Σοκάρει το θανατηφόρο τροχαίο στα Μάλια | 2 νεκροί, μια γυναίκα στη ΜΕΘ

11:30 8/7/2019 - Πηγή: iPop

Σοκάρει το θανατηφόρο τροχαίο στα Μάλια, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα δύο άνθρωποι να χάσουν τη ζωή του και μια γυναίκα να βρίσκεται στη ΜΕΘ. Πώς βγήκε ζωντανός ένας 18χρονος. 

Ακόμη μια άσχημη είδηση μας έρχεται απ’ την Κρήτη. Θανατηφόρο τροχαίο στα Μάλια, σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας. Συγκεκριμένα, στις 6 το πρωί στην παραλιακή των Μαλίων προς Σταλίδα έγινε το μοιραίο.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, το δυστύχημα συνέβη όταν ένα αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν 4 άνθρωποι, εξετράπη

– υπό αδιευκρίνιστες αιτίες – της πορείας του, συγκρούστηκε με σταθμευμένο μηχανάκι και κατέληξε σε χωράφι.

Αυτό το τροχαίο, η εκτροπή του αυτοκινήτου είχε αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους ένας άνδρας μάλλον στην ηλικία των 18 και μια γυναίκα 41 ετών. Και οι δύο ήταν Βρετανικής υπηκοότητας. Παράλληλα, από το τροχαίο φέρει βαριά τραύματα μια γυναίκα 39 ετών επίσης Βρετανίδα.

Στο σημείο του δυστυχήματος, έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, τα οποία παρέλαβαν τουςΜάλια | 2 νεκρούς και τη βαριά τραυματία, αλλά και άνδρες της Τροχαίας, προκειμένου να διερευνήσουν τα αίτια και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το μοιραίο.

Στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ η 39χρονη

Όπως ανέφερε στο neakriti.gr ο κ. Γιάννης Φανουργιάκης, Αναπληρωτής Διοικητής του ΠΑΓΝΗ, «η τραυματίας μεταφέρθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, διασωληνωμένη, και έπειτα από τον απεικονιστικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου έλαβε την απόφαση να μεταφερθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ».

Αναφορικά με τα τραύματά της, η γυναίκα, σύμφωνα με τον κ. Φανουργιάκη, έχει ορθοπεδικά τραύματα, ενώ είναι τραυματισμένη και στο κεφάλι.

Θαύμα αποτελεί το γεγονός πως ένας 18χρονος βγήκε ζωντανός, σώος και αβλαβής από το τροχαίο καθώς ευτυχώς δεν έχει τραυματιστείσ οβαρά. Σημειώνεται ότι οι νεκροί από τροχαία δυστυχήματα στην Κρήτη φτάνουν τους 36, μετά το διπλό θανατηφόρο δυστύχημα.

Το άρθρο Σοκάρει το θανατηφόρο τροχαίο στα Μάλια | 2 νεκροί, μια γυναίκα στη ΜΕΘ εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα