Σοκάρει η μητέρα της 14χρονης που βιάστηκε από τον αστυνομικό: «Τον εμπιστευόμασταν με κλειστά μάτια λόγω της ιδιότητάς του»

10:58 31/7/2022 - Πηγή: iPop

Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο ο βιασμός της ανήλικης από τον 53χρονο αστυνομικό, περιστατικό που αποκαλύφθηκε μετά από καταγγελία της ίδιας. Ο αστυνομικός και πατέρας δύο ανήλικων αγοριών, εργαζόταν και ως προπονητής βόλεϊ σε τοπική ομάδα, μέλος της οποίας ήταν η 14χρονη κοπέλα.

Βιασμός της ανήλικης από τον αστυνομικό: Όσα δήλωσε η μητέρα της

Η μητέρας της ανήλικης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, περιέγραψε τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε η κόρη της στα χέρια του, λέγοντας μάλιστα ότι ήταν ένας άνθρωπος τον οποίο εμπιστεύτηκαν με κλειστά μάτια.

«Να τιμωρηθεί, να μην υπάρχουν άλλα κορίτσια όπως το δικό μου παιδί. Εγώ συγχαίρω την κόρη μου που βρήκε τη δύναμη και εμάς ως γονείς και αυτός ο άνθρωπος θέλω να τιμωρηθεί όσο δεν πάει. Όχι μόνο εκείνος, οποιοσδήποτε ακουμπάει άλλων παιδιά γιατί είναι άρρωστοι άνθρωποι» δήλωσε η μητέρα της 14χρονης.

Τι κατέθεσε η 14χρονη για τον βιασμό απ’ τον αστυνομικό

«Τον εμπιστευτήκαμε με κλειστά μάτια και λόγω της ιδιότητας του, τη δουλειά του. Τον είχαμε εμπιστευτεί αλλά δεν πρέπει να εμπιστεύεσαι κανέναν τελικά», συνέχισε εξηγώντας παράλληλα πως ο αστυνομικός πήγαινε όλα τα παιδιά σπίτι και την κόρη της την άφηνε τελευταία.

Οι υποψίες ξεκίνησαν όταν το κορίτσι είπε ότι δεν αισθανόταν καλά και ήθελε να σταματήσει το βόλεϊ. Τότε η μητέρα έψαξε το κινητό του παιδιού της και έτσι αποκαλύφθηκε τι ακριβώς έχει συμβεί.

«Υπήρχε ένας φόβος στη μικρή ο οποίος ευτυχώς επειδή είμαι πάρα πολύ κοντά και με τα δύο μου τα παιδιά το κατάλαβα αμέσως και κοίταξα το κινητό της», είπε και συνέχισε: «Δυστυχώς δεν πρόλαβα γιατί ο «κύριος» ήταν πολύ έξυπνος λόγω της ιδιότητας του».

Η μητέρα της 14χρονης πρόσθεσε επίσης ότι ο 53χρονος «Την εκβίαζε. Δεν μου είπε με ποιο τρόπο. Την εκβίαζε. Βρήκανε πάρα πολλά πράγματα μέσα σε ένα δωμάτιο του σπιτιού του όπως και στο κινητό του με ηλικίες από 12 έως 15 χρονών»

Η ίδια επιθυμεί μόνο την παραδειγματική τιμωρία του δράστη για τις αποτρόπαιες πράξεις του, ενώ πρόσθεσε πως η κόρη της μετά τα όσα έχουν συμβεί δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Σοκάρει η μητέρα της 14χρονης που βιάστηκε από τον αστυνομικό: «Τον εμπιστευόμασταν με κλειστά μάτια λόγω της ιδιότητάς του» εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα