Σπιτικό gel για πιο δυνατά μαλλιά

07:01 24/11/2014 - Πηγή: iPop

Το gel για τους άντρες είναι ένα απαραίτητο και καθημερινό βοήθημα. Όμως η καθημερινή χρήση μπορεί να καταστρέψει τα μαλλιά. Τα gel περιέχουν σκληρές χημικές ουσίες, τεχνητά αρώματα και χρωστικές ουσίες που δεν είναι καθόλου καλά για τα μαλλιά. Και βέβαια έχουν και κάποιο κόστος που ανaλόγως τη χρήση μπορεί και να είναι πιο συχνό. Μην ανησυχείς φίλε μου μπορείς να προστατεύεις τα μαλλιά σου. Μπορείς να φτιάξεις σπιτικό gel για πιο δυνατά μαλλιά από κάθε άποψη.

Φτιάχνοντας

τα δικά προϊόντα περιποίησης έχεις τον απόλυτο έλεγχο για το τι συμβαίνει στα μαλλιά σου. Μην τρομάζεις είναι πολύ εύκολο!

Ρίχνεις ένα φλιτζάνι ζεστό νερό σε ένα γυάλινο βάζο. Είναι πολύ σημαντικό το βάζο αυτό να έχει καπάκιΜέσα διαλύεις ένα κουταλάκι ζελατίνη που έχεις προμηθευτεί από οποιοδήποτε σούπερ μάρκετ. Δεν θα ήταν καλό να χρησιμοποιήσεις αρωματισμένη ζελατίνη γιατί τα σάκχαρα και οι χρωστικές ουσίες δεν κάνουν καλό στα μαλλιά. Μέσα στο βάζο ρίχνεις 2-3 σταγόνες αιθέριο έλαιο. Μην το παρακάνεις όμως. Προτίμησε αιθέρια έλαια από λεβάντα, καρύδα ή δεντρολίβανο που παρέχουν μεγαλύτερο όφελος στη υγεία των μαλλιών σου.Πρέπει να βεβαιωθείς ότι όλα τα υλικά έχουν γίνει ένα ομοιόμορφο υγρό.Αφού κλείσεις καλά το βάζο με το καπάκι του, το τοποθετείς στο ψυγείο.Μετά από 3 έως 5 ώρες το gel θα είναι έτοιμο για χρήση.

Εννοείται ότι μετά από κάθε χρήση βάζεις το βάζο μέσα στο ψυγείο αλλιώς το gel σου θα γίνει πάλι υγρό.Πρέπει εκείνος να ξέρεις ότι επειδή το gel δεν έχει συντηρητικά θα διατηρηθεί στο ψυγείο σου για 2 εβδομάδες.

Tip

Θα πρέπει το gel να έχει την υφή με αυτή των gel του εμπορίου. Αν δεν το πετύχεις κατευθείαν πρόσθεσε και άλλη ζελατίνη.

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Επιστροφή στην κατηγορία

The post Σπιτικό gel για πιο δυνατά μαλλιά appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα