Σε επιφυλακή οι Αρχές μετά την επίθεση στη γαλλική πρεσβεία- Αυξημένα μέτρα για την επίσκεψη Ομπάμα

08:22 11/11/2016 - Πηγή: iPop

Η επίθεση που σημειώθηκε την Πέμπτη σ’ ένα απ’ τα καλύτερα φυλασσόμενα σημεία στην Αθήνα– την γαλλική πρεσβεία- έχει θορυβήσει τις Αρχές, οι οποίες βρίσκονται σε πλήρη επιφυλακή ενόψει της επίσκεψης του Μπαράκ Ομπάμα στην Αθήνα.

Μάλιστα στη σύσκεψη που έγινε στο Μέγαρο Μαξίμου με την συμμετοχή του Πρωθυπουργού και του Πάνου Καμμένου

συζητήθηκε και η λήψη επιπλέον μέτρων.

Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τον αριθμό των αστυνομικών να ξεπερνάει κατά πολύ τους 3.000, ενώ οι πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών που θα είναι στην χώρα μας για να εξασφαλίσουν την ασφάλεια του Ομπάμα θα ξεπεράσουν τους 500.

Ομάδα της Secret Service έχει φθάσει ήδη στην Αθήνα προκειμένου να ετοιμάσει τον χώρο στην Πνύκα για την ομιλία του Ομπάμα τη δεύτερη μέρα της επίσκεψής του.

Κυβερνητικές πηγές χαρακτήριζαν την Τετάρτη την επίσκεψη του Προέδρου των ΗΠΑ γεγονός που έχει τεράστια σημασία όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά για όλη την Ευρώπη και εξηγούσαν πως θα συμβάλει θετικά σε πολλά ζητήματα.

Η ομιλία του Προέδρου Ομπάμα στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, έχει ιστορική σημασία καθώς ο ηγέτης των ΗΠΑ επιλέγει τον τόπο που γεννήθηκε η Δημοκρατία για να εκφωνήσει την τελευταία δημόσια ομιλία του σε διεθνές ακροατήριο, πριν την παράδοση της σκυτάλης στον νέο Πρόεδρο Τράμπ

The post Σε επιφυλακή οι Αρχές μετά την επίθεση στη γαλλική πρεσβεία- Αυξημένα μέτρα για την επίσκεψη Ομπάμα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα