Συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να δεις τις καταστάσεις με άλλο μάτι

18:33 6/1/2016 - Πηγή: iPop

Σχεδόν, όλα τα πράγματα και φυσικά όλες τις καταστάσεις τις αντιμετωπίζεις με άγχος. Τρελαίνεσαι με το παραμικρό που συμβαίνει και αγχώνεσαι! Αν συνεχίσεις έτσι θα έχεις πρόβλημα οπότε πρέπει να δεις τις καταστάσεις με άλλο μάτι και μάλιστα άμεσα.

Πώς θα δεις τις καταστάσεις από άλλη οπτική γωνία;Βγες έξω από τα προβλήματα: Μην προσπαθείς να αντιμετωπίσεις αυτά που σ΄ενοχλούν από μέσα. Τι εννοούμε; Σκέψου πως αυτό που συμβαίνει δεν είναι δικό σου θέμα. Έτσι, θα δεις το πρόβλημα πιο καθαρά και η λύση του θα είναι ορατά πιο
εύκολη.Δώσε χρόνο στον εαυτό σου: Όλες οι καταστάσεις θέλουν τον χρόνο τους. Μην πιέζεσαι! Προσπάθησε να τα αντιμετωπίζεις όλα χαλαρά.Σκέψου τα χειρότερα: Ναι, υπάρχουν σαφώς και πολύ χειρότερα πράγματα οπότε παραδειγματίσου από όσα βιώνουν οι υπόλοιποι. Κοίτα γύρω σου και θα καταλάβεις πως εσύ ίσως είσαι καλύτερα.Εκτονώσου: Η εκτόνωση βοηθάει και στην ψυχική υγεία αλλά και στην σωματική. Δεν υπάρχει λόγος να κρατάς τα πράγματα μέσα σου. Εξωτερίκευσε πια όλα όσα σε ενοχλούν.

The post Συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να δεις τις καταστάσεις με άλλο μάτι appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα