Συγκίνηση και θρήνος για τον Παντελή Παντελίδη- Το Σάββατο το τελευταίο αντίο

13:28 19/2/2016 - Πηγή: iPop

Την έντονη θλίψη τους για τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη δείχνουν οι φίλοι, οι θαυμαστές και οι συνάδελφοι του. Το σημείο που σημειώθηκε το τραγικό δυστύχημα έχει γεμίσει λουλούδια και μηνύματα, ενώ την ίδια ώρα το διαδίκτυο πενθεί και οι τοίχοι των χρηστών γεμίσουν τραγούδια του αγαπημένου τους καλλιτέχνη. Το Σάββατο αναμένεται να γίνει η κηδεία του τραγουδιστή και, όπως τόνισε η οικογένεια του η σορός του θα βρίσκεται στον ναό από το

πρωί έτσι ώστε να τον αποχαιρετήσουν οι φίλοι του.

Η κηδεία του Παντελή Παντελίδη θα γίνει στις 14:00 το μεσημέρι του Σαββάτου στον Άγιο Σπυρίδωνα της Νέας Ιωνίας και θα ακολουθήσει η ταφή στο νεκροταφείο της Μεταμόρφωσης.

Ο άτυχος λαϊκός τραγουδιστής έχασε τη ζωή του σε ηλικία μόλις 33 ετών το πρωί της Πέμπτης σε τροχαίο. Το συγκλονιστικό δυστύχημα σημειώθηκε στις 8:10 στην παραλιακή και συγκεκριμένα στη συμβολή της Βουλιαγμένης με τη Θράκης.

Οι θαυμαστές του Παντελή Παντελίδη έχουν κανονίσει μέσω των social media να πραγματοποιήσουν συγκέντρωση το Σάββατο στις 19:00 στο σημείο όπου άφησε την τελευταία του πνοή ο τραγουδιστής.

Αναμένεται να κρατήσουν ενός λεπτού σιγή και να αφήσουν λουλούδια στη μνήμη του.

Στο όχημα του Παντελή Παντελίδη υπήρχαν δύο κοπέλες οι οποίες νοσηλεύονται στον Ευαγγελισμό. Σοβαρά τραυματισμένη είναι η 30χρονη Μυρσίνη Αρναούτη, ενώ σε καλή κατάσταση βρίσκεται η 21χρονη, Φρόσω Κυριάκου.

Η 30χρονη Μυρσίνη Αρναούτη, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, καθώς και τα δύο κάτω άκρα της έχουν υποστεί κατάγματα και νοσηλεύεται στην ΜΕΘ. Όπως τόνισε η μητέρα της ελπίζει να πάνε όλα καλά.

Τι αναφέρει ο πραγματογνώμονας;

Ο πραγματογνώμονας που διόρισε η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη αποκάλυψε στην εκπομπή Live U της Πόπης Τσαπανίδου ότι ο τραγουδιστής δεν έτρεχε και συγκεκριμένα τόνισε:

Αν είχε υπερβολική ταχύτητα το όχημα, θα είχε εκτραπεί στο πρώτο σημείο επαφής, δηλαδή στα τσιμεντένια κρηπιδώματα, και θα είχε πέσει κάτω από τη γέφυρα

Τι δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας;

«Άκουσα ένα θόρυβο. Κατεβαίνοντας είδα το αυτοκίνητο με τον ουρανό πάνω στην κολόνα. Αμέσως ήρθα στο σημείο, πήρα τηλέφωνο το ΕΚΑΒ και την πυροσβεστική. 3 ασθενοφόρα και 2 μηχανές με γιατρούς ήρθαν αρκετά γρήγορα. Όταν πήγα κοντά είδα πως η μια κοπέλα είχε σπάσει το χέρι της. Το παιδί είχε ήδη φύγει ήταν πολύ χτυπημένο».

Και πρόσθεσε: «Την μια κοπέλα την βγάλαμε εμείς έξω. Την άλλη κοπέλα την έβγαλαν γρήγορα».

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε όλες τις λεπτομέρειες για το συγκλονιστικό δυστύχημα που στέρησε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη και να δείτε πως τον αποχαιρέτησαν οι φίλοι και θαυμαστές του.

photo:Nikos Libertas / SOOC

The post Συγκίνηση και θρήνος για τον Παντελή Παντελίδη- Το Σάββατο το τελευταίο αντίο appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα