Τα 5 καλύτερα free games για να παίξεις στο κινητό σου

17:39 16/3/2020 - Πηγή: iPop

Μένουμε σπίτι και παίζουμε τα καλύτερα δωρεάν παιχνίδια στο κινητό! Εκεί γύρω στο απόγευμα που θα έχεις τελειώσει με τις υποχρεώσεις σου και θα θέλεις να χαλαρώσεις, πιάσε το κινητό και ξεκίνα το gaming, προκαλώντας και τους φίλους σου να κάνουν το ίδιο παίζοντας κι εκείνοι απ’ τα σπίτια τους!

Στη λίστα παρακάτω θα βρεις παιχνίδια από διάφορες κατηγορίες για να διαλέξεις εκείνο ή εκείνα που ταιριάζουν περισσότερα στα δικά σου γούστα!

Τα καλύτερα δωρεάν παιχνίδια στο κινητόTetris

Πάντα αγαπημένο παιχνίδι, all time classic,

το Tetris μπορείς να το κατεβάσεις δωρεάν και να λιώσεις με τις ώρες. Πρόκειται για το απόλυτο παιχνίδι παζλ, το οποίο είναι εθιστικό και παίζεται από εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο!

Beach Buggy Racing 2

Στο Beach Buggy Racing 2 ανταγωνίζεσαι αυτοκίνητα και οδηγούς απ’ όλο τον κόσμο! Αγώνες σε αιγυπτιακές πυραμίδες, κάστρα με δράκους, ναυάγια πειρατικών καραβιών και πολλά ακόμα θα συναντήσεις σ’ αυτό το απίστευτο racing game!

Τα καλύτερα apps για online shopping αυτή τη στιγμή.

Void Tyrant

Ένα περιπετειώδες παιχνίδι στρατηγικής, το Void Tyrant σε καλεί να βάλεις κάτω το μυαλό σου, τη στρατηγική σου σκέψη αλλά και την τύχη σου για να καταφέρεις να κερδίσεις!

Tiny Tomb: Dungeon Explorer

Τέσσερις κόσμοι επιπλέουν στην άκρη του σύμπαντος. Για να σώσεις τους φίλους σου θα πρέπει να περάσεις μια σειρά από δοκιμασίες, ενώ θα πρέπει να τα βάλεις και με το… τέρας του Tiny Tomb: Dungeon Explorer.

OCO

Το OCO είναι ένα πανέξυπνο παιχνίδι που σε βάζει να χρησιμοποιήσεις χειριστήρια απλής επιλογής για να ξεκινήσεις, να τρέξεις, να γλιστρήσεις, να πηδήξεις και να λύσεις τελικά 135 hand-crafted παζλ.

Δες ακόμα:

Παίξε τα αγαπημένα σου παιχνίδια χωρίς να έχεις PlayStation. Δες πώς!

Photo: Pexels

Το άρθρο Τα 5 καλύτερα free games για να παίξεις στο κινητό σου εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα