Συνομωσία και οικονομικό όφελος: Γιατί ο Marilyn Manson κατέθεσε μήνυση κατά της Evan Rachel Wood;

20:00 3/3/2022 - Πηγή: iPop

Ο Marilyn Manson κατέθεσε μήνυση σε βάρος της Evan Rachel Wood για συκοφαντική δυσφήμιση σχετικά με τις κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης της ηθοποιού εναντίον του.

Ο Manson υπέβαλε την καταγγελία στο ανώτατο δικαστήριο του Λος Άντζελες την Τετάρτη, 2/3. Η καταγγελία κατηγορεί τη Wood και την πρώην σύντροφό του Ashley «Illma» Gore ότι τον

απεικόνισαν ως «βιαστή και κακοποιό – ένα κακόβουλο ψέμα που εκτροχίασε την επιτυχημένη μουσική, τηλεοπτική και κινηματογραφική καριέρα του».

«To τέρας που κρυβόταν σε κοινή θέα»- Ο Marylin Manson αιχμαλώτιζε, βίαζε και κακοποιούσε γυναίκες

Ο Marilyn Manson μηνύει την Evan Rachel Wood: Τι ισχυρίζεται;

Η Wood και η Gore θα κάνουν κάποιες εμφανίσεις στο Phoenix Rising, ένα νέο ντοκιμαντέρ για τη ζωή και την καριέρα της Wood που έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα στο HBO αυτόν τον μήνα. Επίσης, περιγράφει λεπτομερώς τους ισχυρισμούς της Wood εναντίον του Manson.

Στο ντοκιμαντέρ, η Wood δήλωσε ότι κατά τη διάρκεια μιας «σκηνής προσομοίωσης σεξ» που είχε συζητηθεί για το μουσικό βίντεο του single Heart-Shaped Glasses του Manson το 2007, ο Manson «άρχισε να εισέρχεται μέσα της στην πραγματικότητα» και ότι «δεν είχε συμφωνήσει ποτέ με αυτό».

Η Wood είπε ότι της δόθηκε αψέντι στο γύρισμα, κάτι που επηρέασε την ικανότητά της να αρνηθεί τις υποτιθέμενες ενέργειες του Manson. Ο Marilyn Manson από την άλλη αρνήθηκε ότι βίασε την Wood στα γυρίσματα του μουσικού βίντεο.

Στην κατάθεση της Τετάρτης, ο Manson κατηγόρησε την Wood και την Gore για «παραποίηση και διάδοση ψευδών» καταγγελιών εναντίον του. Ισχυρίζεται ότι «πλαστογραφώντας και διανέμοντας μια πλασματική επιστολή από έναν πράκτορα του FBI, δημιούργησαν αυτή την ψευδή κατάσταση».

Ο Manson ισχυρίζεται ότι η Wood και η Gore «παρείχαν λίστες ελέγχου και σενάρια σε υποψήφιους κατηγόρους, αναφέροντας τις συγκεκριμένες υποτιθέμενες πράξεις κακοποίησης που θα έπρεπε να ισχυριστούν εναντίον της εταιρείας Warner».

Η αγωγή κατηγορεί την Gore ότι «έκλεψε» τα στοιχεία σύνδεσης του Manson στον υπολογιστή, το τηλέφωνο και το email του και ισχυρίζεται ότι δημιούργησε μια ψεύτικη διεύθυνση email για να κατηγορήσει τον Manson πως έστελνε πορνογραφία στις επαφές του.

«Το βίντεο ήταν μόνο η αρχή της βίας»: Η Evan Rachel Wood κατηγορεί τον Marilyn Manson ότι την βίασε κατά τη διάρκεια γυρισμάτων βίντεο κλιπ του

Εκτός από το αίτημα για δίκη από ενόρκους, ο Manson έχει κατηγορήσει την Wood για πρόκληση συναισθηματικής δυσφορίας, παραβίαση του νόμου περί απάτης δεδομένων για υπολογιστές και πλαστοπροσωπίας μέσω του Διαδικτύου.

Σε μια δήλωση, ο Howard King, δικηγόρος του Manson είπε: «Αν και το HBO και οι παραγωγοί έχουν ενημερωθεί για αυτές τις σοβαρές πράξεις ανάρμοστης συμπεριφοράς, έχουν επιλέξει μέχρι στιγμής να προχωρήσουν χωρίς να λάβουν υπόψη τα γεγονότα. Αλλά τα στοιχεία για τα αδικήματα από την Wood και την Gore είναι αδιάψευστα – και αυτή η νομική ενέργεια θα τις αναγκάσει να λογοδοτήσουν».

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Συνομωσία και οικονομικό όφελος: Γιατί ο Marilyn Manson κατέθεσε μήνυση κατά της Evan Rachel Wood; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Συνομωσία, Marilyn Manson, Evan Rachel Wood,synomosia, Marilyn Manson, Evan Rachel Wood