Σε κρητικούς και ποντιακούς ρυθμούς τα κάλαντα στον γενικό γραμματέα του ΚΚΕ και στον Πλακιωτάκη

11:52 24/12/2015 - Πηγή: iPop

Με μαντινάδες και υπό τον ήχο της ποντιακής λύρας θέλησαν να ευχηθούν καλές γιορτές στον γενικό γραμματέα του, Δημήτρη Κουτσούμπα, ο Όμιλος Βρακοφόρων Κρήτης και η Ένωση Ποντίων Περάματος «ο Πόντος».

Τι είπε ο κ. Κουτσούμπας κατά την επίσκεψη των δύο συλλόγων;

«Στα χρόνια μας τα 100 μένουμε πάντα νέοι, είναι το δίκιο του λαού, που πάντα μας εμπνέει» σημείωσε ο Κουτσούμπας, αναφερόμενος στον πρόεδρο του Ομίλου Βρακοφόρων, Στέλιο Κιαγιαδάκη ενώ λίγα λεπτά αργότερα στην επίσκεψη που είχε από την Ένωση Ποντίων είπε: «Ντο θ’

εφτάμε τα παράδας και το πολά το βίον, το ΚΚΕ ας’ όλεν το καλλίον».

Ο κ. Κουτσούμπας φανερά ευδιάθετος απόλαυσε τα κάλαντα και στη συνέχεια θέλησε να δώσει ένα μήνυμα στον ελληνικό λαό, που περνάει δύσκολες καταστάσεις, σημειώνοντας:

Ο χορός είναι ο Πυρρίχιος, ο αγωνιστικός πολεμικός χορός απέναντι σε αυτούς που καταδυναστεύουν τη ζωή μας.

Νωρίτερα τα κάλαντα στο Μαξίμου άκουσε και ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

Τα κάλαντα επίσης από τον Όμιλο Βρακοφόρων Κρήτης άκουσε και ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Πλακιωτάκης.

Τι δήλωσε;

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Όμιλο Βρακοφόρων Κρήτης και προσωπικά τον Στέλιο Κιαγιαδάκη για την τιμή που μας έκαναν, για τη συγκινητική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν και για το μήνυμα χαράς και αισιοδοξίας έφεραν στα Γραφεία της Νέας Δημοκρατίας.

Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους Έλληνες, όπου κι αν βρίσκονται, χρόνια πολλά και δημιουργικά.

Είμαι βέβαιος ότι με ενότητα και πίστη στα ιδεώδη του λαού και του Έθνους μας,μπορούμε να ξεπεράσουμε αυτή τη δύσκολη συγκυρία.

Εύχομαι πολύ σύντομα η Πατρίδα μας να βγει από την κρίση και να ανακτήσει τη θέση που της αρμόζει. Καλώ όλους τους Έλληνες να συνεχίσουν να κρατούν την Ελλάδα ψηλά και να διατηρήσουν την αισιοδοξία και την περηφάνια τους».

photos:ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΑΚΙΑΣ

The post Σε κρητικούς και ποντιακούς ρυθμούς τα κάλαντα στον γενικό γραμματέα του ΚΚΕ και στον Πλακιωτάκη appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα