Σύγχυση για την πτώση του μοιραίου αεροσκάφους της EgyptAir- Άλλα λέει η Ελλάδα άλλα η Αίγυπτος

10:16 24/5/2016 - Πηγή: iPop

Μεγάλη φαίνεται να είναι η σύγχυση που υπάρχει σχετικά με την πτώση του μοιραίου αεροσκάφους της EgyptAir. H Αίγυπτος διαψεύδει την ελληνική εκδοχή ενώ η χώρα μας εμμένει στις πληροφορίες που κάνουν λόγο για «χάσιμο» περισσοτέρων από 20.000 ποδιών κατά τη πτώση και δύο απότομων στροφών.

Να θυμίσουμε πως ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου του πριν από λίγα εικοσιτετράωρα

τόνισε: «Πριν εξαφανιστεί από τα ραντάρ το μοιραίο αεροσκάφος έχασε περισσότερα από 20.000 πόδια σε υψόμετρο και πραγματοποίησε δύο απότομες στροφές».

Αμφισβητεί αυτό το σενάριο η Αίγυπτος:

Η Αίγυπτος φαίνεται να διαψεύδει τα λεγόμενα του Π. Καμμένου καθώς ο επικεφαλής της κρατικής υπηρεσίας για αεροπλοΐα, Εχάμπ Αζμί, δήλωσε στο Associated Press:

«Δεν υπήρξαν στροφές προς τα δεξιά ή τα αριστερά και το αεροσκάφος ήταν εντάξει όταν μπήκε στο [FIR] της Αιγύπτου, που έγινε ένα ή δύο λεπτά πριν εξαφανιστεί» και πρόσθεσε:

«Το γεγονός αυτό υποβαθμίζει αυτό που λένε οι Έλληνες για την απώλεια υψομέτρου από το αεροσκάφος πριν εξαφανιστεί από το ραντάρ».

The post Σύγχυση για την πτώση του μοιραίου αεροσκάφους της EgyptAir- Άλλα λέει η Ελλάδα άλλα η Αίγυπτος appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα