Σε τεχνητό κώμα η Ινδή αεροσυνοδός που η φωτογραφία της έκανε το γύρο του κόσμου μετά τις εκρήξεις στις Βρυξέλλες

14:17 25/3/2016 - Πηγή: iPop

Σε τεχνητό κώμα βρίσκεται πλέον η Ινδή αεροσυνοδός της οποίας η φωτογραφία έκανε το γύρο του κόσμου μετά τις επιθέσεις στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών την Τρίτη. Μάλιστα, η 4οχρονη αεροσυνοδός χαρακτηρίστηκε από τα διεθνή Μέσα «σύμβολο των τρομοκρατικών επιθέσεων» που πάγωσαν την Ευρώπη πριν από λίγα μόνο εικοσιτετράωρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες τις οποίες επικαλούνται τα διεθνή Μέσα η 40χρονη Ινδή αεροσυνοδός, Nidhi Chaphekar, βρίσκεται σε τεχνικό κόμμα, αλλά η κατάσταση της δεν θεωρείται κρίσιμη.

Να σημειωθεί πως η αεροσυνοδός- σύμβολο των τρομοκρατικών επιθέσεων στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών η οποία εργάζεται στην Jet Airways είχε φτάσει στο αεροδρόμιο της βελγικής πρωτεύουσας λίγο μόνο λεπτά πριν από το μακελειό με σκοπό να επιβιβαστεί ως πλήρωμα καμπίνας στην πτήση των 10:15 π.μ. (τοπική ώρα) η οποία θα αναχωρούσε για το Newark των ΗΠΑ.

Η 40χρονη γυναίκα έγινε το σύμβολο των εκρήξεων καθώς η φωτογραφία της με το πρόσωπο γεμάτο αίματα και τα ρούχα της σχισμένα έκανε τον γύρο του κόσμου.

photo:facebook:Ketevan Kardava

The post Σε τεχνητό κώμα η Ινδή αεροσυνοδός που η φωτογραφία της έκανε το γύρο του κόσμου μετά τις εκρήξεις στις Βρυξέλλες appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα