Πού θα δούμε τον Αιμιλιάνο απ’ το GNTM και τι ετοιμάζει η παρέα των «Campaign»;

11:04 17/12/2020 - Πηγή: iPop

Μπορεί το Greece’s Next Top Model να τελείωσε, όμως τα νέα για πολλούς από τους παίκτες του διαγωνισμού δεν σταματούν εδώ. Πού θα δούμε τον Αιμιλιάνο απ’ το GNTM και τι ετοιμάζουν οι «Campaign»;

Μπορεί ο Αιμιλιάνο να μην έφτασε στην τελική τριάδα και να απογοητεύτηκε που έφυγε έπειτα από την πρώτη δοκιμασία του μεγάλου τελικού, από τον οποίο νικητής αναδείχτηκε ο Ηρακλής,

όμως όπως του είπαν και οι κριτές οι δουλειές που τον περιμένουν εκτός GNTM είναι πολλές και μόλις μάθαμε την πρώτη δουλειά που έκλεισε.

Πού θα δούμε τον Αιμιλιάνο απ’ το GNTM 3;

Έκλεισε την πρώτη του δουλειά με το που βγήκε απ’ τον διαγωνισμό, παρ’ όλο που δεν κατέκτησε τον τίτλο όπως ήθελε. Ο Αιμιλιάνο Μάρκου είναι ο πρώτος παίκτης του διαγωνισμού που θα βρεθεί στην πασαρέλα του Madwalk που θα γυριστεί το Σαββατοκύριακο, γιορτάζοντας τα 10 χρόνια του θεσμού αυτού που ενώνει μουσική και μόδα. Βέβαια, οι θαυμαστές του μοντέλου θα έχουν την ευκαιρία να τον δουν και πάλι στην πασαρέλα τον Ιανουάριο όπου το Fashion Music Project θα προβληθεί μέσα από τη συχνότητα του Star. Ωστόσο, φαίνεται πως τα νέα είναι πολύ καλά για τον Αιμιλιάνο, γιατί μπορεί να έφυγε απ’ το GNTM με πασαρέλα, όμως πασαρέλα είναι και η πρώτη του δουλειά μετά τον διαγωνισμό.

Ηρακλής, Ανδρέας και Παρασκευή έκαναν τις πρώτες τους αναρτήσεις στο Instagram. Τι ανέβασαν;

Τι ετοιμάζουν οι «Campaign»;

Τα καλά νέα για τον Αιμιλιάνο δεν σταματούν. Η παρέα των «Campaign» (Αιμιλιάνο, Ηρακλής, Εμμάνουελ, Σήφης) ετοιμάζει τη δική της συλλογή ρούχων που θα κυκλοφορήσει πολύ σύντομα και θα έχει πιθανότατα το όνομα «Campaign series», όπως αποκάλυψε η Τζώρτζια Γεωργίου μέσα από την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου». Έτσι λοιπόν, η παρέα ενώνεται και πάλι κι αυτή τη φορά όχι μέσα από τον διαγωνισμό, αλλά για μια νέα δουλειά.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Πού θα δούμε τον Αιμιλιάνο απ’ το GNTM και τι ετοιμάζει η παρέα των «Campaign»; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα