«Σε ευχαριστώ που δεν τα παράτησες ποτέ ή δεν δέχτηκες ως απάντηση το όχι»: Η Sydney Sweeney στέλνει γράμμα στον μικρότερό της εαυτό και μοιράζεται μαζί σου 3 σπουδαία μαθήματα ζωής

11:35 19/10/2022 - Πηγή: iPop

Η Sydney Sweeney έχει να πει δυο λογάκια στον μικρότερό της εαυτό (και σε όλους εμάς) και νομίζω πως ήρθε η στιγμή να την ακούσουμε. Η νεότερη γυναίκα στο Hollywood που έχει αποσπάσει πολλές τιμές και βραβεία, φέτος αφιέρωσε την ομιλία της στον εαυτό της κατά τη διάρκεια εορτασμού του ELLE στο Getty Center και μοιράστηκε με το κοινό τρία μεγάλα μαθήματα ζωής που θα ήθελε να γνωρίζει όταν ήταν μικρό κορίτσι.

Προτού

δώσει, όμως, πολύτιμες συμβουλές ζωής, η αδερφή της στη σειρά Euphoria, Maude Apatow μοιράστηκε μια ιστορία και μίλησε για την αφοσίωση της Sweeney στην τέχνη της. Η Apatow θυμήθηκε, επίσης, μια στιγμή στο πλατό όταν «μία ηθοποιός πάτησε το πόδι της Sydney με ψηλοτάκουνο παπούτσι και της έσπασε το δάχτυλο του ποδιού. Δεν πρόκειται να αναφέρω ονόματα, αλλά ήταν η Alexa Demie».

Συνέχισε, «Όταν ο Sam [Levinson, δημιουργός και σκηνοθέτης του Euphoria ] είπε ότι κάνουμε διάλειμμα, η Sydney με άρπαξε από το χέρι και με τράβηξε στον πίσω διάδρομο όπου κανείς δεν μπορούσε να δει. Άρχισε να ουρλιάζει από τον πόνο… παρακαλώντας με να μην το πω σε κανέναν, κάτι που με έβαλε σε πολύ δύσκολη θέση καθώς έβλεπα την φίλη μου να υποφέρει και να προσπαθεί να γυρίσει μία σκηνή με έντονη σωματική δραστηριότητα. Η Sydney σκούπισε τα δάκρυά της και έκανε τη σκηνή σαν να μην συνέβαινε τίποτα. Δεν κούτσαινε καν».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sydney Sweeney (@sydney_sweeney)

Χρώμα, λάμψη και φαντασία – Το μυστικό για να πετύχεις τα make-up looks του Euphoria που έχει λατρέψει το TikTok

Σύμφωνα με την Apatow, η Sweeney κατέληξε να κάνει άλλες εννέα λήψεις μέσω του βασανιστικού πόνου χωρίς να παραπονεθεί και μετά πήγε στο νοσοκομείο το βράδυ, όπου ανακάλυψε ότι είχε σπάσει το δάχτυλο του ποδιού της. «Στη συνέχεια επέστρεψε κατευθείαν στη δουλειά το επόμενο πρωί», πρόσθεσε. Η ηθοποιός έκλεισε την εισαγωγή της με επαίνους για τη Sweeney, λέγοντας: «Η Sydney φέρνει υψηλό επίπεδο αφοσίωσης σε ό,τι κάνει — και μπορεί να κάνει πολλά διαφορετικά πράγματα».

Η Sweeney ευχαρίστησε την Apatow όταν πήρε στα χέρια της το μικρόφωνο. «Ευχαριστώ πολύ», είπε στην συμπρωταγωνίστριά της. «Είσαι η αδερφή που πάντα ήθελα να έχω και είμαι τόσο τυχερή που μπορώ να παίξω στο Euphoria μαζί σου. Είσαι η καλύτερή μου φίλη και είναι τόσο καταπληκτικό το συναίσθημα γιατί πάντα δυσκολευόμουν να έχω φίλες, εσύ είσαι το παν για μένα. Οπότε σε ευχαριστώ πολύ που έκανες κάτι τέτοιο».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sydney Sweeney (@sydney_sweeney)

Ξεκαθάρισε, επίσης, την κατάσταση του ποδιού της: «Να ξέρετε, το δάχτυλο του ποδιού μου είναι πολύ καλά».

Στη συνέχεια η Sweeney έδωσε μία συγκλονιστική ομιλία, σα να στέλνει ένα γράμμα στον μικρότερό της εαυτό, αλλά και σε όλους όσους βρίσκονταν μέσα στην αίθουσα. Η ηθοποιός τόνισε: «Μαθαίνω ακόμα σήμερα, και θα μαθαίνω ακόμα και αύριο. Και αυτό είναι εντάξει, γιατί κανείς δεν τα ξέρει όλα. Και θα σε ρωτήσουν ποια θέλεις να γίνεις όταν μεγαλώσεις, και ελπίζω πραγματικά να είσαι περήφανη για το ποιες είμαστε τώρα».

Sydney Sweeney – Ομιλία: Αναλυτικά όσα είπε στην εκδήλωση του Elle

«Ευχαριστώ, το περιοδικό ELLE, είναι μεγάλη τιμή για μένα και είμαι τόσο ​​ευγνώμων. Σας ευχαριστώ που συνεχίζετε να τιμάτε γυναίκες που εμπνέουν, όπως αυτές που είναι δίπλα μου απόψε. Όλοι με εμπνεύσατε να είμαι μια γυναίκα που δεν περιορίζεται από τα πρότυπα και τις προσδοκίες της κοινωνίας. Και μακάρι ο μικρότερος εαυτός μου να μπορούσε να το δει αυτό. Είμαι σήμερα εδώ και βρίσκομαι ανάμεσα σε γυναίκες που κάποτε ενέπνευσαν αυτό το κοριτσάκι που ήμουν, να γίνει ηθοποιός. Δεν είμαι και η καλύτερη στο να δίνω δημόσιες ομιλίες και αυτό γιατί αγχώνομαι πολύ εδώ πάνω στη σκηνή. Χρειάζεται να το ξεπεράσω αυτό, κάποια στιγμή αλλά δεν το έχω καταφέρει ακόμη. Νιώθω πολύ πιο ασφαλής υποδυόμενη έναν ρόλο, παρά ως ο εαυτός μου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sydney Sweeney (@sydney_sweeney)

Έτσι λοιπόν σκέφτηκα πως θα ήταν καλύτερα να εκφραστώ, γράφοντας ένα γράμμα στην μικρή Syd -αυτή είμαι εγώ. Ήθελα να γράψω κάτι που έπρεπε να ακούσει ο νεότερος εαυτός μου και ελπίζω να φτάσει και σε άλλους που το χρειάζονται. Σε αυτούς που μπορεί να ονειρεύονται αυτές τις στιγμές, να περιτριγυρίζονται από ανθρώπους με τέτοια δύναμη, σοφία και από ανθρώπους που δεν έχουν μέσα τους φόβο. (Σε εκείνους που ονειρεύονται) να είναι εργαζόμενοι ηθοποιοί, αφηγητές ιστοριών ή όποιο άλλο πάθος θέλουν να ακολουθήσουν.

Αγαπητή μικρή Syd, δεν θα μπορούσες να πιστέψεις που έχουμε φτάσει αυτήν την στιγμή. Οφείλω να σε ευχαριστήσω.

Ένα γράμμα προς τον μικρότερο εαυτό μου

Σε ευχαριστώ που δεν τα παράτησες ποτέ ή δεν δέχτηκες ως απάντηση το όχι. Δεν άφησες ποτέ τους άλλους να σε αποθαρρύνουν από το να ονειρεύεσαι και να πιστεύεις στον εαυτό σου. Ακόμα κι όταν ένιωθες ότι κανείς δεν σε πίστευε. Κατά τη διάρκεια αυτού του ταξιδιού υπάρχουν τρία μαθήματα που θα ήθελα να είχαμε μάθει νωρίτερα, τα οποία θέλω να μοιραστώ μαζί σου τώρα.

Μάθημα πρώτο: Μην ξεχνάς ποτέ τη σημασία της καλοσύνης και της συγχώρεσης — για τον εαυτό σου και τους άλλους. Ξέρω ότι φοβήθηκες όταν έφυγες από τη μικρή σου πόλη, γιατί συνήθως οι άνθρωποι δεν φεύγουν. Δεν θα καταλάβουν όλοι πού πας ή από πού ήρθες. Μερικοί άνθρωποι μπορεί να είναι απαράδεκτοι και μερικές φορές σκληροί και σε κάθε βήμα θα προσπαθήσουν να σε κάνουν να φοβάσαι τα όνειρά σου. Αλλά να μετατρέπεις αυτή την αρνητικότητα και τον πόνο σε κίνητρο. Να είσαι ευγενική με τον εαυτό σου καθώς μεγαλώνεις και να επιτρέψεις τη συγχώρεση όταν αποτυγχάνεις.

Μάθημα δεύτερο: Ζήσε στο τώρα. Η μαμά πάντα μας έλεγε να κάνουμε σχοινάκι όσο προλαβαίνουμε, και πάντα πιστεύαμε ότι το έλεγε επειδή τα βυζιά μας θα μας εμπόδιζαν μετά (που θα μεγάλωναν), κάτι που έκαναν, αλλά είναι πολύ περισσότερα από αυτό. Να κυνηγάς συνέχεια αυτό που θες και πάντα να στοχεύεις στο επόμενο πράγμα, επιδιώκοντας περισσότερα. Αλλά που και που να επιβραδύνεις και να τα απολαμβάνεις. Επειδή έχεις δουλέψει τόσο σκληρά, και ποιο είναι το νόημα αν δεν αφιερώσεις αυτές τις στιγμές για να απολαύσεις το ταξίδι; Θέλω να πω, αυτή η βιομηχανία είναι θεότρελη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sydney Sweeney (@sydney_sweeney)

Μάθημα τρίτο: Ερωτεύσου όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα. Ερωτεύσου την τέχνη, τη μουσική, τα ταξίδια, τα αυτοκίνητα, τον αθλητισμό, την εκπαίδευση, τους άλλους και τον εαυτό σου. Κράτησε την καρδιά σου ανοιχτή και την περιέργεια ζωντανή. Πάντα να αναζητάς νέες δυνατότητες για να ανακαλύψεις, μην περιορίζεις το εύρος της αγάπης. Και να το μοιράζεσε πάντα. Γιατί αυτός ο κόσμος χρειάζεται περισσότερη αγάπη μέσα του.

Μαθαίνω ακόμα σήμερα, και θα μαθαίνω ακόμα και αύριο. Και αυτό είναι εντάξει, γιατί κανείς δεν τα ξέρει όλα. Και θα σε ρωτήσουν ποια θέλεις να γίνεις όταν μεγαλώσεις, και ελπίζω πραγματικά να είσαι περήφανη για το ποιες είμαστε τώρα.

Με αγάπη, Syd

Ευχαριστώ».

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο «Σε ευχαριστώ που δεν τα παράτησες ποτέ ή δεν δέχτηκες ως απάντηση το όχι»: Η Sydney Sweeney στέλνει γράμμα στον μικρότερό της εαυτό και μοιράζεται μαζί σου 3 σπουδαία μαθήματα ζωής εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Sydney Sweeney,