Ψάχνεις έμπνευση για τη διακόσμηση της βεράντας σου; Οι πιο hot ιδέες για το 2022

17:05 16/5/2022 - Πηγή: iPop

Πώς μπορείς να διακοσμήσεις τη βεράντα σου με στυλ και άνεση; Σε αυτό το άρθρο σου αποκαλύπτουμε όλα τα χρήσιμα tips και τα μυστικά που χρειάζεσαι ώστε να πάρεις έμπνευση και να μεταμορφώσεις το μπαλκόνι σου!

Καταλαβαίνω πόσο σημαντικό είναι στο σπίτι σου να απολαμβάνεις να περνάς χρόνο στη βεράντα σου. Ειδικά τους θερμότερους μήνες, η βεράντα και ο κήπος σου, εάν έχεις, γίνονται πόλος έλξης και είναι το δανικό μέρος για να αράξεις με την παρέα σου. Αλήθεια, υπάρχει κάτι καλύτερο από το να χαλαρώνεις από τη μεσημεριανή ζέστη στη δροσερή σκιά του καθαρού αέρα; Φέτος, το βασικό trend στη διακόσμηση της βεράντας σου είναι η άνεση και η διαχρονικότητα. Η απόλυτη αρμονία του εσωτερικού και του εξωτερικού χώρου.

7+1 ιδέες για να πάρεις έμπνευση για το μπαλκόνι των ονείρων σου!

Οι τάσεις στη διακόσμηση της βεράντας που πρέπει να ξέρεις:Boho style

Το 2022, το boho στυλ είναι ξανά στην μόδα! Οι σχεδιαστές προτείνουν να διακοσμήσεις τη βεράντα σου, χρησιμοποιώντας μοντέρνα μαξιλάρια, με πολύχρωμα prints, αξεσουάρ από την ανατολή και ξύλινα έπιπλα. Η νέα τάση στην βεράντα σου είναι τα έπιπλα που σε ταξιδεύουν σε χώρες μακρινές με τα χρώματα και τις υφές τους. Το παιχνίδι των αντιθέσεων είναι ξανά στην κορυφή!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kushagra Tyagi (@puruhomeensemble)

Εναλλακτική διακόσμηση

Οι καρέκλες και το τραπέζι στη βεράντα σου δεν αρκούν για να κάνεις τη διαφορά. Ήρθε η ώρα να τα εμπλουτίσεις με κομψά διακοσμητικά αντικείμενα, όπως είναι τα ασυνήθιστα κηροπήγια, βάζα, σετ φωτεινών χαρτοπετσετών, ψάθινα καλάθια και οι γιρλάντες με πολύχρωμες λάμπες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bohemian Decors (@bohemian_decors)

5 τρόποι να διατηρήσεις το μπαλκόνι σου καθαρό και τακτοποιημένο

Μόδα & άνεση

Οι κρεμαστές ψάθινες κούνιες – καρέκλες έχουν κάνει θραύση φέτος. Φαίνονται κομψές και δίνουν στη βεράντα σου μια μποέμ και χαλαρή εμφάνιση. Για περισσότερη άνεση, θα πρέπει να προσθέσεις την κούνια σου άνετα μαξιλάρια και μία απαλή κουβέρτα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη HOMEMYS (@homemys_official)

Είδη χειροτεχνίας

Σχέδια εμπνευσμένα από το παρελθόν, που συνδυάζουν παραδοσιακές χειροτεχνίες με μοντέρνα υλικά, είναι πολύ στη μόδα το 2022. Τα λινά και ο ορείχαλκος, που κάποτε προορίζονταν αυστηρά για εσωτερική χρήση, τώρα χρησιμοποιούνται με τόλμη σε εξωτερικούς χώρους. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη kshiprakala (@kshiprakala)

Κάνε τα έπιπλα του κήπου σου να μοιάζουν με καινούργια!

Πολλά φυτά

Τα φυτά είναι πρακτικά και όμορφα. Σε ψηλά στενά δοχεία μπορείς να φυτέψεις όχι μόνο λουλούδια, αλλά και μούρα, βρώσιμα χόρτα και ακόμη και μίνι δέντρα με φρούτα. Οι μίνι-κήποι με βότανα και φρούτα έχουν αρχίσει να είναι πολύ στη μόδα και σκέψου ότι πέρα από την ωραία διακόσμηση, είναι και πολύ πρακτικοί!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @wanarias.forest

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ψάχνεις έμπνευση για τη διακόσμηση της βεράντας σου; Οι πιο hot ιδέες για το 2022 εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα