Πυκνώνουν οι προσφυγικές ροές στο νησί της Λέσβου- Γεμάτο πρόσφυγες το hot spot της Μόριας

11:17 19/2/2016 - Πηγή: iPop

Αντί να μειώνονται συνεχώς αυξάνονται οι προσφυγικές ροές στο νησί της Λέσβου. Μόνο μέσα σε 24 ώρες έχουν διασωθεί στη Λέσβο 2.090 πρόσφυγες. Σε κατάσταση ασφυξίας είναι το hot spot που βρίσκεται στην περιοχή της Μόριας.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι αρμόδιες υπηρεσίες μόνο τις τελευταίες τρεις ημέρες έχουν καταγράψει περισσότερα από 6.000 άτομα την ώρα που τα πλοία του Λιμενικού Σώματος και της Frontex συνεχώς διασώζουν όλο και περισσότερα άτομα τα οποία θέλουν να φτάσουν στη χώρα μας.

Η κατάσταση στο hotspot της Μόριας, είναι δραματική. Από τις πρώτες πρωινές ώρες, χιλιάδες μετανάστες και πρόσφυγες κατέφθασαν για να καταγραφούν. Έξω από το hot spot υπάρχουν ουρές.

Στο λιμάνι του Πειραιά συνεχίζουν να φτάνουν πρόσφυγες. Το πρωί της Παρασκευής συγκεκριμένα, με το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο Αριάδνη έφτασαν 1.835 πρόσφυγες από τη Μυτιλήνη και τη Χίο.

Το πλοίο Αριάδνη το οποίο έφτασε το πρωί της Παρασκευής στον Πειραιά μετέφερε 1.105 άτομα από τη Μυτιλήνη και 730 από τη Χίο.

Μέσα στην ημέρα αναμένεται να φτάσουν στο λιμάνι του Πειραιά ακόμα δύο πλοία. Το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Βlue star 1» το οποίο έχει παραλάβει 1.354 μετανάστες και πρόσφυγες, 908 από τη Μυτιλήνη και 446 από τη Χίο, αλλά και το «Βlue star 2» το οποίο μεταφέρει 70 άτομα από την Κω.

Αξίζει να σημειωθεί, πως το βράδυ της Πέμπτης στο λιμάνι του Πειραιά κατέπλευσε το «Νήσος Μύκονος» το οποίο μετέφερε 593 μετανάστες και πρόσφυγες από τη Μυτιλήνη.

The post Πυκνώνουν οι προσφυγικές ροές στο νησί της Λέσβου- Γεμάτο πρόσφυγες το hot spot της Μόριας appeared first on iPop.

Keywords
Αναζητήσεις
πως θα ντυθω σεξυ στρατιωτινα τις αποκριες
Τυχαία Θέματα