Τα απίστευτα νούμερα του ERTFLIX μέσα σε 1,5 μήνα λειτουργίας

17:03 9/6/2020 - Πηγή: iPop

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Το ERTFLIX κατάφερε να κάνει την έκπληξη και να πάει ανέλπιστα καλά μέσα σε περίπου 1,5 μήνα λειτουργίας.

Βάσει των επίσημων συγκεντρωτικών στοιχείων, από τις 22 Απριλίου που ανακοινώθηκε η αναβάθμιση της υβριδικής πλατφόρμας της ΕΡΤ, περισσότεροι από 1,7 εκατομμύρια τηλεθεατές έχουν πατήσει το κόκκινο κουμπί στο τηλεκοντρόλ τους για να δουν ταινίες, σειρές, ντοκιμαντέρ, και όλο το ψυχαγωγικό, ενημερωτικό και παιδικό πρόγραμμα της δημόσιας τηλεόρασης που προσφέρεται -εννοείται- χωρίς καμία επιπλέον οικονομική

επιβάρυνση.

Συγκεκριμένα, τον Απρίλιο μπήκαν 864.244 τηλεθεατές και τον Μάιο 915.704, νούμερα τα οποία θεωρούνται πρωτοφανή για τα ελληνικά δεδομένα, καθώς από το 2017 που δημιουργήθηκε η συγκεκριμένη πλατφόρμα της ΕΡΤ, ο αριθμός αυτός ποτέ δεν είχε ξεπεράσει τις 200.000- 220.000 επισκέψεις ανά μήνα.

Ομολογώ πως όταν στα τέλη Απριλίου σας έγραφα εδώ για τη νέα υβριδική υπηρεσία της ΕΡΤ την οποία μεταξύ σοβαρού και…

Gepostet von Konstantinos Zoulas am Dienstag, 9. Juni 2020

Το ΕRTFLIX μάλιστα δεν μένει εκεί, αλλά σπάει όλα τα ρεκόρ και στην ιντερνετική του εκδοχή. Μόνο το τελευταίο δίμηνο, το webtv.ert.gr δέχθηκε περισσότερες από 5.500.000 επισκέψεις, έχοντας κάνει πλέον πολύ πιο εύκολη την πρόσβαση στο περιεχόμενό της από υπολογιστές, ταμπλέτες ή ακόμη και από κινητά τηλέφωνα.

Πώς θα έχεις πρόσβαση στο ΕRΤFLIX;

Πολύ απλά πατώντας το κόκκινο κουμπί στο τηλεκοντρόλ σου! Αμέσως θα βρεθείς στην υβριδική τηλεόραση της ΕΡΤ, το ERTFLIX, και μάλλον θα εντυπωσιαστείς.

Αν χρειάζεσαι αναλυτικές οδηγίες, δες εδώ:

Για τηλεοράσεις LG https://youtu.be/g40WHC2vaF4Για τηλεοράσεις Samsung https://youtu.be/MG4jIXXoNooΓια τηλεοράσεις Sony https://youtu.be/O2LBGQVzxfkΓια τηλεοράσεις Panasonic https://youtu.be/DcptccOwd1kΓια λοιπές μάρκες https://youtu.be/g0V-1F_LFiA

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Δες ακόμα:

Ήρθε το… ΕRΤFLIX! Δωρεάν ταινίες, σειρές και ντοκιμαντέρ

Το άρθρο Τα απίστευτα νούμερα του ERTFLIX μέσα σε 1,5 μήνα λειτουργίας εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα