Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο παρουσιαστής για την δεύτερη απολογία

12:37 28/12/2021 - Πηγή: iPop

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, το πρωί της Τρίτης, 28/12, μετά την απολογία του για τη δεύτερη υπόθεση ανάρτησης βίντεο ερωτικού περιεχομένου με πρώην σύντροφό του, στο διαδίκτυο.

Υπενθυμίζεται πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος οδηγήθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης το πρωί της Τρίτης, προκειμένου να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή. Εις βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για ανακοίνωση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα

που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης άλλου.

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Τρίτη μήνυση και νέα ποινική δίωξη για τον παρουσιαστή

Όλες οι πληροφορίες για την τρίτη μήνυση

Η νέα μήνυση, η τρίτη κατά σειρά, αφορά άλλη μια καταγγελία για ανάρτηση ροζ βίντεο με άλλη κοπέλα. Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος χθες, 27/12, απολογήθηκε για παρόμοια υπόθεση και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, μεταξύ των οποίων ήταν και η καταβολή χρηματικής εγγύησης 30.000 ευρώ.

Η νέα μήνυση, υπεβλήθη από μία 42χρονη γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη, η οποία είδε τον εαυτό της να πρωταγωνιστεί σε βίντεο ερωτικού περιεχομένου, σκηνές οι οποίες τραβήχτηκαν την περίοδο 2004 έως 2006, όμως παραμένουν μέχρι σήμερα αναρτημένες στο διαδίκτυο.

Οι Ράδιο Αρβύλα επιστρέφουν μετά τις γιορτές! Κυκλοφόρησε το νέο trailer της εκπομπής

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη χθεσινή του απολογία ο παρουσιαστής ζήτησε συγγνώμη και ισχυρίστηκε ότι έχει σταματήσει από το 2019, να ανεβάζει βίντεο διαγράφοντας όλα τα αρχεία. Παρόλα αυτά ακόμα και τώρα βρίσκονται αναρτήσεις με φωτογραφίες και βίντεο από τον ίδιο, κάτι που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τα όσα είπε χθες.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Το άρθρο Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο παρουσιαστής για την δεύτερη απολογία εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα