Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για το αεροσκάφος της EgyptAir- Δεν υπήρχαν τεχνικά προβλήματα

09:43 25/5/2016 - Πηγή: iPop

Το μυστήριο του αεροσκάφους της EgyptAir δεν φαίνεται να έχει λυθεί ακόμα αν και συνεχώς βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας όλο και περισσότερα στοιχεία για τις συνθήκες της πτώσης αλλά και την κατάσταση του αεροσκάφους.

Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία, και όπως αποκαλύπτει το τεχνικό μητρώο του αεροσκάφους το οποίο είχε υπογραφεί από τον πιλότο λίγο πριν την μοιραία πτήση δεν υπήρχαν

τεχνικά προβλήματα στο αεροσκάφος.

Την εν λόγω πληροφορία μετέδωσε η αιγυπτιακή εφημερίδα Αλ-Αχράμ χθες, η οποία μάλιστα δημοσίευσε σκαναρισμένη και την σελίδα όπου υπάρχει η υπογραφή του πιλότου.

Όπως επίσης επισήμανε το σχετικό δημοσίευμα «η πτήση 804 των Αιγυπτιακών Αερογραμμών μετέδωσε 11 ηλεκτρονικά μηνύματα» επισημαίνοντας πως τα δύο πρώτα ανέφεραν ότι οι μηχανές του αεροσκάφους λειτουργούσαν κανονικά.

Βέβαια, το τρίτο μήνυμα το οποίο εστάλη την Πέμπτη στις 03:26 ώρα Ελλάδας κατέγραφε αύξηση στη θερμοκρασία του παραθύρου του συγκυβερνήτη.

Το μοιραίο αεροσκάφος συνέχιζε να στέλνει μηνύματα για τα επόμενα τρία λεπτά πριν εξαφανιστεί.

The post Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για το αεροσκάφος της EgyptAir- Δεν υπήρχαν τεχνικά προβλήματα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα