι στην ζωή σας που σας κινούν έντονα το ενδιαφέρον και βρίσκεστε σε φάση κατακτητικών σχεδίων, κάτι που θα αποδειχτεί πολύ εύκολη υπόθεση με τον Άρη στον Τοξότη. Λίγη προσοχή στο τι λέτε σε ποιους, είστε γενικά πολύ ανοιχτοί αυτόν τον καιρό.

Τοξότης

Μια δυνατή μέρα, που την αξιοποιείτε τόσο επαγγελματικά, με καλό σχεδιασμό, όσο και συναισθηματικά . Ο έρωτας έχει μπει για τα καλά στην ζωή σας, αλλά πιθανόν να αντιμετωπίζετε πρόβλημα απόστασης από τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει και τον θέλετε πολύ. Κανονίστε το πρόγραμμά σας έτσι ώστε να ξεκλέψετε λίγο καιρό, και αφού δεν έρχεται η αγάπη σας σε εσάς, πηγαίνετε να την βρείτε εσείς!

Αιγόκερως

Οι πολλές υποχρεώσεις και η κούραση της προηγούμενης εβδομάδας ξεσπάνε σήμερα Θέλετε να τα κάνετε όλα μαζί. Και να βγείτε και να δείτε τους δικούς σας ανθρώπους και να κανονίσετε τα της επόμενης εβδομάδας. Είναι πολύ πιθανόν να ταξιδεύετε, οπότε καλό είναι να προσέχετε την οδήγηση, γιατί είστε κάπως αφηρημένοι. Το βράδυ θα σας βρει με τους αγαπημένους σας και με πολύ καλή διάθεση.

Υδροχόος

Αρχίζετε να συνειδητοποιείτε ότι πολλά πράγματα στην ζωή σας δεν εξελίσσονται ως κούρσα ταχύτητας, αλλά περισσότερο ως μαραθώνιος που απαιτεί πολλές αντοχές. Πολλά από τα σχέδιά σας δεν έχουν την κατάληξη που θα θέλατε και πρέπει να δείξετε προσαρμοστικότητα. Ίσως να έχετε την αίσθηση ότι κάπου έχετε βαλτώσει. Μπορείτε να στρέψετε τα πράγματα υπέρ σας, η πλανητική επιρροή είναι καλή, αλλά πρέπει να μην βιάζεστε και να μην αγχώνεστε.

Ιχθείς

Μια μέρα διπολική και γεμάτη ένταση σας περιμένει. Πολλαπλές επιρροές από Σελήνη, Ποσειδώνα και Πλούτωνα σας στέλνουν την μια στιγμή στα ουράνια και την άλλη στα Τάρταρα. Πρέπει να πάρετε το τιμόνι του εσωτερικού σας εαυτού γερά στα χέρια σας, γιατί πάτε προς τα βράχια. Ηρεμήστε και μην αφήνεστε σε συναισθηματικές υπερβολές.

Διάβασε περισσότερα για τα ζώδια στο oroskopos.tv

The post Τα άστρα και τα ζώδια (14/9/2014) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα