Στο Αυτόφωρο ξανά οι γονείς της μικρής Μαρίας

07:49 6/5/2016 - Πηγή: iPop

Και πάλι οδηγούνται σήμερα, Παρασκευή, οι γονείς της μικρής Μαρίας προκειμένου να λογοδοτήσουν για την έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν αποκλείσει προς στιγμήν το ενδεχόμενο απαγωγής, με την έκθεση του εισαγγελέα να αναφέρει:

Από κοινού ενεργώντας, ύστερα από συναπόφαση και με κοινό δόλο, με πρόθεση εξέθεσαν και κατέστησαν αβοήθητο πρόσωπο που έχουν στην προστασία τους και που έχουν υποχρέωση να το διατρέφουν και να το περιθάλπουν. Συγκεκριμένα τυγχάνοντας γονείς της ανήλικης Μαρίας- Ειρήνης, αν και ήταν υποχρεωμένοι να τη

φροντίζουν και να την προστατεύουν λόγω του νεαρού της ηλικίας της, εξέθεσαν αυτή σε μεγάλο κίνδυνο για την σωματική της υγεία και ακεραιτότητα

Σύμφωνα με πληροφορίες, κοινωνικός λειτουργός αναμένεται να επισκεφθεί σήμερα το σπίτι της μικρής Μαρίας για να διαπιστώσει εάν το περιβάλλον είναι κατάλληλο για να επιστρέψει το μικρό κορίτσι στο σπίτι του.

Τι αναφέρει η δικογραφία της υπόθεσης;

Ο πρώτος αστυνομικός που συνάντησε τη μικρή Μαρία είπε: «Η ανήλικη ήταν εμφανώς σοκαρισμένη από το γεγονός καθότι περιπλανιόταν το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας και τη νύχτα στο δάσος και ανέφερε κάποια στιγμή ότι κοιμήθηκε κάτω από τα δέντρα σε κάτι κλαδιά». Σχετικά με τις συνθήκες της εξαφάνισής της ο αστυνομικός δήλωσε ότι το κοριτσάκι «επανέλαβε πολλές φορές ότι την άφησε η μητέρα της και ότι εκείνη την έψαχνε φοβισμένη και τη φώναζε, αλλά δεν ήταν πουθενά. Τη ρώτησα αν άκουσε κανέναν να τη φωνάζει ή αν είδε κάποιον να την ψάχνει και μου είπε πως όχι. Τη ρώτησα επανειλημμένα αν η ίδια από μόνη της διέφυγε την προσοχή των γονιών της και χάθηκε στο δάσος αλλά εκείνη επέμενε ότι την άφησε η μητέρα της».

«Ύστερα από κάποια ώρα το παιδί άρχισε να κουράζεται και να διαμαρτύρεται και να ζητάει τη μητέρα του, την οποία κάλεσα στο χώρο. Όταν συναντήθηκε η ανήλικη με τη μητέρα της, συνέχισε να λέει και σε εκείνη ότι την άφησε μόνη της στο δάσος» είπε ο αστυνομικός αλλά υπογράμμισε πως εξαιτίας της πολύ νεαρής ηλικίας της Μαρίας «είναι δύσκολο να προσδιοριστεί το κατά πόσο η περιγραφή της εξαφάνισης είναι ακριβής και πραγματική».

Διαβάστε εδώ αναλυτικά ολόκληρη τη δικογραφία.

The post Στο Αυτόφωρο ξανά οι γονείς της μικρής Μαρίας appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα