ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης συνεχίζει ακάθεκτος το ρεσιτάλ καταστροφολογίας

16:06 28/5/2016 - Πηγή: iPop

Μετά την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ όπου ο πρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα «τυχοδιώκτη» και επανέλαβε το αίτημα για εκλογές, τον λόγο πήρε ο ΣΥΡΙΖΑ όπου με ανακοίνωση του τόνισε πως ο Μητσοτάκης συνεχίζει ακάθεκτος το ρεσιτάλ καταστροφολογίας.

«Ο κ. Μητσοτάκης

μας είπε σήμερα: «οι καλές κυβερνήσεις χτίζονται στην αντιπολίτευση». Οι πολίτες θα του χαρίσουν ακόμα πολλά χρόνια εκεί» σχολιάζει στην ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ και συνεχίζει λέγοντας ότι παρότι τα αποτελέσματα του Eurogroup διέψευσαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη εκείνος «συνεχίζει ακάθεκτος το ρεσιτάλ καταστροφολογίας».

Στην ανακοίνωση μάλιστα υπογραμμίζεται πως «Έχοντας ξεμείνει από επιχειρήματα, ο πρόεδρος της Ν.Δ. παρουσιάζεται ξανά ως ο μέγας μεταρρυθμιστής, βαφτίζοντας βέβαια μεταρρυθμίσεις τις απολύσεις, τις μειώσεις μισθών και συντάξεων, τις χάρες στη διαπλοκή και στους ημετέρους».

Απαντώντας -ξανά- στο αίτημα του Κυριάκου Μητσοτάκη για εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ λέει πως αυτή η κίνηση είναι μία προσπάθεια να λύσει το αδιέξοδο του κόμματός του.

Απευθύνεται σε αμνήμονες, όμως κανείς δεν έχει ξεχάσει τα έργα και τις ημέρες ούτε της κυβέρνησης ΝΔ, ούτε της υπουργίας του. Κανείς δεν έχει ξεχάσει το σάπιο κατεστημένο που διέλυσε τη χώρα.

Να θυμίσουμε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μεταξύ άλλων, στην ομιλία οτυ είπε για τον Αλέξη Τσίπρα: «Είναι τυχοδιώκτης που θα κάνει ό,τι μπορεί για να μείνει στην εξουσία, είναι αναξιόπιστος όχι μόνο στη Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Γι’ αυτό και δένουν τον κ. Τσίπρα με τρόπο εξευτελιστικό, με τον «κόφτη» και με το Ταμείο των 99 χρόνων. Η ετερόκλητη συμμαχία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ πρέπει να φύγει το γρηγορότερο από την εξουσία αν θέλουμε να βαδίσουμε τον δρόμο της ανάπτυξης. Όσο μένουν τόσο μεγαλύτερη ζημιά κάνουν στην κοινωνία. Ζητάμε και θα συνεχίσουμε να ζητάμε εκλογές γιατί είναι η μόνη λύση για το αδιέξοδο της χώρας».

The post ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης συνεχίζει ακάθεκτος το ρεσιτάλ καταστροφολογίας appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα