Συνεχίζεται η ταλαιπωρία για τους πολίτες- Φρένο ξανά πατά ο ηλεκτρικός

09:56 30/11/2016 - Πηγή: iPop

Οπλισμένοι με υπομονή θα πρέπει να είναι για ακόμα μια μέρα οι πολίτες καθώς και σήμερα, Τρίτη συνεχίζονται οι στάσεις εργασίας στον ηλεκτρικό.

Το σωματείο ηλεκτροδηγών να θυμίσουμε πως έχει εξαγγείλει στάσεις για σήμερα Τετάρτη από τις 12 το μεσημέρι έως τις 16:00.

Οι στάσεις, όμως, δεν σταματούν εδώ, καθώς φρένο θα πατήσει ξανά ο ηλεκτρικός

την Παρασκευή (2/12) από τις 9:00 έως και τη λήξη της βάρδιας.

Σε σχετική της ανακοίνωση η Ένωση Εργαζομένων ΗΣΑΠ απευθύνεται στο επιβατικό κοινό και τονίζει «η έναρξη μιας απεργίας αποτελεί την ύστατη λύση διεκδίκησης των δικαιωμάτων μας», ενώ προσθέτει

«Κατά την 96χρονη παρουσία στο συνδικαλιστικό κίνημα δεν έχει ξεκινήσει μια απεργιακή κινητοποίηση χωρίς να έχει εξαντλήσει όλα τα περιθώρια διαλόγου, χωρίς ενημέρωση όλων των εργαζομένων και ιδιαίτερα των επιβατών».

«Είναι σαφές ότι η προκήρυξη αυτών των απεργιών μπορεί να ερμηνευτεί και ως άρνηση διαλόγου για το μείζον ζήτημα της διατήρησης ενιαίας της εταιρείας, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το μέλλον των Δημόσιων Αστικών Συγκοινωνιών» αναφέρει στο τέλος της η ανακοίνωση και σημειώνει ότι θα συνεχίσει με «σχέδιο και ευρύτερες κοινωνικές συμμαχίες τον δρόμο για τη βελτίωση της θέσης των εργαζομένων, χωρίς πισωγυρίσματα από αδιέξοδες, αλυσιτελείς, αποσπασματικές κινήσεις».

photo:Nikos Libertas / SOOC

The post Συνεχίζεται η ταλαιπωρία για τους πολίτες- Φρένο ξανά πατά ο ηλεκτρικός appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα