Πυρά Κουμουτσάκου κατά Τσίπρα- Τον καλωσορίζει «στην πραγματικότητα»

13:47 8/4/2016 - Πηγή: iPop

Με έντονο και ειρωνικό ύφος σχολίασε ο Γιώργος Κουμουτσάκος κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών την Παρασκευή την παραχώρηση του 67% του ΟΛΠ στην Cosco. Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας καλωσόρισε τον Πρωθυπουργό «στην πραγματικότητα» και παράλληλα μίλησε για την αποχώρηση του κουαρτέτου.

Ο Γιώργος Κουμουτσάκος χαρακτηριστικά ανέφερε: Σήμερα ο κ. Τσίπρας βάζει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του σε πολιτικές που ο ίδιος χαρακτήριζε νεοφιλελεύθερες.

Ο νεοφιλελεύθερος κ. Τσίπρας επισφραγίζει τη συμφωνία πώλησης του 67% του μετοχικού κεφαλαίου του ΟΛΠ στην εταιρεία Cosco. Έχει προηγηθεί η παραχώρηση από την κυβέρνησή του, των 14 περιφερειακών αεροδρομίων στην γερμανική εταιρεία Fraport

Και εν συνεχεία με άκρως ειρωνικό ύφος καλωσόρισε τον Αλέξη Τσίπρα στην πραγματικότητα επισημαίνοντας:

Καλωσορίζουμε την καθυστερημένη προσχώρηση του στην πραγματικότητα. Μια πραγματικότητα που η Κυβέρνησή του αρνείτο ακόμα και ένα μήνα πριν όταν ο αρμόδιος υπουργός κ. Δρίτσας δήλωνε ότι η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να ξεπουλήσει το λιμάνι

Όταν δημοσιογράφος ρώτησε τον Εκπρόσωπο της Ν.Δ. για την παραμονή του κ. Δρίτσα στο υπουργείο Ναυτιλίας ο Γιώργος Κουμουτσάκος δήλωσε: «Πρέπει να απασχολήσει την Κυβέρνηση για το κατά πόσο επίσημες δημόσιες θέσεις στελεχών της κυβέρνησης διαψεύδονται δημιουργούν θέμα συνέπειας λόγων και αποτελεσματικότητας της κυβέρνησης».

Σχετικά με την αποχώρηση των εκπροσώπων των Θεσμών ο Γιώργος Κουμουτσάκος έκανε λόγο για «μη αναμενόμενη και ξαφνική εξέλιξη». Και πρόσθεσε πως η Νέα Δημοκρατία «περιμένει τις επίσημες τοποθετήσεις της κυβέρνησης και των Θεσμών».

Κλείνοντας τις δηλώσεις του ο Γιώργος Κουμουτσάκος εστίασε στις ανακοινώσεις για το κόμμα Καρατζαφέρη και Μπαλτάκου χαρακτηρίζοντας το «απόπειρα να αποκτήσουν μια κάποια πολιτική έκφραση γνωστές προσωπικές φιλοδοξίες. Δεν αφορά τη ΝΔ».

photo:Menelaos Myrillas / SOOC

The post Πυρά Κουμουτσάκου κατά Τσίπρα- Τον καλωσορίζει «στην πραγματικότητα» appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα