Σασμός: Οι δύο ήρωες που επιστρέφουν, οι θάνατοι που συγκλονίζουν και το μεγάλο φινάλε – Τα spoiler από τον συγγραφέα της σειράς

16:31 16/6/2022 - Πηγή: iPop

Η εκπομπή «Super Κατερίνα» φιλοξένησε στο πλατό της τον συγγραφέα του «Σασμού», Σπύρο Πετρουλάκη, ο οποίος προχώρησε σε αποκαλύψεις και spoiler σχετικά με την αγαπημένη μας τηλεοπτική σειρά.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο Σπύρος Πετρουλάκης, ο Πετρής, ο Στεφανής και ο Βασίλης Σταματάκης θα επιστρέψουν στα επόμενα επεισόδια μέσω των flashbacks, ενώ η σειρά αναμένεται να κλείσει γι’ αυτή την σεζόν με δύο θανάτους, οι οποίοι πρόκειται να συγκλονίσουν τους τηλεθεατές. Παράλληλα, την επόμενη σεζόν θα «εισβάλλει» στον «Σασμό» ένας ήρωας που θα αλλάξει όλα τα δεδομένα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση
στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Σασμός Alpha TV (@sasmos_alphatv_official)

Η πραγματική ιστορία πίσω από τη σειρά «Σασμός» και ο φόβος να αναζωπυρωθεί η βεντέτα που έληξε το 1964

Σασμός spoiler: Τι αποκάλυψε ο συγγραφέας για το τέλος της σεζόν;

«Ο Τάσος Νούσιας θα επιστρέψει σαν ανάμνηση. Και τον Πετρή θα δούμε, τόσο όσο. Όπου χρειάζεται. Όπως θα δούμε και τον Βασίλη Σταματάκη στον πρόγαμο του Μαθιού, σε μια συγκλονιστική σκηνή.

Στον γάμο θα υπάρξουν πολλά απρόοπτα. Το φινάλε κρύβει δύο τρομερές εκπλήξεις. Αλλάζουν τα πάντα, όπως και τη νέα σεζόν θα υπάρξει ένα πρόσωπο που θα αλλάξει όλα τα δεδομένα. Είναι ένας πολύ σπουδαίος ηθοποιός. Δεν μπορώ να πω όνομα τώρα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Σασμός Alpha TV (@sasmos_alphatv_official)

Τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου θα τη δούμε και τη νέα σεζόν. Στο βιβλίο πεθαίνει πολύ νωρίτερα, όπως και ο Πετρής στο βιβλίο πέθαινε νωρίτερα. Θα υπάρξουν δύο θανατικά μέχρι το τέλος της σεζόν. Δυο άνδρες. Το ένα θα είναι δολοφονία. Θα δούμε κάποια πράγματα και κάποια θα τα αφήσουμε για την επόμενη σεζόν» είπε, μεταξύ άλλων, ο Σπύρος Πετρουλάκης.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Σασμός: Οι δύο ήρωες που επιστρέφουν, οι θάνατοι που συγκλονίζουν και το μεγάλο φινάλε – Τα spoiler από τον συγγραφέα της σειράς εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα