Σε νέα κυβέρνηση εμμένει ο Κ. Μητσοτάκης- Όσα ανέφερε

12:48 26/11/2016 - Πηγή: iPop

Για νέα κυβέρνηση που «θα πραγματοποιηθεί πιο πολύ πιο σύντομα από όσο κάποιοι νομίζουν» μίλησε το Σάββατο από τα Ιωάννινα όπου και βρίσκεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Η νέα κυβέρνηση θα γίνει πολύ πιο σύντομα, από όσο κάποιοι νομίζουν και θα είναι ισχυρή για να βγάλει τη χώρα από την κρίση», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ο οποίος έχει από το διαδοχικές

συναντήσεις.

Τονίζουμε, πως ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος υποδέχτηκε στις 8:30 το πρωί τον κ. Μητσοτάκη στα γραφεία της Μητροπόλεως.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τους μάλιστα του είπε «είστε ένα ελπιδοφόρο πρόσωπο», ενώ προηγουμένως είχε αναφέρει πως ήαν γνώριμοι από παλιά, από τον Άγιο Παντελεήμονα και συγκεκριμένα, από την εποχή που ο Κυριάκος Μητσοτάκης βοηθούσε το ανθρωπιστικό έργο της ενορίας.

Εν συνεχεία ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης συναντήθηκε και με τον Περιφερειάρχη και τους Δημάρχους της Ηπείρου.

Ο Αλέξανδρος Καχριμάνης τον καλωσόρισε και του δώρισε ένα βιβλίο για τον Ελληνισμό της Ρωσίας και την προσφορά του στο Έθνος, έκδοση της Περιφέρειας Ηπείρου με αφορμή το έτος Ελλάδα-Ρωσία.

Επίσης, ενημερώθηκε από τον Περιφερειάρχη για τα έργα υποδομών στην Ήπειρο και στις αναπτυξιακές προοπτικές του τόπου. Συγκεκριμένα, ο Αλέξανδρος Καχριμάνης απευθυνόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη του είπε: «Κύριε πρόεδρε, το 70% των Ελλήνων συμφωνούμε σε όλα. Σας δίνετε η ευκαιρία, να κάνετε την Εθνική Ελλάδος. Να ανοίξετε το κόμμα. Να δεχθείτε όλον αυτόν τον κόσμο».

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αμέσως μετά υιοθέτησε τη φράση του Περιφερειάρχη κατά την τοποθέτηση του και ανέφερε: «αυτή την Εθνική Ελλάδος να την εκφράσουμε με άνοιγμα σε νέα πρόσωπα, σε νέες ιδέες, ώστε η νέα κυβέρνηση να εκφράσει τη σιωπηρή κοινωνία σε όλα τα επίπεδα. Ενώ συμπλήρωσε «νέα κυβέρνηση θα γίνει πολύ πιο σύντομα, από όσο κάποιοι νομίζουν και θα είναι ισχυρή για να βγάλει τη χώρα από την κρίση».

Διαβάστε επίσης:

Αυστηρό μήνυμα Μητσοτάκη από τα Ιωάννινα: Με την Ελλάδα μην παίζετε

photo: Nikos Libertas / SOOC

The post Σε νέα κυβέρνηση εμμένει ο Κ. Μητσοτάκης- Όσα ανέφερε appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα