Συγκλονισμένη η Καστοριά με την δολοφονία του οδηγού ταξί από αστυνομικού

12:24 11/3/2017 - Πηγή: iPop

Συγκλονισμένοι είναι οι κάτοικοι της Καστοριάς με την δολοφονία οδηγού ταξί από αστυνομικό το βράδυ της Παρασκευής. Ο αστυνομικός, ο οποίος συνελήφθη για τη δολοφονία, ομολόγησε την ενοχή του, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι βρέθηκε και το όπλο στο σπίτι του.

Ο δράστης είναι αστυνομικός και συγκεκριμένα ειδικός φρουρός. Υπηρετούσε στην Αθήνα,

ενώ πριν από κάποιο διάστημα είχε πάρει μετάθεση για την Καστοριά, όπου υπηρετούσε στο αστυνομικό τμήμα της πόλης και εντάχθηκε στην Ομάδα Πρόληψης και καταστολής Εγκληματικότητας.

Πληροφορίες οι οποίες μεταδίδονται στα ελληνικά ΜΜΕ, αναφέρουν ότι ο 30χρονος αστυνομικός επιβιβάστηκε στο ταξί στο κέντρο της Καστοριάς. Το ταξί ακολούθησε τη διαδρομή μέχρι και την Λεύκη. Ο 30χρονος, αφού δολοφόνησε τον ταξιτζή πυροβολώντας τον δύο φορές- μια στο κεφάλι και μια στο στήθος- επέστρεψε στο κέντρο με τα πόδια.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

«Βραδινές ώρες σήμερα σε αγροτική περιοχή στη Λεύκη Καστοριάς βρέθηκε νεκρός 52χρονος ημεδαπός άνδρας με τραύμα από πυροβόλο όπλο στο κεφάλι. Σε απόσταση 40 έως 50 μέτρων περίπου από το σημείο βρέθηκε όχημα ταξί ιδιοκτησίας του.

Για τη χθεσινή δολοφονία του 52χρονου ημεδαπού στη Λεύκη Καστοριάς συνελήφθη 30χρονος ειδικός φρουρός, ο οποίος υπηρετεί της διεύθυνσης αστυνομίας Καστοριάς. Η προανάκριση συνεχίζεται, διερευνώνται τα αίτια».

Ο 52χρονος άνδρας βρέθηκε νεκρός σε ερημική περιοχή της Νέας Λεύκης Καστοριάς. Το ταξί βρέθηκε απ’ τις Αρχές σε ερημικό σημείο, δίπλα στο ποτάμι. Η σορός του οδηγού εντοπίστηκε σε απόσταση 50 μέτρων από το αυτοκίνητο.

Πώς έφθασαν οι Αρχές στα ίχνη του αστυνομικού;

Οι Αρχές ξεκίνησαν να εξετάζουν τις κάμερες από τα καταστήματα. Σε μια από αυτές, και συγκεκριμένα στην κάμερα ασφαλείας ενός περιπτέρου, φάνηκε ο αστυνομικός να επιβιβάζεται στο ταξί. Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης ο 30χρονος αστυνομικός ομολόγησε ότι σκότωσε τον 52χρονο για προσωπικές διαφορές.

The post Συγκλονισμένη η Καστοριά με την δολοφονία του οδηγού ταξί από αστυνομικού appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα