Πόσα κουκουνάρια θα χρειαστεί να ενώσεις για να φτιάξεις ένα χριστουγεννιάτικο στεφάνι;

16:42 16/12/2016 - Πηγή: iPop

Τα κουκουνάρια τα Χριστούγεννα και έχουν την τιμητική τους και επειδή το ξέρεις συνεχώς ψάχνεις ποιες κατασκευές θα μπορούσες να φτιάξεις χρησιμοποιώντας τα.

Θα σε βοηθήσουμε. Θα σου δείξουμε, λοιπόν, πως θα φτιάξεις το δικό σου στεφάνι από κουκουνάρια οπότε πιάσε αμέσως δουλειά και κράτησε σημειώσεις για να ακολουθήσεις τις συμβουλές μας κατά γράμμα.

Τι θα χρειαστείς για να φτιάξεις το στεφάνι από κουκουνάρια;ΚουκουνάριαΑφρολέξΚοπίδιΣύρμαΚόλλα μακράς διάρκειαςΠως θα φτιάξεις το στεφάνι από
κουκουνάρια;Κόβουμε το αφρολέξ σε μια χοντρή λωρίδα.Περνάμε από το αφρολέξ το σύρμα και κολλάμε την μια άκρη με την άλλη για να φτιάξουμε το στεφάνι μας.Τοποθετούμε στο στεφάνι που φτιάξαμε από αφρολέξ τα κουκουνάρια και για να μην φύγουν βάζουμε στη βάση τους λίγο κόλλα.Σημείωση!

Αν θες η κατασκευή σου να έχει χρώμα μπορείς αφού κολλήσεις τα κουκουνάρια και την περάσεις με ένα σπρέι της αρεσκείας σου.

photo:tudatosanelok.com

The post Πόσα κουκουνάρια θα χρειαστεί να ενώσεις για να φτιάξεις ένα χριστουγεννιάτικο στεφάνι; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα