Τα 3 haircuts που αγαπούν οι Γαλλίδες και εμείς μαζί τους!

14:01 18/2/2022 - Πηγή: iPop

Τα 3 haircuts που αγαπούν οι Γαλλίδες και είναι η νέα τάση που, ως γνωστές trendsetters, έχουν καθιερώσει και βλέπουμε σχεδόν παντού. 

Μιλάμε συχνά για το στυλ πολλών γυναικών από διάφορες χώρες του κόσμου, αλλά αυτό των κοριτσιών της Γαλλίας αποτελεί και θα αποτελεί για πάντα σήμα-κατατεθέν.

Τα κουρέματα

στα οποία πάντα καταφεύγουν είναι κι αυτά που μας δίνουν έμπνευση όταν θέλουμε να κάνουμε κάποια αλλαγή στα μαλλιά μας. Ποια είναι τα 3 haircuts που αγαπούν οι Γαλλίδες;

French Bob

Το French bob είναι το πολύ κοντό καρέ που συχνά συνδυάζεται με τις εξίσου πολύ κοντές αφέλειες. Είναι αυτό που συχνά θα δεις στις πιο διάσημες Γαλλίδες ηθοποιούς, όπως η Mia Moretti και είναι ιδανικό ακόμη και για όσες έχουν σγουρά μαλλιά. Το μόνο που πρέπει να προσέξουν τα κορίτσια με φυσικά wavy μαλλιά είναι να ζητήσουν απ’ τον κομμωτή τους περισσότερα layers για να τους δώσουν και περισσότερο όγκο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tabitha Rodriguez (@thebobbedbrunette) στις 11 Οκτ, 2019 στις 5:20 μμ PDT

Curtain bangs

Οι αφέλειες «κουρτίνες» είναι εμπνευσμένες απ’ τη δεκαετία του ’60 και του ’70 και κυρίως απ’ τις Brigitte Bardot και Jane Birkin. Είναι το ιδανικό κούρεμα για όσες χρειάζονται μια αλλαγή στα μαλλιά τους, αλλά δεν θέλουν να τα κόψουν πολύ κοντά.

View this post on Instagram

A post shared by Hi, ich bin Lina! (@someschoolspirit)

Textured Lob ή Bob

To textured lob ή bob είναι εμπνευσμένο από Γαλλίδες ηθοποιούς όπως η Marion Cotillard, η Vanessa Paradis και η Léa Seydoux. Είναι το καρέ που φτάνει συνήθως μέχρι τους ώμους και έχει επίσης πολλά layers. Αυτό το καρέ είναι το πιο εύκολο στο styling του γιατί θα μπορείς όταν θέλεις να το πιάσεις σε ένα χαμηλό bun ή να το αφήσεις κάτω και να κάνεις επιμελώς ατημέλητες μπούκλες που θα σου χαρίσουν αυτό το ανεπιτήδευτο look.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη RÖA Clothes & Design (@roa_design) στις 28 Ιούν, 2018 στις 10:09 μμ PDT

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη lilyrose_depp (@lilyrose_depp.russia) στις 14 Σεπ, 2019 στις 11:26 πμ PDT

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Τα 3 haircuts που αγαπούν οι Γαλλίδες και εμείς μαζί τους! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα